Mijn lijst met blogs

maandag 29 oktober 2018

80 jaar

Een oom van mij werd vorige week 80 jaar. Mijn ouders kregen een uitnodiging voor zijn verjaardag, maar het werd hun te veel om te gaan. Dus stuurden we hem een boekje en ik maakte deze kaart. Bewust een Nederlandse tekst gekozen. Toen mijn moeder hem zag zei ze dat het goed was. 
Bij DCL werden vorige week ruitjes gevraagd en deze had ik ook klaargelegd. Uit een heel oud blokje van wel meer dan 10 jaar geleden. Je snapt dan ook niet dat je dit soort papiertjes niet eerder gebruikt. Omdat het papier zo druk was de rest zo rustig mogelijk gehouden. De zigzagjes van crealies daarom heel klein en fijn en dicht bij elkaar. Gefeliciteerd is ook een oudje gecombineerd met een nieuwere stempel.
De sketch is van Cas Colours & sketches en is een kwartslag gedraaid. 
Nu lekker naar mijn kamer, kaartjes met inkt afmaken. Zin in.
Een druk weekeind gehad die even anders liep dan gedacht. Bijna het kaartje vergeten te posten maar kan nog net.
Groetjes, Nelleke 
Groet, Nelleke 

10 opmerkingen:

Marijke zei

Een mooi rustig kaartje! Dat begrijp je soms niet hé dat je dingen al heel lang hebt liggen en ineens ga je het gebruiken. Maar dat is het leuke van opnieuw je spulletjes ontdekken!!Groetjes Marijke.

Henriët zei

Mooie ruitjes in mooie kleuren. Je hebt er een mooi geheel van gemaakt.
Groetjes van Henriët

Diny zei

Een heel leuk kaartje Nelleke....mooi fris van kleur!
Groetjes Diny

Wei zei

How lovely! Thanks for playing along with us at CAS Colours & Sketches this week. Looking forward to seeing your creative projects in the future galleries again.

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaart! Prachtig in deze kleuren. groetjes Joanne

Caroline Cards zei

Heel leuk!
groetjes, Caroline

Beverley zei

Such a fun geometric card & bold colours. Perfect for a man. Fun use of the sketch and how you rotated it. Thanks for joining in on the fun at CC&S. Hugs Bev

Jantine zei

Hele leuke kaart voor je oom, Nelleke!
Soms verandert je smaak ook in de loop van de tijd, misschien vond je dit papier destijds helemaal niet zo leuk. Ik heb dat wel eens :-)
Groetjes
Jantine

Hermien zei

80 jaar wat een mooie leeftijd, en daar hoort natuurlijk een prachtig kaartje bij.

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
je kaart is prachtig voor je oom! En het is gewoon echt zo: bewaren en later bekijken, dan zie je er gewoon weer wat in. Ik vind het erg leuk papier. En de grote 80 maakt het weer persoonlijk