Mijn lijst met blogs

dinsdag 7 maart 2017

Persoonlijke verjaardag slinger voor Cas


Deze slinger heb ik al een tijdje geleden gemaakt. Helaas zijn de foto's niet helemaal gelukt, het was erg moeilijk om het goed op de foto te krijgen. Ook heb ik nog de verkeerde weggegooid, maar ik wil de slinger toch graag laten zien. Desnoods de foto's maar vergroten...Wie weet breng ik jullie wel op een idee en daarom wil ik het ook graag delen.
Het was erg leuk om een persoonlijke verjaardag slinger voor mijn oudste kleinzoon  te maken en hij is ook heel erg gewaardeerd. Mijn bedoeling is om er elk jaar 1 vlaggetje bij te maken, zodat de slinger steeds langer wordt. Toen de slinger  klaar was heb ik deze ook in een speciaal gekocht plastic hoesje gedaan zodat deze bewaard kan worden en elk jaar gebruikt kan worden. Dat hoop ik natuurlijk nog heel lang te doen!
Van gebroken wit papier en vlaggetje geknipt.  Toen een tijdje zitten denken hoe nu verder. Ik dacht weer eens veel te moeilijk en ik wilde veel te veel kleuren gebruiken. Daarom op elke zijde een blauwe cirkel geplakt.
Ik heb de slinger dus  aan 2 kanten gemaakt. Aan deze kant zie je zijn naam, geboortedatum, de plaats waar hij woont, zijn familie, en wat mooie momenten. Het papier wat ik erbij gebruikt heb is van echo park. Gelukkig is het nog te koop zodat ik dit nog vaker kan gebruiken.
Op deze foto zie je een foto van elk jaar, met de leeftijd erbij. Hoe mooi is dat hoe je het kind ziet veranderen. Ja en toen die klaar was zag ik dat ik een fout had gemaakt. Naar mijn idee moet de leeftijd van links naar rechts lopen, maar de andere kant liep zijn naam al zo. Ik kon het niet meer veranderen en het zo gelaten. Dat komt doordat ik elk jaar er een vlaggetje bij wil maken. Aan de ene kant is dat links en aan de andere kant rechts. Het zij zo.
Beginnersfoutje zullen we maar denken.
Voor de volgende ga ik dat wel wat anders doen, en die komt er want de volgende is eind van de maand jarig.
Ja nu voor alle 4 aan de slag!
Challenge:
Knutsels en kadootjes: een persoonlijke kaart.
Groetjes, Nelleke


14 opmerkingen:

 1. Wat een mooie slinger! Wat een leuk idee om dit te doen. Ik ga het in mijn achterhoofd houden.
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk, origineel, en heel persoonlijk idee. Prachtig gedaan, dat zal tof gevonden worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo tof! Origineel idee en leuk als je zo.een.kind ziet veranderen!
  fijne avond
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een super mooie slinger! heel leuk idee om er elk jaar een vlaggetje bij je maken. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee Nelleke en zo mooi uitgevoerd. Als dit zorgvuldig bewaard wordt gaat dit een heel mooi aandenken worden en wat leuk om er ieder jaar weer een vlaggetje aan toe te voegen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Hij is echt heel gaaf geworden!! Ik had je idee gezien, kaal, maar wat een toffe slinger is dit! Ik vind het niet storend dat de groeilijn met de foto's op de achterkant van rechts naar links loopt. Het is toch het een of het ander. En een heel leuk aandenken voor elk kaar en zeker voor later.
  Voor je kleindochter zal het wel heel anders worden, met meidenkleuren en zo! Ben benieuwd!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg gaaf gedaan Nelleke!
  het is maar net van welke kant je het bekijkt....ik vind het niet fout hoor!
  Wat super leuk dat je dat voor al je kleinkinderen gaat doen....succes!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O, wat een leuke slinger Nelleke. Mooi hoe zo door de tijd veranderen hé? Toen ik laatst voor de jongste een collage maakte toen hij 10 werd was het zoeken naar foto's al een feest!

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi deze verjaardagsslinger voor je kleinzoon Nelleke ...en zo gaaf dat je er elk jaar een foto opdoet ...zo zie je hoe zo een kind kan veranderen op een jaar tijd...
  Super KNAP gedaan...


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk en origineel idee ...vind het een hele leuke slinger geworden is inderdaad leuk om er elk jaar een vlaggetje bij te maken. Ook leuk om dat voor al je kleinkinderen te maken.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Nelleke,

  Dat heb je mooi bedacht en uitgevoerd... Beginnersfoutjes worden door de vingers gezien... geen probleem!! En wat een leuk idee dat ze er allemaal ééntje gaan krijgen. Ik maak er steeds één als er een baby geboren wordt...

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super gaaf idee. Dat zullen de kleinkinderen vast en zeker erg leuk vinden (zeker als ze iets ouder zijn!) En ik vind het geen probleem dat de leeftijden aan de achterkant van rechts naar links gaan.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een heel leuk idee en een prachtige herinnering

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk idee is dit Nelleke, en wat mooi gemaakt. Succes met de andere slingers die je nog gaat maken. Bedankt voor het mee doen bij Knutsels & Kadootjes. Hartelijke groet Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief