Mijn lijst met blogs

vrijdag 1 december 2017

Nieuwe serie

Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor alle leuke reacties op mijn kleurenkaartteam kaarten. Ik heb er van genoten. Ook heb ik genoten van al jullie kaarten, ze waren zo fris van kleur en zo divers, prachtig om te zien.
Ook wil ik jullie bedanken voor de tips waar ik mijn boekjes met distres oxide mee kan afwerken. Ik verzamel ze en kijk wat mij het beste past. Voor eerst heb ik de boekjes gespoten met lak van Wim, die heeft van die bussen met lak staan.
Nu dan deze kaarten. Begin van deze week plaatste ik een serie, dit is het vervolg. De cactus was mijn favoriet en daar maakte ik de bovenste kaart mee. Gemaakt naar een sketch van Sketch Saturday. De sketch gespiegeld.
Ik was eerst het gouden hoekje rechts boven vergeten van de sketch, en die maakt nu net het verschil. Al is het op de foto niet mooi weergegeven.
Het hartjes papier welke ik op alle kaartjes heb gebruikt was van een kant en klaar gestanst doosje wat in een boek van het Kruidvat zat vorig jaar. En zo raak ik toch wel in de ban van goud op kaarten. Daarom een gouden flamingo op deze kaart. Het effen papier komt van een set stempels meende ik. De kleur vond ik te mooi om direct weg te doen, en zie daar. De sketch is van Cas this sketch.
http://casethissketch.blogspot.com
Van de restjes maakte ik deze tags. Ze zijn klein hoor.
Je bent super is gestempeld op een stukje dun hout, welke ik eerst gestanst heb. Dat gaat heel goed, al moet je wel voorzichtig zijn.
Vandaag genieten van een dagje thuis. Gisteren met Thomas wezen winkelen en daarna bij hem gekookt en gegeten. Dat was erg leuk, en we zijn zo blij en dankbaar dat dit ook kan!
Dat hij de ruimte en mogelijkheden heeft en zo ook zijn ruimte kan gebruiken en daarvan kan genieten. We hadden de indruk dat hij dat ook wel deed.
Voor herhaling, zeker.
Groetjes, Nelleke 

11 opmerkingen:

Jantine zei

Heel leuk deze serie, Nelleke. Zo'n gouden flamingo heeft ook wel iets!
En leuk dat je zo'n gezellige dat met Thomas had.
Groetjes
Jantine

Sarah zei

Mooi reeks! Tof!

carla zei

Nelleke wat ben je weer heel actief geweest.
Zoveel moois om te laten zien.
De kleurencombinaties zijn prachtig en alles heel mooi samengesteld.
Je hebt dat fantastisch gedaan.
Fijn weekend.
Groetjes,
Carla

anncreatief zei

Wat een schitterend label. Mooie kleuren.
Fijne dag
Anneke

Margreet zei

Wat een gave kaartjes, Nelleke....leuk die gouden accenten.
Fijn dat je met je 'Thomas' tijd zo genoten hebt.
Fijn weekend.
xxx Margreet

Scraptastisch zei

Mooie serie Nelleke en dun hout stansen...jij durft, hihi Gouden accentjes zijn helemaal in dit jaar, dus je zit je wat dat betreft helemaal goed! Wat zal Thomas hebben genoten dat je bij hem hebt gekookt in zijn woning en dan geniet jezelf ook voor tien hè! Heerlijk nu een dag voor jezelf en alvast een goed weekend!

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaarten en tags. Allemaal heel verzorgd. Groetjes Joanne

Sylvia zei

Hele mooie serie,Nelleke.Met name de kaart met de gouden pelikaan vind ik erg mooi.Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.

Hermien zei

Je serie is prachtig Nelleke. Fijn dat jullie een winkeldag gezellig samen hebben afgesloten met een heerlijk zelf gekookt hapje.

groetjes Hermien

GerJanne zei

Prachtig met goud!! Die flamingo is erg gaaf!
Ik heb zo'n idee dat mijn kaartje binnenkort op je blog komt..
Ja, leuk dat dat kan, bij Thomas eten.
Groetjes,
GerJanne

Diny zei

Prachtige serie Nelleke....wat komt het goud mooi uit! Fijn dat je ook bij Thomas kunt eten samen....dat voelt vast goed.
Groetjes Diny