Mijn lijst met blogs

dinsdag 17 juli 2018

Liften in de zomer 2

Mijn 2e kaartje welke ik maakte voor de uitdaging van Marfien. Zij gaat zes weken lang kaartjes liften van de liftchallenge. . Ik kan mij niet herinneren dat ik deze gemaakt heb. Ik ben dan ook later mee gaan doen. Vandaag moet er een sketch gelift worden. 
Deze kaart is dus gemaakt uit de vakantie spullen en heb ik in Denemarken gemaakt. In mijn bakje lagen ook heel veel cirkels, je stanst ze uit, en vervolgens doe je er niets mee. Die komen nu goed van pas. Het design papier is van het zelfde blokje als de kaart van gisteren  De zigzagrand van creatlies. Ik heb al best veel uit de bakjes gebruikt, toch zie je het nog niet. Erg hè!? Ik vroeg mij af bewaren jullie dit soort dingen ook of ben ik hier de enige in. 
Nog even een raam schoonmaken, we kregen vorige week nieuw glas, en dan hou ik het voor gezien. Voor zes uur waren wij er al uit, we konden niet meer slapen. De zon op zien komen op een plek waar je dat normaal gesproken niet ziet. Een begin gemaakt met de achtergrondjes voor de KKT kaart voor volgende week, en om 8u al boodschappen doen, toen was het nog lekker. Bij de kassa werden we verrast met een bos zonnebloemen, hoe mooi begint dan de dag! 
Fijne dag,groet, Nelleke 


12 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een gave lift heb je ervan gemaakt Nelleke. leuk om te zien wat je met "rest" zoal kunt maken. Ik bewaar ook altijd alles in bakjes maar soms krijg ik de kriebels en wil ik opruimen en dan gaat er toch het een en ander weg ;P Geniet ze.
Lieve groetjes Miranda

Marfien zei

Wat is het toch iedere keer weer leuk om te zien dat iedereen er iets anders van maakt, prachtige kaart. Ja zo'n bakje met restjes heb ik ook en ik maak zelfs nog steeds nieuwe ;-) Was ook al vroeg uit bed en heb eerst bramen geplukt

Jantine zei

Heel leuk, Nelleke en leuk jouw extra challenge om de "vakantiespullen" te gebruiken.
Ik vind het een erg leuk idee van Marfien, maar ik kom er momenteel echt niet toe, helaas... Ik geniet lekker mee op diverse blogs.
Groetjes en fijne dag,
Jantine

Ellen zei

Super gave kaart heb je gemaakt van de spulletjes uit je doosje...leuk idee van Marfien om dit te doen. Ik had gister ook die zonnebloemen bij de kassa...kocht ze voor mn dochter als meeleef bloemetje, haar kleine meissie moest gister een ingreepje ondergaan en daar word je als “verse” mamma wel verdrietig van en vandaag weer het tweede prikje dus een zonnebloem maakt het weer vrolijk in huis!
Groetjes Ellen

karin zei

Een mooie strakke kaart voor de Lift bij Marfien.
groetjes,
Karin

Nancy Soetaert zei

Toffe liftkaart Nelleke. Die rode zigzagrand vind ik er heel mooi bij!
Fijne avond
Nancy

Renate zei

Super leuke kaart!!!
restjes designpapier die ik overhoud, stop ik meestak weer terug in de blog waar ze vandaan komen. Restjes Cardstock heb ik niet zo veel, omdat ik veel met Kraft werk. Ik vind het wel een leuk idee om op deze manier je restjes weg te werken.
Wat een verwennerij om deze morgen al in de watten te worden gelegd met een mooie bos zonnenbloemen.

-xies- Renate.

GerJanne zei

Wat een gaaf kaartje! Knap hoor met spullen uit eigenlijk een soort restenbakje. Ik heb dat ook, dan stans ik wat en gebruik het toch maar niet. Dat gaat dan in een doosje. Altijd handig...
Geniet nog lekker thuis van je vakantie!

Nicolette zei

Zo jij hebt het maximale uit je dag gehaald. En je kaart is leuk met allemaal stansjes uit je bakje. Ik heb ook zo'n bakje, maar maak dan vaak toch ook weer nieuw.
Groetjes Nicolette

Hobby Hoogland zei

Wat een leuke kaart ,en wie heeft er nou niet zo´n bakje de mijne is wel erg vol, maar komt vast wel een keer van pas.
groetjes Marjan.

Marja zei

Mooie kaart heb je gelift Nelleke!
Ja die bakjes met restjes wie heeft die nu niet...bewaar ook alles soms denk ik wel is wat moet ik er nog mee.
Je bent je dag al vroeg begonnen,wat dacht je ik wil klaar zijn voor dat het weer zo warm is. Ik houd mijn gemak maar zit rustig wat te kleuren en te knutselen.
Groetjes Marja.

SylS creaties zei

Dit kaartje is ook al zo mooi!
groetjes,
Syl