Mijn lijst met blogs

dinsdag 22 januari 2019

Beterschaap

Na emotionele weken proberen we de draad weer wat op te pakken. Ik merk dat ik nog heen en weer geschud wordt door allerlei emoties. Flarden van gebeurtenissen uit afgelopen weken komen voorbij, liedjes in mijn hoofd die we gezongen hebben tijdens de uitvaart. De twee beelden van hun stoel waar ze altijd in zaten, en nu ook het beeld erbij dat ze leeg zijn. Herinneringen gedeeld, elkaar berichtjes versturen enz. En moe zijn, bij tijden nog erg moe. Gelukkig hoef ik deze maand nog niet te werken.
Vanmorgen ben ik weer even in mijn kamertje geweest om deze kaart te maken.
Afgelopen zondag is er een nieuwe uitdaging begonnen bij de Egel: gebruik een maan en sterren op je kaart. Daarom wat later dan anders mijn voorbeeldkaart voor deze uitdaging.
De kaart wijst wel voor zich. Papier van MD, evenals het schaapje. Eenvoudig gehouden, en hekje erbij om het wat speelser te maken.
Gemaakt naar een sketch van sketch saturday, al heb ik hem omgedraaid.
Het was fijn om weer lekker bezig te zijn.
Vanmiddag een doos met kaarten van mijn ouders mee genomen om uit te zoeken. Wie weet komen daar nog leuke kaartjes uit, daar wil ik nog wel wat mee doen.
groet, Nelleke 

12 opmerkingen:

Hermien zei

Niets kost zoveel energie als emoties Nelleke!
Fijn om te lezen dat je afleiding hebt kunnen vinden in het knutselen, je voorbeeldkaartje is prachtig.

groetjes Hermien

Sarah zei

Wat lief dit schaapje. Neem je tijd, je ouders verliezen brengt heel wat te weeg, een heleboel emoties die niet altijd te vatten zijn. Veel sterkte. X

Rosina zei

Allereerst nog gecondoleerd met het overlijden van je ouders Nelleke... Wel heel triest om ze zo snel na elkaar te moet verliezen... Ik ben al een aantal weken niet meer op je blog geweest en nu even alles teruggelezen...Jullie hebben echt in een rollercoaster gezeten Ook wel een troost dat ze niet meer naar het verpleeghuis zijn verhuisd en thuis in hun vertrouwde omgeving zijn ingeslapen...Je zal nu alleen de mooie herinneringen hebben aan je lieve ouders...Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd en hopelijk kan je het allemaal een plekje geven
Je inspiratiekaartje is heel mooi geworden
lieve groetjes Rosina

Nicolette zei

Fijn dat je nog niet gelijk aan het werk hoeft, neem je tijd om dit te verwerken. Je kaart is erg mooi.
Groetjes Nicolette

Hobby Hoogland zei

Heel veel sterkte met dit verlies , allebei, zo snel achter elkaar is denk ik ook niet te bevatten, de stoelen leeg nu alleen herinneringen kan me voor stellen dat je blog nu niet het belangrijkste is ,eerst dit maar verwerken.
je kaartje is mooi.
groetjes Marjan.

Joanne kramer zei

Even teruggelezen op je blog (wat gemist door vakantie).
Maar wat in grijpend en aangrijpend dat je beide ouders hebt verloren. Aan de ene kant veel verdriet en waarschijnlijk ook wel wat opluchting dat ze niet zonder elkaar hoeven.... Maar wat zal het moeilijk en zwaar voor jullie zijn. Heel veel sterkte!

Daphne zei

Van emoties kun je héél moe worden, zeker in combinatie met dit winterse weer.
Aan toe geven en beetje extra slapen werkt het beste.
Fijn dat je nog niet hoeft te werken, je kan dan zelf je dag invullen zoals jij wil.
Je kaart is erg leuk, ik zag eerst niet dat he de sketch had gebruikt, maar zag wel wat bekends.....leuk hoor, dat je het omgedraaid hebt.

Scraptastisch zei

Niet te snel willen Nelleke, geef het de tijd om te verwerken!
Een kaartje maken geeft vaak afleiding even aan niets anders te denken en even fijn bezig te zijn en je kaartje is heel mooi geworden! Nog erg bedankt voor je felicitaties op mijn blog!
xx Gerie

Femminde zei

Doe maar rustig aan daar!! Het is echt niet niks. En deze maand nog vrij is zo afgelopen. Als je meer tijd nodig hebt nu gewoon nemen want anders krijg je het vaak later terug op je bordje. Sterkte met alles!!
Ondanks alles een fijne dag!!
Groeten van Femminde

Marijke zei

Ik ben een poosje niet zo actief geweest op Blogland en lees nu je berichten. Gecondoleerd met het verlies van je beide ouders! Dat gaat niet in je koude kleren zitten, dus rustig laten bezinken. Ik wens je sterkte met dit verlies. Mijn ouders zijn al meer dan 10 jaar overleden maar je blijft ze missen hoor! Je kaartje is een schatje! Leuk met deze tekst erbij! Groetjes Marijke.

Marfien zei

Lief kaartje met zo'n wollig schaap. Ben ook weer voorzichtig begonnen. In de postdoos van mijn moeder zitten nog een stel kaarten die ik zelf gemaakt heb, kunnen nu mooi voor de voorjaarsmarkt

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het is ook wel een rollercoaster geweest de laatste tijd Nelleke. Emoties verwerken en hanteren kost veel energie en tijd en die moet je er ook voor nemen denk ik. Fijn dat je nog niet hoeft te gaan werken. Je kaart is een plaatje met dat lieve aaibare schaap. Mooi gemaakt.
Lieve groetjes Miranda