Mijn lijst met blogs

woensdag 25 mei 2016

Oeps, Kleurenkaartteam vandaag

Vanmorgen keek ik even op de telefoon op de bloglijst en ik zag rood en kraft combinaties voorbijkomen. O, die is een week te vroeg dacht ik nog.... Neeeeh!, ik ben te laat, volgende week is het al 1 juni. Gauw naar mijn kamer om wat klaar te leggen voor een kaartje. Ik had al een idee. Maar er was 1 probleem. Eigenlijk had ik geen tijd vandaag. Met Thomas voor gehoortest en KNO naar het ziekenhuis, boodschappen, verjaardag en het is onze trouwdag vandaag. Ook ben ik druk met onze actie voor Stichting Steun 22q11. Het begon te ratelen onder mijn hersenpan. Onderweg naar het ziekenhuis dacht ik: ik ben toch gek ook, ik moet niets, lukt het vandaag niet, dan een andere keer.
Je plaatst als je tijd hebt, een kaartje wat je al wilde plaatsen en klaar hebt, en verder niet. Een afspraak voor morgen gecanceld, na het ziekenhuis en boodschappen een uurtje op de bank  en echt slapen als een os. Daarna even naar de verjaardag en vanavond natuurlijk koffie met taart.
Nu dan even tijd voor het kaartje en de rood en bruine kaart zie je binnenkort. Ik had ook al het één en het ander geplaatst in die kleuren afgelopen week, en ga in die lijn verder.
Dit is een kaartje van alles wat. Ik ben met wat snelle kaartjes bezig voor de verkoop. Een beetje van de action, het plaatje en roze papier is nog van Studio Light. Zo gaaf dat alles bij elkaar past.  Te koop in de webwinkel van Maartje. En natuurlijk wat van mijzelf.
Mijn moeder kocht er wat en oa deze. Zij houdt van een Nederlandse tekst erop. Het grappige was dat die nog niet klaar was, toen ze bij ons was. Het lag klaar, ik ben even gaan zitten en toen kon ze hem alsnog meenemen.
Dus ik hoop de komende tijd even een gaatje te hebben en dan plaats ik het kaartje alsnog.
Groeten, Nelleke

14 opmerkingen:

 1. Op de valreep Nelleke, ik wilde net afsluiten en zag je kaart, wat is die mooi, het papier het plaatje schitterend.
  Nu ga ik naar bed, doei doei.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou bezige bij...hij is mooi gelukt hoor, leuk gedaan!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nelleke,
  je hebt 100% gelijk hoor, je moet helemaal niks ! Het is en blijft een hobby he ! Het is niet de bedoeling dat we er hartkloppingen van gaan krijgen !
  Je kaartje is erg mooi en wat een sevice, klaar tewijl u wacht :)
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat kan een mens het druk hebben he....maar je moet niks Nelleke....het mag ook gewoon leuk zijn toch?
  je laat weer wel een prachtige kaart zien....en ik dacht inderdaad dat je vorig kaartje al voor het KKT was!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt helemaal gelijk Nelleke!! Deze kaart is prachtig. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kaartje Nelleke....en gelijk heb je hoor ...niet gaan stressen omdat het moet...het moet gewoon leuk blijven....andere dingen zijn soms gewoon belangrijker...
  succes met alles...

  groetjes en een fijne donderdag
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een moooooie kaart Nelleke. Dit blijven prachtige materialen om een kaart mee te maken. Leuke kleuren combi. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. J HEBT EEN SCHITTERENDE KAART GEMAAKT. vOLGENDE KEER VOOR HET KKT DAN MAAR. iK HAD AL 2 KEER GEKEKEN, MAAR VOND NIETS. dUS LOGISCH HE? GRTS LENY

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kaartje is mooi. En ik snap je volledig. Ik heb het ook druk met veel dingen en dan schiet bloggen er gewoon over. Het moet ' fun ' zijn !
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihihi, druk druk druk! Dan maar een keer geen kaartje, toch?! Het is geen heilig moeten. Dit is trouwens een mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super mooi kaartje Nelleke, en niets moet alles mag ook in blogland!

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een lieve kaart Nelleke. Ren jezelf maar niet voorbij in alle drukte...Gelukkig had je zelf al zoiets van niets moet... en zo is het. Succes met alles..
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is prachtig Nelleke! Net als de mooie verjaardagskaart die ik van je heb gekregen. Dank je wel daarvoor...
  Pas goed op jezelf hoor!
  liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie combinatie van kleuren. Prachtig. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief