Mijn lijst met blogs

maandag 2 december 2019

Cadeaumaand

Gistermiddag hadden we een gezellige sinterklaas viering met al onze kinderen en kleinkinderen.
Dit jaar is onze familie weer uitgebreid, nu was ook de vriendin van onze 2e zoon er voor het eerst bij. Als je dan het koppeltje rondkijkt dan voel en besef ik de rijkdom van al die lieve mensen bij elkaar. Natuurlijk zijn we verwend met cadeautjes en een chocoladeletter letter. Ik kreeg hobbyspulletjes, door mijn zoon gekocht bij de Egel. Heel erg blij mee. Ik had in mijn gedicht aangehaald dat Piet ook in de kringloop was geweest en een mes had gekocht voor 10 cent, het favoriete vorm mes wat Wim graag gebruikt, want ik had Wim op mijn lootje staan. De vriendin van mijn zoon vertelde dat ze gisteren een kringloop Piet hadden gehad die cadeautjes voor hen hadden gekocht. Mijn zoon liet zien wat hij gekregen had: een pannenkoekenbord en een half vaasje, zijn vriendin kreeg de andere helft. Leuk idee vonden we allemaal. We spraken af dat we volgend jaar minimaal 1 cadeautje van de kringloop moet komen. Of dat gaat lukken?
Daarna werd de winter BBQ aangestoken en genoten we van al dat lekkers wat daar vanaf kwam. 
Het cadeautjes verhaal is de inleiding voor het nieuwe thema van de 4-seasonschallenge: cadeau maand. Er moet iets van een cadeau op je kaart te zien zijn. Ik gebruikte die uitdaging om een verjaardag kaart te maken, want we hebben ook nog een aantal jarigen in december.
De sketch is van Case this sketch. Het papier is een oudje van een blokje van de Wibra. 
Ik maakte een groot cadeau die vast zit met een strik en een knoop (uit oma's doos). Daarop een kleiner cadeau van MD. De leeftijd staat er klein op en congrats is ook van MD.
Doen jullie mee? 
Ik ben benieuwd!
Groet, Nelleke 

7 opmerkingen:

Nicolette zei

gezellig om met elkaar Sinterklaas te vieren en een leuk idee van die kringloop. Je kaart is erg leuk!
Groetjes Nicolette

Irene zei

Dat klinkt héél gezellig Nelleke en de kringloop is sinds Paleis voor een Prikkie weer helemaal je van het (terecht!). Je gdt-kadootjeskaart is énig, vooral de knoopsluiting!
XxIrene

Joanne kramer zei

Wat een super leuke kaart en dat klinkt als een gezellig pakjesmoment.
Wij hebben in onze familie al 2 keer kringloopsinterklaas gedaan. Je krijgt dan hele verrassende cadeautjes en voor 5 euro kun je zooooveel kopen in de kringloop!!
groetjes Joanne

Colien zei

Vrolijk kaartje in gezellige kleurtjes! Bedankt dat je onze gastdesigner wil zijn op het 4 Season Challenge blog.
grtz Colien

Hermien zei

Fijn dat jullie een gezellige dag hebben gehad met z'n allen Nelleke, een rijkdom zo allemaal bij elkaar. Je kaart is weer prachtig.

groetjes Hermien

Daphne zei

Ja leuk!!
Ik zag hem al op het blog.
Leuk hè, om gast disigner te zijn voor deze challenge!!
Moet lukken hoor, kadootjes bij de kringloop! Ik slaag daar ook altijd heel goed voor sinterklaas. Altijd fijn, aangezien wij een maximaal van 10 euro uit mogen geven.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke frisse kleuren voor je cadeau-kaart Nelleke, ik vind hem top. Leuk idee om ook bij de kringloop te kijken voor cadeautjes, er ligt vaak genoeg moois dat een tweede bestemming verdient.
Lieve groetjes Miranda