Mijn lijst met blogs

vrijdag 12 februari 2016

Liftchallenge

Het kan nog net: meedoen met de 100e uitdaging van de liftchallenge. Niet met alle uitdagingen heb ik meegedaan, het was al aan de gang toen ik begon met bloggen, zo'n 4 jaar geleden. Toen ik dat voor het eerst zag, dacht ik dat ik dat niet kon, inmiddels weet ik beter. Regelmatig heb ik dan ook meegedaan.
Voor deze uitdaging moeten de kleuren in elkaar overlopen. Ik ben begonnen om op een vel papier met versamark kleine vlinders te stempelen. Daarna kwam er blauwe bister op, welke ik wat heen en weer schudde en door het vette van de versamark, bleef de bister daar zitten. Daarna er water op gespoten en het was verrassend wat er ging gebeuren. Op de plek van de vlinderstempels zag je deze heel mooi terug. ( de blauw/bruine vlinders) Na een aantal malen proberen heb ik deze ondergrond gebruikt. Elk ondergrond is anders, het ligt ook aan het papier wat je gebruikt. De ondergrond verder met wat blauwe inkt bewerkt, evenals de randen. Een paar licht bruine vlinders erbij gezet ook wat streepjes op de randen. Daarna papier bij gezocht, en omdat het een vrolijke kaart moest worden uitgekomen op blauw en wit. Ook bruin en zwart stonden er heel mooi bij. Vlinder, stempel, borduurgaren en sequins in bijpassende kleuren erbij gezocht zodat de overloop er helemaal in terugkomt.
Leuk om te doen, ik hoop nog vaak mee te gaan doen met de prachtige uitdagingen van de liftchallenge!
Groeten, Nelleke 

22 opmerkingen:

Margo zei

prachtige kaart zeg !
Heel erg mooi van kleur !
Groetjes
Margo

Ellen zei

Prachtig gedaan...leuk spul hè dat bister...heel verrassend!
Lief Ellen

Ellen zei

Prachtig gedaan...leuk spul hè dat bister...heel verrassend!
Lief Ellen

Claudia's kaartjes zei

supermooie kaart.

grtjs
Claudia

Dora zei

Wat een schitterende kaart. Je achtergrond lijkt ook net op Design papier. Gaaf!

Marjan zei

Ik vind je achtergrond echt super gedaan! Ja dat bister en brusho ook zijn leuk om te gebruiken en dan te kijken wat er gebeurt. Je hebt er een heel mooi kaartje mee gemaakt en dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge, Nelleke.

Marfien zei

Leuk apart effect met de bister, mooi met de vlinders, feestelijk kaartje

Angelique zei

Wat een gave kaart heb je gemaakt. Ik heb al dat soort materialen niet maar wat een mooi effect, echt super.
lieve groetjes Angelique

Rosina zei

PRACHTIG dit kaartje Nelleke...zo leuk gedaan die achtergrond en zeker de kleur is zooooo mooi en daar die vlinder op een schitterend geheel...

groetjes Rosina

bolletjelucky.blogspot.com zei

WAUW, Nelleke, wat een prachtige ondergrond is het geworden en wat leuk dat je dat zomaar uit hebt zitten proberen. Het klinkt haast magisch zoals je zegt:"verrassend om te zien wat er gebeurt"... Je hebt er een beauty van een kaart mee gemaakt. TOP...
Lieve groetjes Miranda

Corrie zei

Mooi Nelleke, de kleuren zijn ook zo mooi, meer heeft je kaart niet nodig.
Lieve groetjes,Corrie

Louise zei

Schitterende kaart, mooi zo in die zachte tintjes!


gr.LOuise

Gerrina zei

Gaaf om te zien hoe veel meer technieken je nu zo gebruikt sinds het begin van je bloggen; deze vind ik erg mooi!En een gaaf effect met de versamark en bister!! Fijn weekend!

Antoinette Voorn zei

Wat een mooi effekt en gave techniek Nelleke. Beeldige kaart heb je ermee gemaakt!

Misseke zei

Een prachtige kaart is het geworden Nelleke - mooi hoe je de achtergrond hebt gedaan.
Groetjes,
Misseke

Nicolette zei

Echt heel mooi Nelleke.
Groetjes Nicolette

Stella zei

Feestelijk, chic maar vooral een beauty! Wat is dat bister prachtig spul om mee te werken; prachtig zoals de kleur verloopt en de details eruit springen. Wow!

Francisca zei

Vind het een prachtig resultaat .
Francisca

Hermien zei

Prachtige uitwerking Nelleke...de uitdagingen zijn vaak een hele uitdaging voor mij en laat ze dan ook aan mij voorbij gaan!

Groetjes Hermien

Lisbeth zei

hoi
superleuke en toffe creatie
grtjs lisbeth

Cornelie zei

Iedereen kan meedoen! Het is juist de bedoeling mensen te inspireren en je te laten kennis maken met nieuwe technieken. Dus top dat je toch bent mee gaan doen met onze challenges! Erg mooi de achtergrond met deze techniek. Super leuk dat je er de 100ste challenge ook weer bij bent! Dank je wel Nelleke!

Jantine zei

Hij is prachtig Nelleke!
Groetjes
Jantine