Mijn lijst met blogs

zaterdag 20 oktober 2018

Happy uit doosjesgeluk.

Een paar weken geleden maakte ik veel blauwe kaarten. Zo ook deze voorbeeldkaart voor de nieuwe uitdaging bij de Egel. Want de 14 dagen zijn alweer voorbij en vandaag begint er weer een nieuwe uitdaging. De bedoeling is dat een quote of tekst stempel duidelijk zichtbaar moet zijn op je kaart. Alleen een tekstje gefeliciteerd is niet genoeg. Kijk maar bij de Egel waar mijn team maatjes fantastische kaarten hebben gemaakt als voorbeeld.
Het geborduurde randje wilde ik op mijn vorige voorbeeldkaarten gebruiken, maar het kwam niet goed uit. Dat randje komt uit mijn doosje, meer als 10 jaar geleden gemaakt en nooit gebruikt. Op deze kaart komt hij wel goed uit.
De kaart spreekt verder wel voor zich. Gemaakt naar een sketch. Stoer papier gebruikt, een swirl van MD, 2e hands gekocht. Tekst van Creaties, van GerJanne gekregen voor mijn verjaardag. Deze gemat op wit en blauw. Ik vond nog wat knoopjes die er zo mooi bijpassen. Wat is blauw toch een prachtige kleur!
Challenges:
Cheerfullsketches: sketch.
Geniet van de dag. Ik heb nog gedacht om naar Paper passion te gaan, maar aangezien GerJanne niet mee kon, heb ik er van af gezien. Vandaag ben ik gewoon lekker een dag thuis, wat rommelen in huis, een wasje wegwerken en vanmiddag even heerlijk buiten rondom huis scharrelen. En dat is eigenlijk ook wel heerlijk.
Zin in. Weet je dat we nog steeds 🥦 eten uit de tuin? Nadat de eerste broccoli is weggesneden, komen er uit de zijkanten weer nieuwe scheuten waar nieuwe broccoli aan groeit. Hoe leuk is dat, dus nooit na het oogsten de plant er al uit doen!
groetjes,
NELLEKE

13 opmerkingen:

Marfien zei

mooi blauw (met bruin) kaartje. Vind het zelf echte mannenkleuren. Heb ook aan "paperpassion" gedacht, maar ben nog te moe. Blij nu een weekend thuis te zijn.

Lia zei

Mooie kaart! Het is best moeilijk om alleen een tekst als blikvanger op een kaart te maken, maar het is je gelukt!
Lia xx

Kaartenkraam zei

Prachtige kaart en de tekst komt heel goed tot z'n recht evenals het geborduurde randje.
Heerlijk dat je nog steeds broccoli uit eigen tuin kunt eten!

groetjes van Ank

Caroline zei

Heel mooi kaartje en mooie tekst!
En wat leuk dat je nog steeds uit de tuin kan eten.
Groetjes Caroline

carla zei

Een leuke kaart Nelleke.
Blauw gecombineerd met craft vind ik prachtig.
Mooie tekst.
Groetjes,
Carla

Marijke zei

een mooie blauwe kaart en leuke sketch.De tekst is ook een mooie! Je doosje van hieronder is ook een schatje! Groetjes Marijke.

Jantine zei

Hele mooie kaart, Nelleke! Prachtig, al dat blauw! En mooie tekst!
Broccoli vind ik heerlijk, helaas heb ik geen groentetuin.
Groetjes,
Jantine

Hermien zei

Een mooi kaartje in het blauw Nelleke, met een prachtige tekst. Ik wilde ook richting Tilburg gaan maar omdat we thuis met de vloer bezig zijn is het er niet van gekomen.

Groetjes Hermien

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie blauwe kaart heb je uit je doosje getoverd, wie wat bewaart die heeft wat...zelfs bij broccoli zo..LOL. Heerlijk toch in en om je huis aan keutelen. Ik heb gisteren mijn "herfstspulletjes" naar beneden gehaald en ben daar ook zoet mee ;P Een mens kan snel gelukkig zijn toch?
Lieve groetjes Miranda

Nancy Soetaert zei

toffe kaart!
fijn weekend
Nancy

Ela zei

Mooie kaart Nelleke, zag 'm al bij de Egel voorbij komen. Ik gebruik niet veel blauw in mijn kaarten, moet ik toch eens verandering in brengen, is mooi!

Margreet zei

Prachtige kaart met een heel mooie tekst, Nelleke.
Leuk dat je meedoet met Cheerful Sketches.
xxx Margreet DT

Bernadet zei

Wat een geweldig leuke kaart is dit Nelleke.
Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cheerful Sketches!