Mijn lijst met blogs

maandag 16 december 2019

Reminder 4-seasonsblog en scheerfulsketches

Bij cheerfulsketches en 4-seasonschallenges mocht ik gastdesigner zijn. Deze beide uitdagingen kon ik prima combineren. Bij de cheerfulsketches is er een sketch en 4-seasonchallenge willen ze iets van een cadeau op je kaart zien omdat december cadeau maand is.
Ik gebruikte het mooie papier welke ik van GerJanne kreeg voor mijn verjaardag. Daar wat effen papier bij gezocht en daar rolde deze kaart uit. Het spreekt allemaal wel voor zich. Een leuk detail: Ik kan heel moeilijk papier weggooien. De rode band is de binnenkant van een bonbondoosje. Kwam het tig malen tegen in mijn restantendoos... De kaart is inmiddels geschreven en gaat op de post.
Zo nog een dagje werken en dan vrij tot na Nieuwjaar. Daar echt zin in, ik heb ook bewust een streep in mijn agenda gezet. Na het werk de kaarten allemaal posten, mijn bak is zo goed als leeg, wat een verzameling lag er op de tafel zeg!
Nog een tip voor diegene die Sandd zegels hebben: je kan ze dit jaar nog gebruiken en dan volgens mij niet meer. Doe er je voordeel mee!
Groet, Nelleke
En natuurlijk woensdag de knutseldate bij GerJanne, daar verheug ik mij op.
Groetjes Nelleke 

11 opmerkingen:

Henriët zei

Wat een vrolijke kaart Nelleke! Daar wordt je blij van las je die toegestuurd krijgt. Heerlijk zo'n lange kerstvakantie. Geniet er van!
Groetjes van Henriët

Marja zei

Vrolijke verjaardagskaart Nelleke!
Wat fijn vrij tot na nieuwjaar..geniet ervan. Hier heeft Frank ook vanaf donderdag vrij tot tweede week januari,kijk erna uit.
Veel plezier op je knutseldate bij gerJanne..we zien het wel weer voorbij komen wat jullie maken.
Groetjes Marja.

Femminde zei

Wat leuk allemaal hier weer bij jou Nelleke!! Geniet van je vrije dagen en je knutseldag bij GerJanne!
Fijne week!!
Groeten van Femminde

!neke zei

Zeer geslaagde kaart ! Knap twee vliegen in 1 klap !
Groeten Ineke

GerJanne zei

Heel leuk, dit bekende papier. Helemaal geschikt voor de challenge van 4 seasons inderdaad! Lekker joh, zo lang vrij! Dat heb ik in tijden niet gehad.
Ga er heerlijk van genieten!
En ik verheug me er ook op, op woensdag. Straks als ik wakker ben ga ik alvast voorbereiden!

Joanne kramer zei

Dit is feest! wat een vrolijke kaart! dankjewel voor je deelname bij Cheerful sketches! groetjes Joanne

Daphne zei

Oh jee, ik ben mij kaart vergeten te plaatsen, ga ik gauw doen.
Deze is erg leuk en vrolijk.
Ik heb mijn laatste sandd Zegers gebruikt!!

Hobby Hoogland zei

Wat een vrolijke kaart maar voor een verjaardag mag het best.
Las dat je naar GerJanne ga voor de gezelligheid ,of voor een kaartje maken.Zal vast voor allebei zijn maar de gezelligheid zal de boventoon voeren. Veel plezier daar met z'n allen.
groetjes Marjan.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een vrolijke kleurrijke kaart Nelleke. Wat een leuke celebrate slinger is dat. Heerlijk gevoel hè als de kerstkaarten klaar en de deur uit zijn. Lekker dat je vrije dagen in het vooruitzicht hebt. Veel plezier bij GerJanne.
Lieve groetjes Miranda.

Colien zei

Het is een hele vrolijke kaart geworden, mooi! Dankjewel dat je gastdesigner wilde zijn, zo leuk om meerdere kaartjes te kunnen laten zien op het 4 Season blog. Veel plezier en gezelligheid bij GerJanne!
grtz Colien

Jantine zei

Prachtige kaart, mooi gecombineerd! En veel plezier bij GerJanne!
Groetjes
Jantine