Mijn lijst met blogs

vrijdag 25 mei 2018

Feest vandaag!

Feest vandaag. Het is eigenlijk niet voor te stellen :vandaag zijn we 40 jaar getrouwd. Ik weet het nog zo dat  mijn ouders, schoonouders  het vierden. Ja zelfs nog van mijn opa en oma. Toen was ik 10 jaar. En nu zijn we zelf aan de beurt. Dankbaar en blij zijn we dat we dit mogen vieren. Zelfs mijn ouders die toen getuigen waren toen we trouwden, ik was nog niet meerjarig, komen nog even. Het was 5 jaar geleden, dat ik aan Leny schreef dat we voor de 60 en 40 gingen. En zowaar mogen we dit beiden beleven deze week.
Gisteravond is de buurt geweest om "groen" te maken, en hebben we al getoost op deze dag. Vanmiddag en vanavond feest en in juni met kinderen en kleinkinderen een weekeind/week weg.
Voordat het feest losbarst nog even dit boekje dat met gilding wax gemaakt is.
Meestal embos je op zwart papier, nu heb ik met  grijs papier geembosd en met wax bewerkt. De flamingo is wel zwart en de kleuren zijn feller en intenser. Dat ligt er ook aan hoeveel je er op doet. Leuk om te maken met een leuk effect.
Challenge, en dat kan nog net: knutsel en kadootjes. Gebruik embossing.
Groetjes en tot een volgende kaart.
Nelleke

20 opmerkingen:

Ellen zei

Hoi Nelleke, van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag en wens jullie een prachtige dag toe. Voor jullie schijnt vandaag extra de zon!
Prachtige creatie heb je weer gemaakt met de wax...echt mooi!
Lieve groetjes Ellen

Joanne kramer zei

Van harte gefelciciteerd met jullie 40 jarig huwelijksjubileum! Wat fijn dat jullie dit mogen beleven en feest mogen vieren met mensen waar jullie van houden. Een heel fijn feest!
Wat heeft dat toch een mooi effect dat wax. prachtig gedaan! groetjes Joanne

Scraptastisch zei

FEEST bij jullie van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal Nelleke van 40 jaar getrouwd zijn! Ik hoop dat het een hele gezellige dag gaat worden waar je heel mooi op terug kan kijken! Je boekje vind ik heel erg mooi met de wax en embossing! Een heel goed weekend alvast en vandaag heel veel plezier!
xx Gerie

Marfien zei

Hartelijk gefeliciteerd met jullie 40e trouwdag, ga je alles opschrijven in dit mooie boekje? Veel plezier, geniet er van.

Jantine zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijk! Wat bijzonder! En dat ook je ouders dit nog mogen meemaken, heel bijzonder!
Fijn feest!
En mooi boekje, heel leuk met die embossing en de mooie wax.
Groetjes
Jantine

(PS en ook nog het nijlpaard van Eline gewonnen, gefeliciteerd!)

Caroline Cards zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 40-jarig huwelijk. Geweldig!
Heel mooi boekje met de flamingo. De kleur is super!
Fijn weekend en groetjes, Caroline

Nicolette zei

Gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijk. Fijne avond gewenst.
Groetjes Nicolette

Annerieke zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijk! Ik wens jullie mooie feestelijke dagen toe met de mensen die jullie dierbaar zijn.
Leuk boekje heb je gemaakt.

Nancy Soetaert zei

van harte proficiat met jullie 40ste trouwverjaardag! Wij vierden onlangs onze 30ste...
Hopelijk was het een supermooie dag vandaag en wat leuk om dat samen met kinderen en kleinkinderen te vieren met een weekendje!
Groetjes
Nancy

Sarah zei

Dikke Proficiat!!
Mooi boekje x

Marja zei

Gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijk Nelleke!
Mooi boekje heb je gemaakt.
Groetjes Marja.

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
het was erg gezellig vanavond! En wat een geluk dat we de hele avond buiten op het terras konden zitten. Je notitieboekje is erg leuk. Mooi met die wax....
Lekker uitrusten morgen! Beentjes omhoog in de tuin!

Henriët zei

Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag. 40 jaar....dat is niet niks. Wij hopen maandag over een week onze 25e te vieren.
Je boekje met de flamingo is erg leuk geworden.
Groetjes van Henriët

Colien zei

Van harte proficiat met jullie 40-jarig huwelijk, een mooie mijlpaal!
JE boekje is gaaf geworden, tof effect! Bedankt voor je deelname aan onze challenge.
grt Colien {K&K}

Hermien zei

Nog van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijk, een mijlpaal en iets om dankbaar te zijn dat jullie het samen mogen vieren met de mensen die jullie lief zijn om je heen. Je boekje ziet er super mooi uit.

Groetjes Hermien

SylS creaties zei

Nog van harte gefeliciteerd! Prachtig boekje!
groetjes,
Syl

bolletjelucky.blogspot.com zei

Van harte gefeliciteerd Nelleke, als ik dit had geweten had ik een mooie kaart gestuurd, een mooie mijlpaal. Ik hoop dat er nog vele mooie gezonde fijne jaren bij mogen komen. Heerlijk dat jullie zo met elkaar hebben kunnen feesten en wat een mooi weer was erbij. Was dat toen jullie trouwden ook zo?
Je boekje is een beauty, ook met grijze ondergrond geeft die wax een gaaf effect en de flamingo past helemaal bij het zomerse weer.
Lieve groetjes Miranda

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartjes heb ik gezien op je blog ben volger geworden.
ook gefeliciteerd met het winnen van de nijlpaardmal bij eline
groetjes ellen

lenywim35 zei

Ik las bij Nancy mijn blunder. Ik denk dat ik een beetje in de war was van onze dag. Nu nog meer hoor. Het was allemaal zo emotioneel. Het moet nog indalen. Sorry voor defout. Jouw kaart was geweldig en die krijgt en heeft trouwens in de voorten een superplaats. Heel erg bedankt. We zullen maar denken de hersentjes van mij krimpen een beetje. hihihihi. grts leny

Gerrina zei

Van harte Nelleke ! (al is het vanwege weekend weg en werk wat laat) En een hele mooie kaart! Mooi zo op dat grijs! Groetjes, Gerrina