Mijn lijst met blogs

donderdag 31 december 2015

Laatste keer kerstkaart

Bij 52 weeks to Christmas begint vandaag weer een nieuwe uitdaging. gebruik een dier op je kaart. Niet zo moeilijk lijkt mij. Dit kaartje is gemaakt van restjes wat op mijn tafel lag. Het lag er al een tijdje, soms kwam er wat bij en soms haal je het toch weer weg. Het spreekt verder wel voor zich, dit is wel wat ik heel erg leuk vind.

Vandaag is het de laatste keer dat ik als DT lid van 52 weeks to Christmas een kaartje plaats. Na 2 jaar vrijwel wekelijks een kerstkaartje geplaatst te hebben, is het goed om er mee te stoppen. Met veel plezier heb ik hier aan meegewerkt, nu is het welletjes. Ik vond dat ik teveel met kerstkaarten bezig was, terwijl ik ook veel andere dingen zag die ik wilde maken. (Dat laat ik morgen zien)  Ook twijfel ik er aan of ik met de kerstkaarten zo verder wil of dat ik het toch anders ga doen. Met de kerstkaarten zal ik wel niet helemaal stoppen, nu al zie ik weer dingen en denk dat is ook leuk. En mensen die het waarderen stuur ik zeker een zelfgemaakt kaartje.  Ik zie wel wat het nieuwe jaar gaat brengen op creatief gebied. Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle deelname en reacties elke week. Super hoe dit blog in een jaar gegroeid is! Natuurlijk blijf ik het volgen en zal ook kaartjes plaatsen. Iedereen een heel mooi en fijn 2016 gewenst en heel veel freubelplezier het komende jaar.
Wat hebben wij toch een mooie hobby!
Groetjes, Nelleke  

7 opmerkingen:

Marfien zei

Ga net als ik nieuwjaarswensen maken, geeft een goed gevoel en je hebt het al gezien . . . je kunt er alle kanten mee op.
Morgen laat ik er weer 2 zien.

Anoniem zei

Mooi met dat roze!!!
Fijne jaarwisseling, creatieve groetjes Gaby

Doris knippenenplakken zei

Hoi Nelleke ,
Mooi kleuren een hele mooie kaart !
Fijne jaarwisseling !
Groetjes Doris

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
je hebt een prachtige afsluiter gemaakt, als het echt moeten wordt dan is het goed om te stoppen,
fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief 2016,
groetjes,
Ans

Stella zei

Dit ios wel een prachtig kaartje om als DT lid af te sluiten. Ik vond het zó knap dat je iedere week weer met iets nieuws kwam. Petje af; en dat 2 jaar lang!
Fijne jaarwisseling en veel goeds voor voor een mooi, goed gezond en creatief 2016.
Groetjes,
Stella

!neke zei

Mooie kaart om mee af te sluiten !
Snap dat het na twee jaar klaar is !
Ik vind het al moeilijk om iedere week mee te doen.
Een gezond en creatief 2016 !
groeten Ineke

Sarah zei

Iets loslaten maakt plaats vooe iets nieuws. Leuk kaartje en een fijn 2016 voor jou !
Liefs Sarah