Mijn lijst met blogs

maandag 26 december 2016

Rood en groen

Dag allemaal, De kerstdagen zijn weer voorbij gevlogen. Met werken op kerstavond en kerstmorgen ging het ook helemaal snel voorbij. Heerlijk gegeten bij de kinderen en kleinkinderen. En nu genieten van de rust in huis.
Dit kaartje is afgelopen week tussen de bedrijven door gemaakt met papier wat nog op het bureau lag van Anneke. Ook het kerstboompje en vogeltje zijn van haar. Het vogeltje vind ik ook zo schattig! De poisettia, ook al is het een oudje,  heb ik afgelopen tijd veel gebruikt en nu dus ook weer. Het achtergrond paier is van een één of andere doos uit de supermarkt. Ik zag namelijk nog een sticker zitten van de winkel. haha. Wie wat bewaart.....Verder een oud plaatje van MD. Ik denk dat het vrij oud is want het komt uit een stapel gekregen knipvellen. Ik denk dat het ook nog 3D is, dat gebruik ik niet veel meer. De plaatjes die ik mooi vond heb ik uitgezocht, en ook gelijk mijn stapel uitgezocht. Nu ligt er nog een hele stapel die weg kan. Eens zien hoe ik dat ga doen en wie ik er blij mee kan maken. Opsturen valt denk ik tegen ivm de hoge portokosten.
Als jullie iemand weten in de regio Apeldoorn- Zutphen-Deventer, dan laat het mij maar weten.
Challenge:
KIC: gebruik rood-groen.
CHCC: gebruik sentiment
Tot een volgende kaart. Voor deze week zijn nog er wat kaarten om geplaatst te worden.
Verder wat freubelen, met Thomas een jas kopen en naar de schoenmaker en van de week gaat Wim oliebollen bakken. Een traditie die de kinderen heerlijk vinden.
Thomas is deze dus week vrij, maar Lieke en Wim werken deze week.  Toch kan de wekker wat later worden gezet en kan ik blijven liggen als ik wil. En dat is heerlijk na 6 dagen werken waarvan ik er 5 op tijd moest beginnen.
Groetjes Nelleke

14 opmerkingen:

Erica ♥ zei


Dat is een heel mooi kaartje
in traditionele kleuren ☺

Hele mooie dagen met veel warmte en gezelligheid
en een heel fijn en creatief 2017 !

Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-Hert-rendier-ree}

Margreet zei

Prachtig kaartje Nelleke...lekker genieten deze week!
xxx Margreet

Nancy Soetaert zei

Heel mooie kaart Nelleke.
Geniet van je weekje vrij. Voor mij start het werken weer vandaag.
Nancy

marja kenter zei

Veel plezier met je vrije dagen en...Mooi kaartje!
groetjes Marja

Marfien zei

Zo alles bij elkaar is het weer een mooi kaartje geworden, grijs met rood doet het best wel goed. Had gister ook de naaimachine op tafel maar dat was om de werkbroek van mijn zoon te repareren. heel even dacht ik wat papier te gaan stikken maar toch niet gedaan. Het kaartje met de boompjes had ik eigenlijk voor jou gemaakt, totdat ik bij het opruimen iets tegenkwam waarvan ik dacht, als Nelleke dat durft moet ik dat toch ook eens gewoon doen? ra, ra . . .

Marja zei

Mooie kaart in deze traditionele kleuren.
Groetjes Marja.

Sarah zei

Leuk! Dat vogeltje is lief hé! Je ziet het donderdag ook bij mij.

lenywim35 zei

Leuke kaart voor t KKT. Er ligt hier ook iets, maar we willen naar buiten straks. Even langs de boulevard van Kijkduin. Nie te lang want GerJanne schreef net dat het kouder is. We voelen het wel. Maar een extra shawl mee. Geniet even lekker van t uitslapen. lieve groetjes leny

Diny zei

Wat een leuke kaart Nelleke....en geniet van je weekje vrij!
Groetjes Diny

Margo zei

Wat een leuke kerstkaart ! Ik heb onlangs een grote en zware doos naar Gaby verstuurd (zij maake kaartjes voor KIKA) en de portkosten waren denk ik 7 of 8 euro, zeker niet meer. En het was echt heel erg zwaar, allemaal grote vellen scrappapier en ook 3D enzo, zij tovert er vanalles mee uit haar mouw !

Joanne kramer zei

Wat een prachtige kaart! Groetjes Joanne

Misseke zei

Prachtige kerstkaart Nelleke... super gedaan.
Groetjes
Misseke

Jantine zei

Via Kiala kun je al voor 3,95 een zware doos versturen, moet je alleen wegbrengen en de ontvanger ook weer ophalen. Dat is misschien ook nog een idee!
Ik weet ook wel iemand, maar niet in jouw regio, Nelleke.
Groetjes
Jantine

Hermien zei

Prachtig kaartje Nelleke. Wij verblijven op dit moment in Oostenrijk en hebben dus weinig gemerkt van de kerstdagen. We zijn hier met mijn broer en zus en hun gezin dus wel zijn wel gezellig samen en daar gaat het ook eigenlijk om.

Groetjes Hermien