Mijn lijst met blogs

zaterdag 18 juni 2016

Geslaagd!

Feest bij 2 nichtjes donderdag. Allebei geslaagd en daar moet natuurlijk een kaartje naar toe. De eerste heb ik al laten zien, dit is de 2e kaart die gisteren op de bus is gegaan. Eenvoudiger als die hiervoor. Een uil gekleurd met zwart en wit. Het scheef afgesneden wat een leuk effect geeft. Volgens Lieke gaf het zo diepte. Wit touw eromheen met een kaartje congrats. Het papier komt uit een blokje van de Action. Het onderste lijkt net ribbelkarton, maar het is een fijn streepje.
Wie het weet mag het zeggen hoe je kraft het beste kunt fotograferen. Ik vind de kleuren niet helemaal mooi over komen.
Vanmorgen met GerJanne op stap geweest om te kijken bij het Scrapatelier. Een workshop volgen kon niet meer want die was helaas vol. Wel hebben we rondgesnuffeld en weer leuke dingen gezien en gekocht.
En we kwamen Saskia tegen. Leuk om Saskia om te ontmoeten. Ze heeft geen blog, maar volgt wel verschillende blogs waaronder die van GerJanne en die van mij. Ze kende ons van de foto's. Hoe leuk is dat. Of halen we Saskia nog over om ook een blog te beginnen? Saskia, leuk om je te ontmoeten.
Vanmiddag lekker rommelen op mijn kamer. Marfien had een super goed idee, om stempels in de dozen van videobanden op te ruimen. En dan ga je verder om ook de stansen, te ordenen en op te ruimen. Ook dat is leuk om te doen.
Vanavond met Wim een hapje eten. Dat doen we eigenlijk nooit, maar we zijn zomaar met z'n tweeën thuis. En nu wat tv kijken, borduren en Wim wil zo zijn gitaar pakken, gezellige muziek op de achtergrond.
Challenges:
Freshly Made sketches: sketch
DCL: Feest
Geniet van de avond en dag.
Groeten, Nelleke

20 opmerkingen:

Sarah zei

Leuk kaartje!
Heeft het etentje gesmaakt?
Liefs Sarah

martina's kaartjes zei

wat klinkt het daar allemaal gezellig zo! proficiat aan de geslaagden !
leuke kaartjes ! ik fotografeer altijd onder mijn kasten van de keuken op het aanrecht, daar hangt onderaan een TL lamp en geeft eigenlijk vrij goed resultaat ongeacht het weer buiten, tip ?
grtjs, martina
x

Nancy Soetaert zei

tof! Leuk als je geslaagd-kaartjes kan maken!
geniet van jullie weekend!
nancy

Joanne kramer zei

Wat een super kaartje! Inderdaad een leuk effect om het zo schuin af te snijden. het past ook echt bij deze kaart. groetjes Joanne

Marjan zei

Gaaf kaartje, beetje stoer ook! Superleuk is dat uilenlabeltje! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

Nicolette zei

Heel mooi Nelleke. Ik vind het knap als iemand van weinig toch een mooie kaart kan maken.
Groetjes Nicolette

Marfien zei

Fijn dat je wat aan mijn tip hebt, het scheelt tijd in het zoeken :-), leuke kaart voor de geslaagde, ik had er dit jaar 4, 2 neefjes en 2 kleinkinderen

Kim S zei

LOVE your monochromatic owl!! SO much fun with the angled panel and the great background patterns! Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

Danielle zei

Heel leuk kaartje Nelleke! Dat schuin afsnijden geeft een leuk effect! Was leuk om ook jou te zien gisteren, nu heb ik je blog gevonden :-) Groetjes Danielle

Aartje zei

Leuke kaart Nelleke. Ik ben nog nooit bij het scrapbookatelier geweest, maar misschien moet ik dat ook maar eens op mijn agenda zetten.
Groeten, Aartje

Hermien zei

Gezellig met z'n tweeën een hapje gaan eten Nelleke.Ik had bij GerJanne al gelezen dat jullie een mooie dag hadden gehad gister. Ben benieuwd wat voor mooie creaties we te zien krijgen met jullie nieuwe aankopen.
Je kaartje voor de geslaagde vind ik zeer geslaagd...

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Nou wat heerlijk dat je er zo relaxte dag van gemaakt hebt! Ook nog even en hapje eten met zijn tweetjes. Toekomstmuziek....
Je kaart zag ik al (in het echt of op je telefoon?) en het is een heel gave! De uil is echt super. Heel toevallig moet ik nog naar Action deze week, dus ik ga kijken of er nog eentje ligt.
Groetjes,
GerJanne

Maartje zei

Heel mooi gemaakt Nelleke,

Lieve groetjes Maartje

Crea Ankie zei

Heel mooi Nelleke!!

Cindy Hall zei

What a fun card! I love the owl! Thanks for sharing with us at Freshly Made Sketches.

Margot zei

Superleuk! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

Nancy zei

Hey Nelleke,

Wat een toffe uilenkaartjes, ja het is de tijd er voor, moet er ook nog ééntje maken voor iemand die 'geslaagd' is...

En wat fijn dat je blogvriendinnen ontmoet... Altijd leuk om deze dames een keer te ontmoeten...

Liefs,
Nancy

Anita van Merode zei

Hoi Nelleke,
ook ik vind jouw kaart geweldig. Je brengt me op een idee, de uil heb ik ook geloof ik (erg hé zoveel spullen...) Ja dat scheve is erg leuk! Viel me gelijk op. Je bent ook druk bezig geweest lees ik.
Succes met de bloemen kaart, we zien hem graag verschijnen op het challenge blog ;-)
Gr Anita

Rosalien Zwackhalen zei

Een prachtige kaart en dat uiltje vindt ik wel heel erg gaaf. Leuk dat je meedoet met de DCL.

anja curvers zei

Super stoere kaart leuk die uil. Bedankt voor je deelname aan DCL.