Mijn lijst met blogs

donderdag 5 december 2019

Fijne feestdagen

5 december vandaag. Voor velen komt Sint en zijn knechten een bezoekje brengen. Wij hebben het zondag al gevierd maar zullen vanavond nog wel wat lekkers snoepen. Iedereen die het gaat vieren wens ik veel plezier.
Een nieuwe uitdaging vandaag bij de Egel die een hele maand duurt. De bedoeling is dat je de sketch aanhoudt en er een dier op plaatst. Ik heb hier een ovalen stans voor het donkergrijze designpapier gebruikt. Daarna de stans nogmaals gebruikt voor de basiskaart van kraft en dit uitgeknipt. Dit evenzo gedaan met het middelste gedeelte, het designpapier met een slag kleinere stans en het roze geknipt. Naast de Husky er verder niet zoveel meer bij gedaan dan een strikje en klein labeltje met fijne feestdagen erop. Een oudje waar ik graag mee werk. Achter zit een standaard zodat dit kaartje, welke enkel is kan staan. Met veel plezier gewerkt met het prachtige papier van MD en de husky.
Gistermiddag was ik echt met wat anders bezig, inkt en stempelen, dat is nou juist zo leuk die afwisseling.Die komen ook nog wel op het blog.
Challenges:
52 weeks to Christmas: Dier op je kaart
CHCC: alles mag
Merrylittlechristmaschallenge: alles mag
Artydivas: alles mag
De hollyandivychristmaschallenge: alles mag
Groetjes, Nelleke 

14 opmerkingen:

 1. helemaal mooi en leuk werd je kaartje, geslaagd ! de vorm valt ook lekker op,
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke kaart is dit. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart Nelleke, erg leuk in deze kleurencombi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke, niet traditionele, kerstkaart!!
  De sketch is heel duidelijk zichtbaar en de kleuren die je gebruikte vind ik zó mooi bij elkaar.
  Ik vind die niet traditioneel kaarten vaak zo verrassend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kerstkaart heb je gemaakt.
  Mooie sketch heb je gebruikt.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke vrolijke kerstkaart in deze mooie vorm heb je gemaakt Nelleke. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die husky is zo leuk en dat ik weg ben van deze kleurtjes was al geen geheim meer hè Nelleke. Ik vind hem zó leuk.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een Supermooi kaartje en fijne kleuren, het labeltje is inderdaad al een oudje, maar toch gebruik ik het ook nog regelmatig !
  Groetjes, laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig leuk! Mooie sketch. Ik ga vast en zeker weer meedoen.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die van jou is wel zo ontzettend mooi geworden! Ik vind de kleuren ook zo gaaf bij elkaar. De husky is ook geweldig! Wij vieren het dus aanstaande zondag, heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi Nelleke! Prachtige kleurencombinatie!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kaart met de husky gecombineerd met het roze. Heerlijk om samen sinterklaas te vieren en ik geloof graag dat je geniet als je het kringetje rondkijkt.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief