Mijn lijst met blogs

maandag 5 oktober 2015

Ik ben nog aan het landen......

Wat heb ik fijne dagen gehad. Gistermiddag ben ik thuisgekomen na 4 schitterende dagen met mijn zussies. Ik ben nog steeds aan het "landen." Daarover straks meer.
Het is al weer 2 maanden gelden dat onze kleindochter Tara is geboren. Tijdens de workshop bij Dora, eind mei, was dit één van de voorbeelden die we konden maken. Toen we dit zagen kwam er een opmerking dat dit wel wat op PIP papier/stijl leek. Mijn keuze was heel snel gemaakt. Onze dochter had voor de babykamer namelijk een wand met PIP behang. Een kaartje voor de geboorte van Tara. Dat kon, omdat ik wist dat ze een meisje kreeg. Wat en welk materiaal ik heb gebruikt weet ik echt niet, wel dat de vogels en bloemen van een schitterende set stempels en stansen zijn. De vogeltjes gekleurd en de bloemen en blaadjes en takken zijn op gekleurd papier gestempeld. Thuis heb ik de naam en geboortedatum er nog bijgedaan en een haakje om het op te hangen.
En ja, na al die schitterende dagen ben ik nog aan het landen in het gewone leven. Wat een mooie en bijzondere ervaring was dat om met mijn "zussies" op stap te gaan. Wat hebben wij een lol gehad, bijzondere gesprekken en ontmoetingen. Behulpzame mensen die je helpen om je fiets omhoog te krijgen in de fietsgoot naast de trap (omdat de lift het niet doet) Wat hebben wij veel gefietst, ruim 200 km. Slapen op plekken waar ik nog nooit was geweest: in St Kruis, Zaamslag en Hoogerheide.  Morgens op de fiets stappen en niet weten waar je uitkomt avonds. Eten wanneer je trek krijgt. Pauze houden op een mooi plekje en dan vooral in de zon. Wat een bof wat een schitterend weer was het. Ik heb aan de Zeeuwse en Brabantse bloggers gedacht. Ik had wel langs willen komen, maar dat was niet mogelijk. Eén bezoekje hebben wij gebracht aan de zoon van 1 zus die een half jaar geleden vader was geworden. Het  was allemaal zo bijzonder, deze herinneringen gaan in een mapje bijzondere gebeurtenissen om nooit meer te vergeten.  Een foto van een kleine impressie.
Vanmorgen las ik dat ik de liftchallenge heb gewonnen! Mijn dag kan niet meer stuk. Ik weet nu ook gelijk voor wie die kaart is, voor een hele sterke vrouw die vorige week voor de 3e keer te horen heeft gekregen dat ze een tumor heeft.  Een keerzijde, van deze prachtige dagen. We hoorden dit tijdens onze trip, maar waren in gedachten en gesprekken bij haar.
Een fijne dag allemaal.
Veel liefs van
Nelleke

25 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een mooi vrolijk en fris kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Antoinette Voorn zei

Wat een heerlijke trip Nelleke en gave fotos op het strand! Je opkikkertje is prachtig!

Joanne kramer zei

Wat een bijzondere tijd hebben jullie gehad als zussen. Heerlijk op terug kijken en van genieten. Je kaart is erg mooi en super schattig! Groetjes Joanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooi schilderij-kaartje Nelleke, leuke frisse kleuren en dat past dan zeker helemaal in de stijl van de babykamer.
Wat een leuke foto's, het plezier straalt er vanaf. Inderdaad heerlijk dat het weer zo meegewerkt heeft.
Nu lekker nagenieten...
Lieve groetjes Miranda

Misseke zei

Schitterend kaartje Nelleke - helemaal super gedaan.
Mooie foto's en herinneringen om naar terug te kijken.

Groetjes,
Misseke

Scraptastisch zei

Owww...wat superdesuup, vier dagen met je zusjes op stap!!! Veel lachen, zien hoe de dag verloopt, heerlijk is dat hè! Geniet er nog maar van na en op verjaardagen komen de sterke verhalen vast weer boven, haha Ik heb deze stempels inderdaad al eerder voorbij zien komen, maar jou indeling is weer heel anders, en ook je PIP stijl voor Tara's geboorte kaartje is TOP!!! En wat een geluksmoment nog als toetje...van harte met het winnen van de liftchallege Nelleke!
Succes met landen, haha....xx Gerie

!neke zei

Leuk dat je gewonnen hebt bij de lift challenge!
Leuk dat je super fijne dagen met je zussen hebt gehad!
Leuk , de kaart voor de geboorte van je kleindochter !
Leuk om een maand gast designer te zijn !
En nu maar nagenieten !
groeten Ineke

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
natuurlijk heb je de Lift challenge gewonnen, ik was ook helemaal weg van je kaart..en deze kaart komt me wel heel bekend voor, erg leuk voor de kinderkamer..
Wat hebben jullie genoten en prachtige foto's gemaakt, een dierbare herinnering,
groetjes,
Ans

lenywim35 zei

Mooi kaartje Nelleke, zo vrolijk met al die bloemetjes. Gaaf hedaan. Je fotoos zag ik al op facebook voorbij komen. Dat strand herken ik van Walcheren. Heerlijk daar he? gr leny w

Marjan zei

Wat een leuk verhaal en wat heb je zo te zien genoten! Het kaartje voor Tara is een plaatje!!

Henriët zei

Ik kan me voorstellen dat je nog even moet landen. Wat zullen jullie het gezellig gehad hebben en wat een waardevolle herinnering zal dit zijn voor later. Leuk zo'n uitje! De foto links onder van jullie 4-en vind ik erg mooi. Echt 1 voor in een lijstje.
Je "kaartje" voor Tara kan ook zo in een lijstje. Wat een kunstwerkje. Prachtige bloemen en vlinders. Het heeft idd wel iets van PIP.
Groetjes van Henriët

Stella zei

Wat leuk om te lezen hoe je hebt genoten; heelrijk om dit met je zussen te delen en zo te genieten. Je kaartje is beeldschoon. En gefeliciteerd met het winnen van de lift challenge!

Mariken zei

Wat een superleuke foto van jullie, enig!! En je kaartje voor Tara is mooi geworden, gaaf, de naam en de datum!

Riannerizanti.blogspot.nl zei

ik had al gereageerd op fb maar wil het hier ook nog even doen echt geweldig zo je genoten hebt en ook nog zo dicht bij ons in Roosendaal geweest ,brabant is mooi he ?

Claudia's kaartjes zei

Hoi Nelleke,

Supertoffe kaart.

grtjs
Claudia

Hermien zei

Heerlijk dat jullie genoten hebben Nelleke 't is jullie gegund en dan ook nog zo'n lekker zonnetje erbij. En als ik dan verder lees dan blijkt maar weer pluk de dag en geniet!

Groetjes Hermien

Marfien zei

Een heel leuk schilderijtje heb je voor Tara gemaakt, zal wel passen in haar kamertje. Leuke foto's op de boot en op het strand, je bent wel erg dichtbij geweest . . . En dan ook nog prijs met de liftchallenge, leuk setje papier, kun je weer nieuwe driehoekjes maken

Angelique zei

Ik kan me voorstellen dat dit een onvergetelijke ervaring was, het straalt ook van de foto's. Prachtige kaart heb je voor je kleindochter gemaakt. En dan ook nog twee keer eerste geworden, gefeliciteerd. Geniet de komende dagen nog lekker na.
groetjes Angelique

Rosina zei

Je kaartje voor je kleindochter is heel mooi ...PRACHTIG kan je ophangen in haar kamertje...en nog gefeliciteerd met je winnend kaartje bij de liftchallenge...het was ook een SUPER mooi kaartje...
en natuurlijk heel fijn dat je hele leuke dagen heb gehad met de fietstocht met je zussen...moet een hele bijzondere ervaring zijn...en meid wat hebben jullie ver gefietst..en nogwel door onze streek hebben.....MOOI is die hé....
doe nog maar lekker nagenieten...

groetjes Rosina

Diny zei

Wat ontzettend gaaf wat jullie gedaan hebben op de fiets Nelleke....wat is het hier bij ons mooi he! Je had zo maar langs kunnen komen voor een lekker bakkie Brabantse koffie...haha! Met het weer hadden jullie ook heel veel geluk....en dan is het eigenlijk al geslaagd...toch!
Je kaartje voor je kleindochter is prachtig....en gefeliciteerd met je winnend kaartje.
Groetjes en geniet nog lekker na,
Diny

Sarah zei

Jij hebt genoten , dat is duidelijk !!
Proficiat om gast designer te zijn . Ik heb een tijdje meegedaan, maar het is even geleden . Ik ga hun blog weer in het oog houden ...
Grappig , aan het liedje wat je dacht toen je mijn kaartje zag , is ook de titel van mijn blogpost morgen. Nog goed na genieten van je tripje .
Liefs ☆ Sarah ☆

Sarah zei

Trouwens mooi kaartje !!

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
van harte met je gewonnen kaart bij de LIFT!! Super hoor! EN een gave prijs was het ook!
Je weekend was top en wat waardevol om dat samen te doen! Dat zijn herinneringen die je niet meer afgepakt worden.
Je kaart voor Tara is prachtig geworden. Ik had het begin gezien (wat lijkt/is dat weer ontzettend lang geleden!) en het beloofde al een mooie kaart te worden. E
Groetjes,
GerJanne

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is deze ! top !
leuke foto's
grtjs,martina
x

Dora zei

wat een mooie kaart is het uiteindelijk geworden, helemaal af.
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter.
en ook nog gefeliciteerd met het winnen van de liftchallenge. Ik vond die kaart erg mooi. de kleuren passen geweldig.
fijn weekend!