Mijn lijst met blogs

dinsdag 5 februari 2019

Deurhanger


Na de geweldig hoeveelheid inzendingen van de vorige uitdaging bij de Egel, begint er vandaag weer een nieuwe uitdaging. Eens heel wat anders. De bedoeling is dat je een deurhanger maakt volgens een patroon wat je op facebook of op het blog van de Egel ziet. (Niet met de mal van DDBD)
De beschrijving staat er duidelijk bij.
Daarna mag je hem versieren naar eigen inzicht. Ik maakte een deurhanger met 2 verschillende uitstralingen. De wat meer uitbundige uitstraling wanneer je welkom bent, en de ingetogener hanger voor jou tijd. Me time dus.  En ik ben tevreden, het was erg leuk om te maken. We hopen op weer een massale deelname.
De afbeelding gebruikte ik van kaarten uit mijn ouders doos. Eigenlijk had ik een foto moeten maken van de kaart, het was een kaart die opviel, want eigenlijk was het helemaal geen mooie kaart. Toch kon ik er wel wat mee. De afbeelding uit gestanst en effen papier bij gezocht en daar rolde deze hanger uit. Me in goud, wat dat is de persoon die deze hanger krijgt.
Daarbij ook een knoop ( een oudje) uit moeders knopendoos opdat ze dat niet mag vergeten.
Geprobeerd om deze hanger een rustige uitstraling te geven. 
Ook deze afbeelding komt uit de doos van mijn ouders. Deze pot met bloemen past helemaal bij de ontvanger. Die keuze was daarom ook niet zo moeilijk. Een bolletje touw van mijn vader, het strikje van touw bovenaan en ook daar weer een knoop om te blijven genieten van de prachtige dingen om haar heen. Ik ben benieuwd naar haar reactie.
Challenge:
Nog even freubelen en vanmiddag weer aan het werk. Het weekeind is goed verlopen dus dat komt wel weer goed.
Groet, Nelleke

14 opmerkingen:

Sarah zei

Mooi! En nog mooier met al die herrinneringen. ❤️

Joanne kramer zei

Super mooi en speciaal. groetjes Joanne

Elle-Jeanne zei

Leuke deurhanger heb je gemaakt .
Groetjes, Elle-jeanne

Daphne zei

Dat maakt knutselen nou zo bijzonder.....je gebruikt iets waar herinneringen inzitten, maar maakt iets wat echt van jou is.
Leuke hangers en leuke challenge

marja kenter zei

Leuk hè om dit soort dingen te her gebruiken waarschijnlijk weet je dat ik er ook erg van hou.
Het zijn twee schatjes geworden.
Fijne dag en groetjes

Hermien zei

Mooie hangers Nelleke met mooie verhalen erachter.

Groetjes Hermien

Scraptastisch zei

Ook bij jou een mooie deurhanger Nelleke en heel leuk dat je hem voor iemand hebt gemaakt! Veel plezier van de challenge!
xx Gerie

Anita van Merode zei

Je uitwerking is super mooi Nelleke.
Gr Anita

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hij is superleuk geworden Nelleke en nu ik het verhaal erbij lees komt je creatie helemaal tot leven. We vergeten allemaal wel eens "me-time" in te lassen en zo'n knoop ter herinnering is erg leuk gevonden.
Lieve groetjes Miranda

Marfien zei

Leuke deurhanger heb je gemaakt, vond het een goed idee om zoiets te gaan maken voor de verkoop en maakte er ook snel eentje . . .

GerJanne zei

Hij is heel mooi geworden! En de knoop is een een waardevol item, zeker voor de ontvangster!
;-)
Fijn dat het werken goed lukte. Dus werkse maar weer en ik denk dat we gewoon weer een knutseldate moeten afspreken. Vind je ook niet??

Gerrina zei

Ik zag deze al bij De Egel en vond vooral de 'Me time' tekst helemaal bijzonder! En beide zijden zijn zo heerlijk vrolijk'mooi! Goed dat het werken goed verliep...zal toch raar geweest zijn. Nelleke sterkte weer verder! Groetjes, Gerrina

Josje zei

Mooie deurhangers heb je gemaakt

Nicolette zei

Een deurhanger met herinneringen. Mooi!
Groetjes Nicolette