Mijn lijst met blogs

vrijdag 21 oktober 2016

Welke moet ik nu gebruiken?

Dank je wel voor alle reacties op mijn vorige kaart. Het is woensdag allemaal goed verlopen. Thomas deed het fantastisch, dat is altijd weer een ding. Dan zijn we weer blij dat het achter de rug is en we weer thuis zijn. Gistermorgen is hij weer vrolijk naar zijn werk vertrokken.
Wat een mooie uitdaging van de liftchallenge deze keer.
Ik had gelijk een stukje behang voor ogen welke ik kon gebruiken.
Woensdagavond. Nog een paar dagen en nog niets gemaakt. Ik besluit lekker op de bank mijn doos met behang uit te zoeken en dan vind ik vast dat stukje behang. Die vond ik ook, en ik zag er meerdere: welke moet ik nu gaan gebruiken? Lieke kijkt mee. De eerste en het behang van het danseresje vindt ze maar niets. De anderen wel. Ik besluit ze allemaal maken. Gistermorgen snijden en gisteravond in elkaar gezet. Lieke had een vrije dag en geeft ook haar mening. En ze geeft tips, die wel of die niet. Sommigen volg ik, andere ga ik mijn eigen weg in. Leuk is dat.
De eerste doet mee met de uitdaging voor de liftchallenge. Dat was het behang wat ik in gedachten had. Er zat een vouw in het behang, strijken hielp niet, maar gelukkig kon ik er om heen snijden. De hertjes zijn van glad iets glanzend behang, wat sterretjes en een korte tekst. Dat komt het mooiste uit. Hij is wel wat chique vind ik zelf. (helaas een schaduw op de foto)
Challenges:
Hobbyvision: CAS kerstkaart
CHCC: cute
CHCC extra: alles mag
Een herenkaart. Even puzzelen welke strook te gebruiken, omdat die vrij donker is. Maar door de tekst die van zilver is,  de donkere rand gebruikt.
Het papier van het danseresje vond ik ook zo geweldig, al komt het op de foto niet uit. Het danseresje is in mooi contrast. Het roze erachter en de strook zit iets verschil in, en dat zie je niet terug op de foto.
De kaart links was het moeilijkste om te maken. Welke kleur doe je daar bij. Ik had oud roze, Lieke zei van blauw, en dat gedaan. Lopen mieren met de vlinder en het zo opgelost.
Het was super om hier mee bezig te zijn. Sommige kaarten zou ik misschien anders doen als ik ze opnieuw zou maken, bv een doorzichtige strook onderaan te doen. Lieke vond ze allemaal wel wat hebben, en dat is ook weer leuk om te horen.
We laten het hierbij. Straks komen 2 kleinzonen een weekeind logeren. Gezellig.
Groeten, Nelleke

22 opmerkingen:

Nicolette zei

Wat grappig en herkenbaar om te lezen dat je zo aan het puzzelen bent met stukjes papier en raad aan een ander vraagt. Doe ik ook vaak. Ik vind ze allemaal erg mooi.
Veel plezier met je kleinzonen dit weekend.
Groetjes Nicolette

Anoniem zei

Superleuke kaartjes!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Joanne kramer zei

Jij bent goed bezig geweest. Ik vind ze allemaal heel mooi! Groetjes Joanne

Jantine zei

Hele mooie kaarten met al die stukjes behang. Leuk gedaan, Nelleke. En handig zo'n assistente naast je :-)
Groetjes
Jantine

Gerrina zei

Wat zijn dit een hoop mooie geworden! Gezellig ook dat je dochter meedenkt! Groetjes, Gerrina

Sarah zei

Leuk Nelleke. Ja, die tips vind ik altijd leuk. Soms doe ik er iets mee en andere keren doe ik gewoon mijn zin.
fijn weekend!

Dora zei

Prachtige serie kaarten. Mooie liften!!Prachtig behangpapier.

Ans Gilbert zei

Het zijn hele mooie kaarten geworden Nelleke,
het papier van de 1ste kaart is net kant, ook je mannenkaart vind ik super,
groetjes,
Ans

Marfien zei

Wat zijn ze allemaal mooi geworden, elk voor zijn/haar doel.
En ja, sommige behangetjes zou ik echt niet op mijn muur willen, dan maak ik er liever kaartjes van omdat zo'n klein stukje toch wel super is

Kaartenkraam zei

Wat een leuke kaarten zijn het geworden en bijzonder dat je het allemaal met behang hebt gemaakt. Ik vind ze stuk voor stuk wel wat hebben hoor!

groetjes van Ank

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een teamwork Nelleke en wat zijn ze allemaal móói geworden. Gaaf om zo met behangpapiertjes te werken...we kunnen ook alles gebruiken hè? LOL
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Wat gezellig zo samen met Lieke en wat leuk dat je ook zo advies geeft, al doe je natuurlijk ook wat jij zelf wil :) Erg leuk ook dat je ze maakte met behangpapiertjes! Ik vind de hele serie erg leuk, maar de twee met hert en die met het Deux-Chevauxtje vind ik het mooist. Ik zie dat de eerste meedoet met onze challenge. Dank je wel voor het meedoen en veel plezier met je kleinzonen!

Margo zei

Wat een toffe reeks zeg ! Heel leuk gedaan !
Ik heb nog 2 volle boeken behangpapier ...
Groetjes
Margo

GerJanne zei

Heel leuk dat je ook behang gekozen hebt. Is er heel geschikt voor. Ik vind de kaartjes allemaal ook leuk, maar de eerste het chicst. En je hebt zo meteen een leuk voorraadje. Veel plezier dit weekend. Zondag op apegapen?
Groetjes,
GerJanne

Stella zei

Wat een serie; jij hebt de smaak echt te pakken! Stuk voor stuk zijn ze hartstikke mooi maar die met de hertjes steekt er voor mij bovenuit:) Daar ben ik wég van! Vind je het erg als ik die nog eens lift? Veel plezier met je kleinzoons; fijn weekend!

Hermien zei

Fijn dat het Thomas goed is gegaan bij de tandarts...
Wat een mooie kaartjes Nelleke, ze zien er stuk voor stuk geweldig uit.
Veel plezier met de kleinkinderen.

Groetjes Hermien

Hazel zei

Thanks for entering both of my CHNC challenges with your lovely crafting - hope to see you again soon. x

Cornelie zei

Gelijk een hele serie! Leuk! Prachtig behang, het geeft de kaart zeker iets chiques! Dank je wel voor het meedoen!

Cora Schram zei

Ze zijn helemaal top deze kaarten!

Aartje zei

Jij bent goed bezig Nelleke, wat een productie. En zo heel verschillend. Ik vind die met de herten het mooist.
Groeten, Aartje

Gerrina zei

Ik vind ze gaaf! Maak je een hele goede kans mee denk ik!
Enne ja, ik las later dat ik te laat zou zijn, maar de link werkte gewoon nog? Zie 't wel; was leuk om zo buiten m'n normale stijl en technieken te gaan :) Fijn weekend verder!

Tracey T zei

A lovely Christmas creation. Thank you for playing at Christmas at Sweet Stampin'. Tracey x