Mijn lijst met blogs

maandag 1 augustus 2016

Hooiwagen

Kennen jullie dat nog een tractor met een grote wagen hoog opgestapeld met hooi? Ik ken het van vroeger, als mijn vader ging hooien en de balen hooi opgehaald moesten worden. Mooi was dat om op de wagen te zitten en de hooibalen aan te pakken en te stapelen. Onze buurman van 86, doet het nog steeds zo, het is toch wel een mooi gezicht als hij die balen hooi binnen brengt.
Deze kaart is voor mijn vader. Hij hoopt deze maand 87 te worden en zal dit ook best herkennen.
Hij woont naast de boerderij van mijn broer en hij is regelmatig buiten te vinden om gras te maaien voor zijn paardjes. Zolang hij naar buiten kan is het goed, als hij in de stoel blijft zitten weten we dat het niet goed met hem gaat.
Het designpapier is een mengelmoesje van verschillende soorten papier, het plaatje is van Sita van Gelderen. Ik vond een houten kat en zwaluw, beiden komen voor bij zijn huis.
Deze kaart is een voorbeeldkaart bij de Egel, want de nieuwe maand is begonnen en dit keer vragen wij een sketch. Niet moeilijk en we hopen dat jullie weer met plezier meedoen deze maand.
Groeten, Nelleke

19 opmerkingen:

Nicolette zei

Wat een leuk plaatje Nelleke en je kaart is erg mooi.
Groetjes Nicolette

!neke zei

Heel leuk , je vader zal het vast erg waarderen !

martina's kaartjes zei

ziet er erg leuk uit ! mooi verwerkt
grtjs,martina
x

Diny zei

Wat een prachtige kaart heb je voor je vader gemaakt Nelleke....ik herken het zeker nog van vroeger!
Groetjes Diny

Nancy Soetaert zei

toffe kaart voor je vader! Mooie leeftijd en wat leuk dat hij nog actief bezig kan zijn!
groetjes, Nancy

Corrie zei

Bijna 87 een dan nog steeds op de tractor, wat goed van je vader Nelleke, je hebt een mooie kaart voor hem gemaakt en vast gefeliciteerd.
Lieve groetjes,Corrie

Anoniem zei

Heel mooi gedaan, gaaf kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Cora Schram zei

Dit herken ik ook nog van vroeger. Mijn grootvader deed dit nog.
Leuke kaart heb je ervan gemaakt!

Marfien zei

Hooi en stro, hier in de buurt in het hoogseizoen nog dagelijks te zien op deze manier alleen zijn de trekkers tegenwoordig iets groter. Gaaf kaartje voor je vader, een herkenbaar plaatje doet altijd goed

Ellen zei

Mooi verhaal hoor en herken het ook van vroeger...we woonden im Vuren tussen de boerderijen. Je hebt een prachtige kaart gemaakt voor je vader met mooie details!
Liefs Ellen

Crea Ankie zei

Heel mooi Nelleke!

Danielle zei

Mooi kaartje voor je vader! Wat een mooie leeftijd gaat hij hopelijk bereiken... Als je dan nog niet op je stoel hoeft te blijven zitten, maar nog redelijk vooruit kunt is het mooi oud worden!

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaart. Je vader zal er vast heel blij mee zijn. Groetjes Joanne

Stella zei

Prachtig als je op die leeftijd nog steeds actief bent; wat zal hij blij zijn met je prachtige kaartje! Het heeft gewoon iets nostalgisch; het blijft mooi om te zien!

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een hele stoere mannenkaart, prachtig!
Groetjes van Jacqueline

Jantine zei

Leuk toch, dat er voor iedereen en elke gelegenheid wel een toepasselijke kaart te maken...deze is ook weer mooi, Nelleke! (Net als het kaartje voor je kleindochter, ik kom niet steeds aan blogs kijken toe, momenteel)
Groetjes
Jantine

GerJanne zei

Ja, hij is echt supermooi! EN je vader zal er erg blij mee zijn! Leuk dat denim papier, is altijd stoer op een mannenkaart!
Groetjes,
GerJanne

Janny's Cards Creations zei

Leuke kaart doet echt aan het buitenleven denken. Groetjes Janny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een leuke stoere uitgevoerde kaart Nelleke. Je vader zal dit zeker weten te waarderen. Mooie leeftijd zeg en dan nog zo buiten actief zijn...top.
Lieve groetjes Miranda