Mijn lijst met blogs

dinsdag 22 november 2016

Kaartje voor Sil

Het is wat stil van mijn kant. Met veel andere dingen bezig. Eigenlijk met van alles wel wat. Mooie en verdrietige dingen. Dat maakt dat ik al een week niets gepost heb en weinig reacties heb gegeven. Vanavond tot 20.00u gewerkt en nu dan even een kaartje op het blog zetten. In de woning waar ik werk is er elke dinsdagavond een creatieve avond. Wat breien, haken, borduren of een kaartje leggen. De clienten hebben een eigen appartement en dan worden er dit soort dingen gedaan om elkaar te ontmoeten, en natuurlijk ontbreekt er een kop koffie niet. 
Vrijdag lag mijn gewonnen sneeuwman in de bus. Zo gaaf. Een kaartje gemaakt en deze vanavond met enkele clienten ook gemaakt. Thuis had ik al voorwerk gedaan en dat was maar goed ook, anders was het niet afgekomen. Maar leuk was het wel. Misschien doen we het nog wel en keer en dan een paar eenvoudige kaartjes. Ik had de lat iets te hoog gelegd. Maar de blijdschap met het kaartje is het mooiste wat je kunt krijgen. Het kaartje laat ik een andere keer zien.
Ook wil ik iedereen bedanken die een kaartje naar Leny en Wim gestuurd hebben. Ze hebben het heel erg gewaardeerd. Hun zoon is weer thuis en heeft tijd nodig om te herstellen en te revalideren.
Nu dan een kaartje voor Sil. Sil is één van mijn jongste neefjes, als ik de achterneefjes niet mee tel.
Tijdens sinterklaas intocht in Nederland is hij geboren en mijn zus was aan het bellen om het mooie nieuws te vertellen, maar iedereen was naar Sinterklaas toe en nam niet op. Mobiel was toen nog niet zoveel als nu.
Dit keer een eenvoudige kaart naar de sketch van Cheerfullsketches. Een beetje stoer en eenvoudig kaartje is het geworden. Naar mijn idee hoeft er ook niets meer bij. En naast de wat vollere kaartjes is dit een leuke afwisseling.
Zin in freubelen is nu wel voorbij, daarom even bij jullie kijken.
Groetjes, Nelleke 

18 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart voor een boy van 14 jaar Nelleke....wat heb je mooie kleuren gebruikt!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms loopt het dat het bloggen op een lager pitje staat Nelleke, heel herkenbaar. Je kaartje voor Sil is super stoer en mooi.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart heb je gemaakt voor Sil. Echt perfect voor een stoere puber! Leuk dat je kaartjes met de cliënten maakt. Ben benieuwd wat je gemaakt hebt!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een stoere kaart voor een 14 jarige jongen. Leuk plaatje ook.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie stoere kaart Nelleke, er hoeft zeker niet meer bij! Ik maak voor de kinderen van de vriendin van mijn broer ook altijd kaartjes en één van haar zoons zei een keer "je bent precies op tijd gestopt". Dat zag ik dan maar als compliment, die jongens zijn echt niet van de frutsels op kaartjes maar houden ook van het stoere zoals op dit kaartje. Leny was zelfs zo lief om een mailtje te sturen als bedankje, fijn om te horen dat hun zoon thuis is nu. Wat geweldig dat je kaartjes maakt met de cliënten, fijn toch om ze blij te maken met een zelfgemaakte kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. oeps...nog niet helemaal wakker...Dankjewel voor je deelname bij Cheerful sketches. groetjes Joanne

   Verwijderen
 7. Leuke kaart, het is vaak lastig voor pubers die aan het begin of halverwege de middelbare school zitten. Mijn neefje wordt 17 en mag op rijles, een heel dankbaar thema . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier ook erg veel bezig met vooral werken, ook thuis. Tja, soms gaan dingen zo. Mooi en stoer kaartje maakte je, is inderdaad af zo. Fijn dat Leny en Wim de kaarten waardeerden en dat hun zoon weer thuis is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuk kaartje!! Bedankt voor je deelname bij Cheerful Sketches. Succes!!
  Groetjes Ine (DT)
  http://creaine-cards.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke mooie kaart. Stoer hoor. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je een stoere kaart gemaakt Nelleke.
  Helemaal leuk voor een 14 jarige!
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cheerful Sketches
  *Bernadet (DT)*

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Neem de tijd voor de dingen die voor jou belangrijk zijn. Ik vind het al heel wat dat je dan toch nog een berichtje plaatst. Soms nemen andere zaken je volledig in beslag. En bloggen is wel het minst belangrijke. Belangrijk is dat jij je goed voelt. En als ik het zo lees heb je genoeg op je bordje liggen. Denk om jezelf. Oeps bijna vergeten; je kaartje is erg mooi! En stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een gave kaart Nelleke!
  Leuk dat je de schets van Cheerful Sketches hebt gebruikt!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een mooie, stoere kaart.
  Leuk om je nog een 2de keer terug te zien voor deze challenge.
  Bedankt voor je deelname.
  Groetjes,
  Carla (DT)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een hele leuke stoere kaart heb je gemaakt met de sketch van Cheerful Sketches! Dank je wel voor het meedoen met onze challenge!

  Groetjes,
  Marjoleine (DT)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief