Mijn lijst met blogs

donderdag 11 oktober 2018

Doosjesgeluk: Kennen jullie deze nog?

Het was wat rustig van mijn kant. Werken, zorg ouders en 2 dagen behangen bij mijn zoon. Hij en zijn gezin hebben een ander huis gekocht en in 2 weken moest er heel wat gebeuren. Ik heb daar maandag en dinsdag behangen. Na die dagen vonden mijn knieën het goed om eens een dag rustig aan te doen. Dus een echte reden om gisteren weer heerlijk in mijn knutselkamer aan de slag gegaan.
Op verschillende blogs lees je over onafgemaakte kaarten en projecten. Toen ik dat las dacht ik, echt die heb ik niet op een niet afgemaakt boekje na. Nou dat was echt niet het geval. Er stond 2 doosjes met van alles erin. Eigenlijk moest ik ook wel lachen hoor, toen ik ze tegen kwam. De eerste dingen heb ik gemaakt en laat deze nu zien. Te zijner tijd komen de anderen aan bod. Ik ga het maar doosjes geluk noemen.
Ruim 10 jaar geleden kocht ik prikkaarten. Thomas vindt het leuk om te prikken en deze lag er on afgemaakt. Ik had het al wel uitgeknipt en een bijpassende kaart bij gezocht. Het lag er maar in het doosje.
Nu doe ik toch wel meer dan alleen plakken. De mooie poinsettia gebruikt met wat kerstgroen erachter.
Naar mijn idee kan hij er zo mee door.
Ik ben benieuwd, hoe oud zijn die prikkaarten van Marianne Design eigenlijk? Ik ben benieuwd, als iemand het weet?
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag, optie 1 of meer bloemen
The merry christmaschallenge: alles mag
Geniet van de dag!
Groetjes.
Nelleke 

19 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Wat een geweldige kaart! Ik vind het een mooi effect geven die geprikte kaart. groetjes Joanne

Henriët zei

In het verleden heel veel geprikt maar dan om naderhand te borduren. Deze borduurkaarten ken ik niet. Geeft wel een heel mooi effect. De poinsettia maakt het helemaal af.
Groetjes van Henriët

Enny zei

Een heel mooie kaart, super met die prikkaart erachter ! Ja, ik heb ook nog zo'n doos met onafgewerkte spullen... :) Groetjes, Enny

Nancy Soetaert zei

Ik heb ook nog dergelijke prikkaarten gemaakt!
Mooi gedecoreerd zo!
groetjes
nancy

Larelyn zei

Such a lovely card. Thanks for sharing on The Merry Christmas Challenge.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat ze al lang bestaan weet ik wel, heette dat geen ornare prikwerk Nelleke? Dit is dus eigenlijk een kaart die met teamwerk gemaakt is en dat is wel bijzonder. Mooie kaart.
Lieve groetjes Miranda

!neke zei

Hele mooie Nelleke , ondanks alle drukte , maar wel gezellige drukte !

groeten Ineke
DT 52 WTC

Marfien zei

Ha ha, ben jij ook de behanger in de familie? Komt me bekend voor ;-)
leuke kaart is er uit je doosje gekomen, ken het wel maar heb het zelf nooit gedaan

Rosina zei

Leuk deze kerstkaart Nelleke...zooooo mooi zo een prikachtergrond en dat samen met het leuke plaatje en de mooie poinsettias heb je zomaar een TOP kaartje uit het doosje getoverd...

lieve groetjes
Rosina

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
goede reden om je knutselkamertje in te gaan. En ja, die onafgemaakte kaartjes, ik dacht ook serieus dat ik ze niet zou hebben. Dit kaartje heb ik volgens mij in het echt gezien. Heel mooi, vind ik hem! Leuk dat Thomas dat leuk vond om te doen. Mooi effect.

martina's kaartjes zei

mooi kaartje is dit geworden
fijn dat je er deze week (weer) bij bent,
grtjs, martina DT 52 WTC
x

Diny zei

Wat een leuk kaartje heb je uit je doosje getoverd Nelleke!
Groetjes Diny

Gerrina zei

Leuk dat je 'm nu afwerkt! En ja bij mij ook een doosje, al moet ik zeggen dat daar het meest achtergronden van de gelliplate en stencils schoonmaken in zitten... Ben benieuwd wat je nog meer eruit maakt! Groetjes, Gerrina

Jantine zei

fijn dat je even rust/tijd voor jezelf kon nemen. Ik zag je kaart en dacht meteen "dat is een oudje", ik denk zelfs dat ik ook nog zulke kaarten heb liggen. Ik kan me ook zo goed voorstellen dat je om jezelf moet lachen als je iets vindt waarvan je niet meer wist dat je het had...doe ik ook namelijk.
Het is een leuk kaartje geworden!
Groetjes
Jantine

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Heerlijke tijd voor je zelf in de knutselmaker. Je kaartje is erg leuk geworden Nelleke, altijd goed om oude dingen uit la te halen. Bedankt voor het mee doen bij 52 WTC. Groetjes, Ingrid.

Hermien zei

Druk in de weer voor andere Nelleke, helpende handjes zijn overal welkom! Tja die prikkaarten zijn inderdaad al van heel wat jaartjes geleden maar ze kunnen nog prima hoor zo heb je toch maar mooi weer een kerstkaartje voor de decembermaand.

Groetjes Hermien

Josje zei

Leuk hoor

Aimeslee Winans zei

Nelleke, what a precious card. Love the little poinsettia and the boy is so excited for Christmas. Thanks for sharing with us at The Merry Christmas Challenge. xoxo, Aimeslee @ TMCC

foleysfriend zei

The background is gorgeous; it's subtle and effective. Great Christmas card. Thanks for joining us at The Merry Christmas Challenge.

sue n.