Mijn lijst met blogs

dinsdag 3 december 2019

2e For You negatief

Daar ben ik alweer met een kaartje, maar allereerst wil ik Irene welkom heten als volger van mijn blog. Over een paar weken gaan we elkaar ontmoeten op een knutseldate bij GerJanne. Lijkt mij heel erg leuk, ik verheug mij erop de dames te ontmoeten.
Op mijn bureau lag nog een 2e negatief wat over was van mijn KKT kaartje. Nu heb ik het groen gecombineerd met blauw designpapier uit hetzelfde blokje. Het spreekt verder eigenlijk wel voor zich. De sketch is van Sketch saturday waar je zelf een sketch mocht kiezen. Ik koos voor sketch 587. Deze had ik al eerder gemaakt en is een leuk model om te maken. Toen was ik ook 1 van de winnaars. Via de linken is het allemaal te volgen. Het groene papier heb ik doormidden gesneden, je ziet het nog net aan weerskanten van de bloemen: links onder en rechts boven.
De bloemen zijn te roze van kleur, op dit moment is het vaak lastig om goede foto's te maken. Ook denk ik dat de camera van mijn telefoon er niet beter op wordt.  :-(
In mijn restjes bak lag een scrapling van 6x12,5 cm. Daar gebruikte ik het zelfde papier voor, dezelfde bloem en de tekst Enjoy. Alle hartjes en donkerrode stippen zijn bewerkt met wat glossy.
Beiden zijn dezelfde kleur, maar zie je niet op de foto terug.
Meer valt er niet over te vertellen, tot donderdag voor de nieuwe uitdaging bij de Egel.
Groetjes, Nelleke 

11 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Wat zijn ze allebei mooi. Lief dp heb je gebruikt en de bloemen knallen eraf! groetjes Joanne

Creatiels zei

Mooi gedaan
Groetjes
Els

Irene zei

Mooi dat groen, het vrolijke dp en die felle bloemen, twee heel leuke creaties!
xxIrene

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een vrolijkheid op je blog Nelleke. Leuk die frisse kleurencombinatie voor beide creaties.
Lieve groetjes Miranda

Hermien zei

Prachtige kaartjes Nelleke, mooie kleuren heb je gebruikt.

Groetjes Hermien

Ela zei

Gezellige kaartjes Nelleke! Heel vrolijk. Groetjes Ela

Danielle zei

Heel leuk zijn je kaartjes. Ik herken het helemaal, de donkere dagen zijn niet de beste om foto’s te maken.... bedankt voor je leuke kaart, ik kreeg hem vandaag!!

Daphne zei

Ik plaatste maandag ook een scrapling..... lastig vind ik ze, maar als ik ze bij iemand anders zie denk ik altijd "moet toch gewoon te doen zijn"
Deze is heel mooi, met mooi papier ben je al half klaar!
Je kaart is ook weer erg mooi.
Met dat negatief heb je jezelf goed geïnspireerd😉

Dilek Kolat zei

Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

Prophet/Dr Odiboh zei

Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

Prophet/Dr Odiboh zei

Ik was op zoek naar hulp op internet om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij 5 maanden geleden van me scheidde, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hebben het allemaal over deze geweldige man genaamd Doctor ODIBOH DADA over hoe hij hen hielp red hun huwelijk en relaties en ik neem ook contact met hem op via zijn e-mail (odibohsolutionhome@gmail.com) en leg hem mijn probleem uit en hij heeft het goed gedaan door me te helpen mijn gescheiden man binnen 3 dagen terug te krijgen en later werd ik zwanger voor hem, want we zijn 6 jaar getrouwd geen zwangerschap .. ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dokter ODIBOH DADA mijn geliefde daadwerkelijk terugbracht en me ook hielp zwanger te raken , Als je relatieproblemen hebt of een probleem met het leven zelf, neem dan contact op met dokter ODIBOH DADA voor hulp via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838. Dan beloof ik je dat je tenslotte, net als ik, redenen zult hebben om te vieren.