Mijn lijst met blogs

maandag 22 augustus 2016

Silhouet

Gistermiddag aan de knutsel geweest en 2 kaartjes gemaakt. Een leuke sketch, en een leuk thema en dit kaartje was een feit. Een tijd geleden een achtergrond gemaakt met gelliplate en een stencil. Dit lag er nog en iedere keer pak ik daar wat van.
Dit op blauw papier geplakt. Daarop de stempel met het meisje, wat glitter en strikje en meer is niet nodig. Leuk om te doen.
Challenges:
FMS: sketch
Addicted to Cas: silhouet
Cas on Sunday: ballonnen
Vanmorgen eerst naar de tandarts, dat is even wat minder, maar daarna naar de kringloopwinkel. Heerlijk gesnuffeld en 2 tassen vol gekocht. Ik kwam helemaal blij terug. Zo vond ik een bordje, ik denk dat het een gebaksbordje is, hetzelfde als van mijn servies. Ook een slalepel van mijn bestek, en die had ik niet. Een schaaltje waar er bij mij 1 kapot van was. Een paar knutselboekjes. En een boekje met Twentse uitspraken. Wat kun je toch blij zijn als je dat soort dingen tegenkomt. Verder heel veel glas, wat ik daarmee ga doen laat ik nog wel zien. Maar vooreerst weer lekker aan de slag. Opruimen, haha, ja er moet ook heel veel oud spul uitgezocht worden en weg. En ik kom weer met nieuwe rommel terug. Wat naaiwerk en wat freubelen. Ik vermaak mij deze dagen helemaal.

" Ik goa 'n Pruttel op ne aandere koarre gooien."

Groetjes, Nelleke


17 opmerkingen:

Diny zei

Wat heb je een prachtige kaart gemaakt Nelleke. De sketch is heel goed herkenbaar. En weer nieuwe/oude spullen gekocht....hoe blij kan een mens zijn nietwaar?
Groetjes Diny

Marjan zei

Mooie kaart is het geworden, leuk zoals het silhouet van het meisje goed uitkomt in en net buiten het kader. En snuffelen in een kringloopwinkel vind ik ook altijd leuk om te doen. En als je dan nog iets vindt wat je graag wilt hebben is het natuurlijk helemaal top!

Claudia's kaartjes zei

Leuk kaartje en mooie kleuren.

Grtjs
Claudia
http://creativesketchygirls.blogspot.be/
http://knutselmeisjes.blogspot.be

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaart. Heerlijk zo winkelen, geniet maar lekker na! groetjes Joanne

Janny's Cards Creations zei

Heerlijk.. geniet ervan, leuke kaart, Groetjes Janny

!neke zei

Helemaal leuk !!!!!
Ik ben ook gek op de kringloopwinkels !!!!!
Ik herken dat gevoel !
groeten Ineke

Sarah zei

Leuk gedaan. In kringloopwinkels vind je vaak schatten en dat is tof!

Linda Callahan zei

Your silhouette is so sweet! Adorable card! Glad you joined us at FMS!

Renate zei

Je kaartje is erg leuk geworden.
Dat je zo vrolijk kan worden van die kleine dingetjes... Heerlijk hé?
Zelf ga ik ook graag ff neuzen bij de kringloopwinkel. Vorige week heb ik nog een paar oude kerkboekjes gekocht, die staan zo leuk in je interieur, onder een stolp, met een kantje eromheen gebonden. En Patrick heeft zich pas een retro kacheltje kado gedaan. Zo één uit de jaren 70, er zit nog zelfs een porseleinen stekker aan. Helemaal leuk!!!

-xies- Renate.

Danielle zei

Als je zulke leuke aankopen kunt doen ben je de tandarts zo vergeten ;-) Leuk! Ook je kaartje is leuk, erg leuk hoe je de Challenges gecombineerd hebt.

Nancy Soetaert zei

tof kaartje. Ik ben gek op dat meisjessilhouet!
groetjes, Nancy

Marfien zei

Leuk gedaan met je zelfgemaakte DP. En van oude spullen iets nieuws maken daar kik ik op :-) veel knutselplezier

GerJanne zei

Leuke kaart! En de stempel is ook zo gaaf. Helaas in heel Nederland uitverkocht! Wees er maar zuinig op!
En wat lekker even snuffelen in de kringloop en dan thuis koemn met 2 tassen vol. Jij dacht ook: kasten opgeruimd en leeg, er kan weer wat bij? ;-)))

Groetjes,
GerJanne

Plony zei

Geweldig hahahaha.....opruimen en vullen maar weer die kasten hihihi....Ik ken dat hoor dus schaam je maar niet. Leuke kaart heb je gemaakt....ik vind silhouettes altijd wel iets liefs hebben.
Xxx Plony

Jen Brum zei

Beautiful card! I love how that silhouette stands out so nicely! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

Deepti zei

The background looks so very cool, thank you for sharing with ATCAS

Janneke zei

Wat een leuke kaart ;o)
Leuk dat je meedoet bij CAS on Sunday!