Mijn lijst met blogs

vrijdag 30 september 2016

Vlinders in de lift



De liftchallenge vond ik zo leuk deze keer! Daar wilde ik zo graag aan mee doen. Donderdagmiddag even aan de slag gegaan, ik maakte er gelijk meerdere. Het was toch moeilijker dan ik dacht, sommige stukjes waren zo klein.
De eerste lukt wel aardig, alleen een grote vlek en die heb ik verdoezeld met een knoop en touw. De 2e was een ander soort vlinder, en eenmaal de kaart klaar is de verdeling van de vlinders niet helemaal goed. Dit model vond ik mooier en dat is nr 3. De maat is 9-16 cm. De gekleurde vlinder is gestanst uit een restjes papier welke ik met bister gemaakt had. Daar binnen weer de restjes wit gelegd. Een touwtje ala Stella en tekst gestempeld en wat glitter en deze is meer naar mijn zin.
Er liggen er nog 2 om afgemaakt te worden, dat komt wel. Nu eerst nog 5 dagen werken en zaterdag een markt waarvoor de opbrengst voor Moldavie is.
groeten, Nelleke

13 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaart! Ik vond de lift ook super leuk deze keer. En dan gepriegel....hahaha, dat herken ik wel.
groetjes Joanne

Marjan zei

Ja, de stanskeus maakt soms dat het een gepriegel is, maar het effect is en blijft leuk. Leuke lift Nelleke en de vlinder popt er echt uit met zijn mooie kleuren! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

Marfien zei

Het gepriegel heeft toch een leuk resultaat opgeleverd, het is een mooi CAS kaartje geworden

Mariken zei

Heel gaaf kaartje, wat geeft dat ingelegde toch een mooi effect!!

Danielle zei

De challenge was inderdaad leuk, maar jouw kaartje zeker!! Het touwtje à la Stella, haha ja herkenbaar..... En het gepriegel is ook herkenbaar :-)

Sarah zei

Mooi resultaat. Ik vond het ook een leuke opdracht, maar ik ben er niet toe gekomen.

Dora zei

Mooie lift.

Hermien zei

Mooi gelift Nelleke,
fijn weekend,
Hermien

Aartje zei

Deze is heel leuk geworden Nelleke. Leuk die ene vlinder als eyecatcher.
Groeten, Aartje

GerJanne zei

Ha Nelleke,
je vrije dagen zitten er weer op! Maar je hebt vast genoten van het mooie weer en je knutseltijd. Dit kaartje is heel mooi! Kan me wel indenken dat het gepriegel was. Helaas kwam ik er niet aan toe. Moest wat andere dingen doen en donderdag en vandaag lange werkdagen.
Misschien zie ik je morgen op de najaarsfair.
Groetjes,
GerJanne

Misseke zei

Een pracht van een liftkaart Nelleke - supermooi gedaan.
Groetjes,
Misseke

Cornelie zei

Idd een puzzeltje, maar mooi geworden. Dank je wel Nelleke!

Jantine zei

Mooi Nelleke, zo'n inlegkaart valt niet altijd mee, weet ik uit ervaring, maar als het lukt is het prachtig, zoals deze van jou!
Groetjes
Jantine