Mijn lijst met blogs

dinsdag 14 februari 2017

Labelkaart


Een paar weken geleden kwam GerJanne freubelen. Na een heerlijke lunch togen we naar mijn kamertje waar ik haar wat voorbeelden liet zien.
Een paar weken daarvoor was op Facebook een SOL en kon je deze kaart maken. Nu had ik gewerkt tot acht uur en dan heb ik niet veel puf om er aan te beginnen. Ik vind het ook zo knap dat een heleboel vrouwen het avonds ook lukt om de kaart af te krijgen. Zo ligt er nu nog op het bureau kaart van een SOL waar ik 1,5 jaar geleden waar ik aan begon en nooit is afgekomen. (maar als het lukt is die nu vrijdag klaar)
Ik was dan ook heel blij dat Ineke Bezemer de uitleg een poosje later op het blog zette en ik hem uit kon printen.
Na het eten zijn we zijn begonnen en na een paar uur kletselen was de basis klaar. Daarna heb ik hem verder afgemaakt. Dit ging in fases, elke keer paste ik wat aan. Met dit soort kaarten werkt dat bij mij het beste.
Deze is dus wel klaar en ik ben er stiekem wel een beetje trots op.
De basis is gebroken wit papier. Design papier uit een oud blokje en boek. Alle randen geruwd en beïnkt met distres ink. Het plaatje geplakt op een roze rondje en deze weer op de prachtige rand van Joy. Ook de bloem gebruikt. De fijne bloem is ook van Joy. De bloemen daarvan heb ik in een andere kleur gestanst. De bloemen nogmaals gestanst en iets geknipt en is het hart van de bloem geworden. Daarop weer een parelmoeren bloem. Vogelhuisje, lint en kant, parels en knopen. En een vlinder om het af te maken.
Hier de kaart van opzij genomen. Wat is het een mooi model. Met veel plezier hieraan gewerkt.
Nog een detailfoto.
Wil je weten wat GerJanne gemaakt heeft? Kijk dan ook even op haar blog.
Challenges:
Knutsels en kadootjes: vintage tot shabby chic
Scr@pcardshallenge: kaart met dolly kant en parels
Hobbyvision: bing: roze. bloemen en lintje
Groetjes, Nelleke


21 opmerkingen:

lenywim35 zei

Wat is die prachtig geworden bij jou. Bij mij is die nooit goed van de grond gekomen en gaf er maar mijn eigen draai aan. grts leny w

Anoniem zei

Schitterend!!!
Creatieve groetjes, Gaby

marja kenter zei

Hij is prachtig en heel lief.
groetjes Marja

Marfien zei

Het is eigenlijk geen kaart om in en keer af te werken, iedere keer wat toevoegen of weghalen werkt vel beter en zo groeit de kaart. Eerlijk gezegd zou ik hem zelf houden en op een mooi plekje zetten om er steeds naar te kunnen kijken, het is gewoon een klein schilderijtje . . .

Monique zei

Hij is prachtig Nelleke. Heerlijk zo'n middagje kletselen. Ik ga gauw bij GerJanne kijken.
Lieve groetjes Monique

Joanne kramer zei

Wauw! Wat een mooie kaart! Dat heb je knap gedaan. Groetjes Joanne

Margreet zei

Schitterende creatie Nelleke...dit soort kaarten moet idd groeien!
xxx Margreet

Stella zei

Ik denk dat je er heel wat uurtjes in hebt gestoken. Maar dan heb je ook wat; een beauty! Ik maak dit soort kaarten zelf niet; het wordt bij mij gewoon niet mooi. Bij jou wel; wow!

Scraptastisch zei

Je mag er hartstikke trots op zijn Nelleke, ik vind dit echt zo super als jullie de uitdaging aangaan met zo'n kaart! En ja bij mij werkt het ook zo hoor ik maak de basis en dan iedere dag komt er wat bij en vooral veel schuiven, hihi Het is zooooooooo mooi geworden je kaart en de kleine label klemt heel goed achter de bloem en je hebt veel plezier gehad met maken en wij mogen je prachtige inzending bewonderen bij Scr@p-Cards....dankjewel Nelleke!
Fijne avond en lieve groetjes van Gerie en DT SCC

Nicolette zei

Wat gezellig he om samen te knutselen. Je kaart is echt prachtig Nelleke. Mooie details.
Groetjes Nicolette

Nancy Soetaert zei

prachtige kaart Nelleke, heel mooi geworden, tof met de mooie bloemetjes, takjes, ...erop verwerkt!
groetjes
nancy

Rosina zei

een schitterend vintagekaartje heb je samen met GerJanne gemaakt Nelleke...Ik heb het modelletje ook nog op mijn to doo lijstje staan...Maar deze is werkelijk schitterend...zoveel mooie details erop...
groeten Rosina

Hermien zei

Goed werk heeft tijd nodig, dat blijkt wel weer Nelleke. Het eindresultaat is prachtig. En wat gezellig zo'n knutselmiddag.

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Oh!! Hij is prachtig geworden! Supermooi met die kraft details die je allemaal het toegevoegd. EN die grote bloemen! Heel gaaf! Was inderdaad gezellig en wonder boven wonder hebben we nog best veel gedaan!
Volgende keer bij mij, maar zal wel maart worden, want we zijn nog lag niet klaar met opruimen...
GerJanne

Sarah - Crea S zei

Hé Nelleke, toch leuk dat kletselen! Je kaartje is heel leuk geworden, tof modelletje ook en leuk hoe die grote bloem daarboven het allemaal een beetje op z'n plaats houd :) Liefs, Sarah

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw Nelleke, ik vind hem supermooi en wel herkenbaar hoor dat zoiets moet "groeien", wat dat betreft ben ik ook niet zo snel. Ik vind je kleurencombinatie en het gebruik van kraft héél geslaagd. Dit is toch een klein cadeautje om te mogen ontvangen :) Gezellig om zo met GerJanne aan de kletsel (hihi) te zijn.
Lieve groetjes Miranda

Nancy zei

Hey Nelleke,

Grappig, ik kom net van het blog van GerJanne en die vertelde het al... Samen gezellig kaarten maken, wat wil een mens nog meer? haha!!
Leuk gedaan trouwens...

Liefs,
Nancy

Monique zei

Ik had natuurlijk nog niet gezien dat je meedeed bij K&K ;-) Dank je wel daarvoor!

martine zei

Hoi Nelleke bedankt voor je mooie inzending op het scrap-cards blog ....super mooi kaartje om heel trots op te zijn fijn weekend liefs DT Martine

Erica ♥ zei

Zo gezellig en leuk om samen te lunchen en knutselen,
ik hou er ook zo van !
Je kaart is echt schitterend, heel goed dat je die nog
afgemaakt hebt
Mij lukt dat 's avonds ook nooit zo hoor haha
Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-harten}

Hermien zei

En natuurlijk bedankt voor je deelname bij K&K