Mijn lijst met blogs

vrijdag 26 april 2019

2e uitdaging met GerJanne

Vandaag ons 2e kaartje voor de uitdaging met GerJanne. Ik ben deze keer op de vintage toer gegaan. Het was een hele 'toer' om het juiste materiaal te vinden, maar uiteindelijk is dit er uit gerold. Op basispapier groen papier geplakt waar ik eerst de randjes ruw had gemaakt. Daarop 2 delen van de stans. Toen was de basis klaar. Toen kon het versieren beginnen. En dat spreekt wel voor zich. Donkergroen achter het plaatje voor een verfrissend effect. Zo ook de takjes van de bloem in 2 kleuren groen. Het donkergroen komt van een andere stans, de bloem daarboven hoort bij de genoemde stans. 
Het lichtgroene bloementje was wit van kleur die heb ik met een bijpassende kleur inkt groen gemaakt, evenals het lichtgroen rechts van het plaatje. 
Het zacht roze komt terug in de tekst en dots. Nog wat parels op de vlinder, een knoop uit moeders knopendoos. En een jute kleurige strik.
Deze kaart doet mee met de uitdaging op facebook van vintage en more, daar willen ze vlinders op de kaart zien.
Veel plezier vandaag en een fijne dag! Gaan jullie nog Koningsdag vieren? Wij weten nog niet hoe en wat, wel moeten er oranje tompouces komen en vanavond gaan we naar de Dorpsloop kijken waar zoon en 2 kleinzonen aan meelopen. En dat vindt ik super, ze zijn nog maar 5 en 9 jaar.
Groet, Nelleke 

8 opmerkingen:

Henriët zei

Mooie kaart Nelleke! Heel anders dan wat je tegenwoordig vaak laat zien maar ook dit gaat je goed af. Het roze en groen past erg mooi bij elkaar.
Ik ben mijn Koningsdag de hele dag onder de pannen met de muziekvereniging. 's Ochtends en 's middags optreden en tussendoor de rommelmarktkraam van de vereniging bemannen. Nu maar hopen op mooi weer!
Groetjes van Henriët

Ellen zei

Super goed gelukt Nelleke! Veel op te zien en mooie kleuren gebruikt!
Ook je vorige kerstkaart is een beauty...mooi met het groen.
Plezier met de dorpsloop...stoere mannetjes hoor!
Groet Ellen

!neke zei

Geweldige kaart !!!
Fijn weekend !

Joanne kramer zei

Mooie kaart!!!
Hier met een oranje tompouce op de bank achter de tv. groetjes Joanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een prachtige kaart in vintage stijl heb je gemaakt Nelleke. Ik heb eerst tv gekeken en ben vanmiddag weer eens aan de freubel gegaan. Tim moest werken en beide dochters zijn ver weg dus in m'n uppie...
Lieve groetjes Miranda

Angelique zei

Mooie, vintagekaart in het groen. Ik heb ook nog even van al je vorige kaartjes genoten, ik loop een beetje achter. Gisteren hadden we een bruiloft waar we bleven slapen, pas eind van de middag thuis dus eigenlijk niks van Koningsdag meegekregen.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Deze kaart is zo totaal anders met die stansen! Hij is prachtig! Ik moest echt naar de kleuren kijken. Hoe kan dat nou? Maar nu zie ik dat je met inkt hebt gekleurd, hihihi......slimmerd!! Het is een bjoetie!

Daphne zei

Mooi.
Vintage blijf ik toch ook wel mooi vinden op zijn tijd.
Ik doe dat veel te weinig.
Deze kaart vind ik echt super leuk.