Mijn lijst met blogs

dinsdag 21 augustus 2018

Liften in de zomer 7

Genietend in de laatste zonnestralen van vandaag schrijf ik dit berichtje op de telefoon. 
Allereerst wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor alle reacties op mijn vorige kerstkaartje. Dit had ik echt niet verwacht. Zo leuk om te lezen. 
Voor de laatste keer gaan we liften in de zomer. Het kaartje lag al een paar dagen klaar tot ik gistermiddag zag dat Marja  jarig was. Geen punt, kaart geschreven, foto's gemaakt en op de fiets naar Twello om de kaart te posten. 
Gisteravond dacht ik, ik zet mijn bericht vast klaar, wat denk je? Geen foto te bekennen, zwarte vlakken en ik had wel 6 foto's gemaakt. Nou ja dacht ik, dan zet ik het kerstkaartje wel op mijn blog want ik had er 2 gemaakt. Kijk ik vanmiddag, zijn er 2 foto's terug. De foto van de label niet, dus hier moet je het mee doen. Ik heb deze met de spullen uit mijn koffertje gemaakt. De wasknijper ontbreekt, die had ik niet en ook geen grote strik. Het zakje van een stukje designpapier gemaakt. Het ook rustiger gehouden als het voorbeeld, met wat ik had moest ik het doen. En ik wil het niet ten koste van een kaart laten gaan om er iets op te plakken wat ik niet mooi vind staan. 
Kortom met veel plezier aan gewerkt en beide kaarten waren ook snel klaar. 
Omdat het de laatste lift is laat ik zien wat ik bij mij had. 
 Een mandje met de doosjes met stansjes, mijn snijapparaat en een borduurtje. Een koffertje met inhoud.
De 4 doosjes met kant en klare stansjes, bloemen, teksten en stickers, wat inktjes en distress sponsjes, 1 doosje distress inkt, en een klein borduurwerk. 
Mijn koffertje, met zakjes designpapier, effen papier, basiskaarten en bijna kant en kaartjes. Lijm en pennen, scharen, tape enz. Wat bandjes in deksel.
Al met al ongeveer 30 kaarten met deze spullen gemaakt. Veel geleerd omdat je het met deze spullen moet doen. Liften in de zomer heeft mij wel geholpen omdat het elke week een duidelijke opdracht was. Alles is nu opgeruimd en ga ik dubbel genieten van wat ik heb. Er ligt nog nieuw spul te wachten .
Nieuwsgierig? Kijk dan even bij Marfien.
De zon verdwijnt, ik ga naar binnen voor een kop koffie. Groetjes, Nelleke 

10 opmerkingen:

Marfien zei

Mooie lift met de spullen die je wel had, leuke kleuren bij elkaar. Ik had ook geen enveloppe moest hem dus ook maken, maar dat was geen probleem. Leuke koffer met zoveel spullen, kun je nog wel een seizoen mee toe. (blijft die inkt wel zolang goed? ) Dank voor je deelname, vond het erg leuk

Nancy Soetaert zei

mooie liftkaart Nelleke! toffe kleurtjes! Het is ons gelukt, was leuk he.
Groetjes
Nancy

Diny zei

Wat een prachtig liftkaartje Nelleke!
Groetjes Diny

Hermien zei

Een koffie gevuld met mooie spulletjes daar moet wel iets leuks uit ontstaan en jawel hoor dat is je prima gelukt.

Groetjes Hermien

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje Nelleke...mooi gelift weer


groetjes Rosina

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
sowieso knap dat je berichten op je telefoon kunt typen. Ik vind het maar gepriegel en dan de foto's nog... nee, hoor ik ben ouderwets.
Je kaartje is superleuk. Knap dat je alles uit je vakantiekoffer kunt maken. Dan heb je ook en goede keuze gemaakt van spullen die je mee wilde nemen!
Wij zitten nu nog buiten!! Wat een heerlijke zomer!

Marja zei

Supermooie kaart Nelleke..deze lag gistermiddag in de brievenbus ben er blij mee hij staat bij alle kaartjes op de kast te pronken.
Toch knap dat je zo uit je koffertje 30 kaarten hebt gemaakt.
Groetjes Marja.

Creaellenknutselsite zei

wat een prachtig kaartje is het weer geworden
groetjes ellen

Jantine zei

Heel erg leuk gedaan, Nelleke.
Knap hoe je alleen die spullen hebt gebruikt en maar liefst 30 kaarten maakte!
Groetjes,
Jantine

Sarah zei

Mooi!