Mijn lijst met blogs

donderdag 23 mei 2019

Kerstpost

Nog een laat kerstkaartje voor deze dag. Het is moeilijk te zien, maar het is een klein kaartje namelijk 7,5x 11 cm. Gemaakt van de restjes. Makkelijk om een serie te maken en dan iedere keer er eentje te plaatsen. Het donkergrijze papier is denk ik van een flacon parfum of zoiets. Daar zitten soms zulke leuke kleuren en papiertjes bij. Ach het spreekt wel voor zich.
Zo nog even in mijn kamertje wat rommelen. Daar weinig geweest, ik heb de laatste dagen veel genaaid. Gordijntjes voor de kamer, (de oude zijn gesneuveld in de was) een kussen van mijn moeder veranderen en een kussen van een cliënt afmaken. Het leukste komt nog dat ik na misschien 7 of 8  jaar een blouse voor mijzelf heb afgemaakt. Haha en misschien draag ik hem wel nooit...                Het vele naaien wat ik altijd deed is over, het blijft bij mij bij dit soort dingen. En dat was toch ook wel weer leuk. Maar voor nu staat die weer met kap en al in mijn kamertje.
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag
Groet, Nelleke

15 opmerkingen:

Diny zei

Wat een prachtig kaartje in deze mooie kleurtjes Nelleke!
Groetjes Diny

!neke zei

Mooi kaartje Nelleke !
Weer aan het naaien geslagen , leuk.
Heb het ook veel gedaan , nu alleen nog maar verstelwerk !
Groeten Ineke
DT 52 WTC

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een lief klein kaartje is dat dan Nelleke. Mooi opgebouwd vind ik. Lekker toch zo een beetje aan rommelen? Geniet ervan.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Leuk formaatje heb je gekozen! Het is een echte kerstkaart, leuk met dat rendiertje.
Ik heb zin in maandag!

Marfien zei

Lief kaartje, ben op dit moment ook met kleine kaartjes bezig, (nou ja even bloggen tussendoor) er moet wat drogen en zo dadelijk is het weer te donker maar hij komt af!
Heb ook vanmiddag weer een rits gerepareerd, en zit te broeden op wat leuke dingen van oude jeans . . .

Hermien zei

Leuk kerstkaartje Nelleke

Groetjes Hermien

marja kenter zei

Leuke kaart Nelleke en volgens mij heb jij hetzelfde papier gebruikt wat ik deze week ook heb gebruikt. Toevallig.
Ik heb vroeger ook veel genaaid, voor de kinderen en voor mezelf maar doe het nu ook niet meer, knutselen is nu mijn hobby en lezen. Maar, als ik lees knutsel ik niet en als ik knutsel, lees ik niet.
Fijn weekend en groeten

Rosina zei

Heel mooi dit kleine kerstkaartje nelleke,..mooi designpapier ervoor gebruikt
en heel herkenbaar van je naaiwerk...Ik heb ook veel kleren voor onze 2 meiden en voor mezelf gemaakt...maar helaas, nog een beetje verstelwerk of wat broeken korter maken, meer is het niet

groetjes Rosina
DT 52 WTC

Daphne zei

Leuk ook om restjes weg te werken, deze kaart!!
En kleine kaartjes maken in een serie, altijd handig om bij een kadootje te doen ofzo.
Ik vind het wel echt héél "kerstig".
Je naaimachine verhaal herken ik!!
Zo gaat dat bij mij ook, zo staat hij weken, of maanden stof te happen, zo staat hij op tafel en maak ik het ene naar het andere.....Leuk he, veel hobby 's hebben😉, we vervelen ons nooit.

Jantine zei

Wat een mooi kaartje, en dan nog van restjes. Knap gedaan!
En wat goed om al die naaiklusjes te doen. Ik hoor om me heen regelmatig van mensen die altijd veel naaiden en ineens is het over, doen ze alleen nog de noodzakelijke klusjes. Ik kan niet zo goed naaien en beperk me altijd tot zoompjes en simpele dingen. Heb nog wel eens overwogen om op cursus te gaan, maar tijd...
Groetjes
Jantine

Enny zei

Een heel mooie kaart, leuk papier ! Ja, bij mij blijft het ook bij wat verstelwerk, maar toch leuk, om tussendoor eens wat anders te doen. Groetjes, Enny

Caroline Cards zei

Wat een leuke kaart heb je van de restjes gemaakt! Ik gebruik mijn naaimachine nooit meer, hoewel het soms begint te kriebelen als ik leuk stof zie!
groetjes, Caroline

Nancy Soetaert zei

heel mooie kerstkaart Nelleke!
Fijn weekend
Nancy DT52WTC

flossbite zei

Wonderful card. Thanks for sharing with us at Crafty Hazelnut's Christmas Challenge. Good luck!

Marjan zei

Prachtige kaart, Nelleke! Naaien deed ik vroeger ook erg vaak, voor de hele familie zelfs, maar net als bij jou is het nu alleen nog maar klusjes.