Mijn lijst met blogs

maandag 25 juli 2016

Tijd voor een ijsje

We zijn weer terug van 8 dagen kamperen in Luxemburg. We zijn in het plaatsje Beaufort geweest in het oosten van Luxemburg. Wat een prachtig land is dat. Afwisselende landschappen en mooie huizen veelal gekleurd in geel, blauw, roze en zalm en roodbruin.
Het was goed toeven daar. De laatste dagen hebben we een paar flinke buien gehad, en dan zie je welke kracht water heeft. Zo'n 5 km van onze plek was een stuk weg weggeslagen door het water en een brug ingestort.
Op de camping heb ik weinig kaartjes gemaakt. Een paar die bijna kant klaar in een boekje zaten en die ik thuis kan afmaken. Wel hebben we, ja Lieke en haar vriendin ook, veel gekleurd. Het resultaat laat ik te zijner tijd wel zien. Ook heerlijk zitten haken en lezen.
Het was even omschakelen gisteren, maar de vakantie is nog niet voorbij, we hebben nog een paar weken. Vandaag heel wat was weggewerkt, (Oeps gaat een buurman gieren) en wat in de tuin gewerkt.  Het onkruid wilde wel groeien en de rupsen vonden de bloemkool erg lekker, jammer die verdween in de kliko.
Vanmiddag wilde ik ook nog even een kaartje maken. Op de blogs zag ik mooie uitdagingen. Afgelopen week hadden we geen wifi, maar elke dag gingen we even naar de wifipost om alles te bekijken. Ik heb het ook niet gemist en je pakt je telefoon niet zo gauw.
Dit kaartje is gemaakt met papier van een pakketje van oma Dee. De tag heb ik nagetekend van een andere tag, gemat op geel papier. Een wit cirkeltje, een restje slippers en een ijsje ook uit het pakket.
Geen tekst, die kan binnen in de kaart.
Challenges:
Oma Dee: Tijd voor een ijsje
Dank zij een tip van Erica zijn mijn foto's veel beter geworden en heb ik mijn vorig bericht de foto ook aangepast.
Groetjes, tot woensdag
Nelleke

11 opmerkingen:

Hermien zei

Super leuk kaartje Nelleke, fijn dat jullie zo genoten hebben in Luxemburg. Fijne vakantie nog

groetjes Hermien

Ellen zei

Leuk kaartje Nelleke...grappig met die ijsjes!
Fijn dat jullie hebben genoten in Luxemburg, die memory zit mooi weer in je rugzak.
Liefs Ellen

Nancy Soetaert zei

Tof dat je een fijne vakantie had. Leuke zomerse kaart!
Groetjes
Nancy

Danielle zei

Een nichtje van mijn man stond in Luxemburg op de camping vorige week en hun caravan is door de regen weggespoeld in de rivier waar ze vlak bij stonden.... Alles weg.... Fijn dat jullie het beter hebben getroffen :-) Leuk kaartje met het ijsje!

Narelle Farrugia zei

This is such a wonderful bright card! I love that treat - it looks good enough to eat! Thanks for joining us at FMS this week!

Joanne kramer zei

Fijn dat jullie hebben genoten in luxemburg.wat een mooie en zomerse kaart is dit! Groetjes Joanne

Marfien zei

Fleurig zomers kaartje heb je weer. Tja, gieren moet toch gebeuren :-) hier zijn ze graan aan het oogsten, geeft heel veel stof. Maar ja we willen toch ook graag eten nietwaar . . .

GerJanne zei

Wat een gaaf kaartje! Leuk die rand met de teenslippers! En wat heerlijk, lekker lezen en doen waar je zin in hebt. Groetjes,
GerJanne

Nadine zei

Leuk vrolijk kaartje! En je vakantie klinkt heerlijk relaxed! Bedankt voor het meedoen aan de challenge van Bij Oma Dee!

Cornelie zei

Leuk om deze iDEE&post ook weer voorbij te zien komen. Gezellig en vrolijk kaartje. Dank je wel Nelleke voor het meedoen!

Judith zei

Jammer dat jullie vakantie al achter je ligt, maar zo te lezen heb je heerlijk genoten. Geen wifi en geen telefoon, hoe fijn is dat! Tegenwoordig zie je haast niemand meer zonder, ook niet in de vakantie...

Bedankt dat je toch de tijd hebt genomen om mee te doen aan de ijsjes challenge van Bij Oma Dee! Heel leuk om het papier van een eerdere iDEE&post weer te zien. Een vrolijke kaart is het geworden.
Fijne dag,
groetjes, Judith