Mijn lijst met blogs

vrijdag 24 augustus 2018

Late kerstkaart


Gisteren verliep mijn dag anders dan gepland. Ik wilde avonds mijn kaartje plaatsen maar Thomas gooide roet in het eten en dat resulteerde in een ritje naar Utrecht. Gelukkig is alles weer ok, en kwamen wij om kwart voor 1 nachts weer thuis. 
Daarom plaats ik vandaag mijn kerstkaart. 
Voor liften in de zomer maakte ik 2 kaartjes. Dit is de kerst versie. Wederom gemaakt met mijn spullen uit mijn vakantie koffer. De stempels komen uit mijn andere spulletjes. Het zwarte is een stukje fietsband met splitpen. Dat vond ik ergens en had ik ook in de koffer gedaan, want ik dacht dat ik dat vast wel ergens voor kon gebruiken. Ik vind het zelf zo leuk, ik heb al een oude fietsband op gesnorkeld. haha
De tekst is van MD, ik vind hem erg leuk, het waren ook superleuke kaarten om te maken.
De opening gesneden. Het wordt nog wel eens wat om met een stanley mes te snijden.
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag
groetjes, en tot een volgende kaart.
Nelleke 

13 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

ha, Nelleke toch, ik heb al kransen gemaakt met fietsbanden maar zou er eerlijk niet aan denken om die op een kaartje te gebruiken, jij wel, en het is wel leuk met die rode splitpen erbij!
Heel mooi kaartje!
Groetjes
Nancy

Ela zei

Leuk hoor, zeker met die stoere details van fietsband, goed idee! Ken wel het maken van kransen er mee. Groetjes Ela

GerJanne zei

Nou dat was dus even schrikken! Gelukkig dat het nu weer goed is. Je kaart is super. Wat een gave lift ook! Heb je al een digi van Dora? En de fietsband, wat en idee weer!
Groetjes aan Harry!
GerJanne

Plony zei

Superleuk gedaan Nelleke....en wie komt er nu op het idee om een stukje fietsband te gebruiken....geweldigggggg. Zo leuk om te zien hoe inventief mensen kunnen zijn....en niet te vergeten creatief. Echt super.
Fijn weekend....xxx Plony

Joanne kramer zei

Fijn dat Thomas oké is!
Mooie kaart is dit en leuk dat stukje fietsband . Groetjes Joanne

Creaellenknutselsite zei

wat een superleuke kaart is het geworden
groetjes ellen

Marfien zei

Je kerstlift ziet er ook weer prachtig uit, het hert is ook weer terug, ha ha, die stans moet bijna versleten zijn, leuk idee om hem zo te gebruiken

Annerieke zei

Wat een leuke kaart Nelleke! En wat een goed idee om oude fietsband te gebruiken, erg creatief. Ik bedenk me net dat ik nog fietsband heb liggen, heb jaren geleden sieraden ervan gemaakt. Bedankt voor de inspiratie ;-).

Diny zei

Leuke kaart Nelleke....wat creatief bedacht van het stukje fietsband!
Groetjes Diny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat leuk om een kerstkaart te maken voor de zomerlift Nelleke. Mooie frisse kleuren zo bij elkaar en wat gaaf die fietsband-lipjes. Ik heb nog hoedjes geknutseld met styropr en fietsband LOL.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Ik herkende hem meteen, deze Liftchallenge! Gaaf hoor, jouw kaart ermee, heel leuk als kerstkaart ook! Fietsband ... hoe kom je erop!
Fijn weekend!

Sarah zei

Deze is ook mooi!

Kaartenkraam zei

Wat een idee om een stukje fietsband te gebruiken, jij bewaart ook alles hè?! Maar het staat heel leuk en het is een leuke kaart geworden!

groetjes van Ank