Mijn lijst met blogs

woensdag 25 maart 2020

A message for you

Oranje en paars/lila zijn de kleuren vandaag bij het Kleurenkaarteam voor vandaag.
Ik maakte een serie. Eigenlijk begon ik niet goed, wilde met inkt werken, maar gebruikte toch niet helemaal de goede kleuren. Achteraf had ik gewoon de kleuren distress oxide kunnen gebruiken.
Daar het papier bij gezocht uit de restantenbak wat er het beste bij paste. 
Deze is met oranje en paarse inkt gemaakt. Met een stencil en paarse inkt verder gegaan, gemat op paars en oranje papier. Daarop de tekst 2x , Het paarse is van een binnenkant van een theedoosje.
Deze achtergrond is met distressoxide  (marmelade) gemaakt, en zit een gloed geel bij. 
Daarvan een tag gemaakt, met de typemachine van MD. Sinds een tijdje in mijn bezit omdat ik die nog steeds zo leuk vind en nu dan eindelijk gebruikt. (wel iets scheef geplakt) 
                                  
Deze achtergrond is met oranje en paarse inkt gemaakt. Het was vrij nat geworden. Deze naar een sketch van Tuesdaymorning sketches. De mooie bloemenstempel en tekst van Casual Friday gebruikt. Eerst op de kaart gestempeld, daarna op oranje papier en toen de bloem uitgestanst.
Spreekt verder wel voor zich. Laten we hopen dat het beste heel snel komt. 
Het begin was distress violet en marmelade oxide. Het was niet mooi. Daarop een grote achtergrond stempel met oxide. Was het ook niet. Daarop met een stencil met  violet oxide. Dit alles gemat op wit en een ander kleur paars en in die kleur de JIJ stans gebruikt. Tenslotte nog wat paarse accenten. Nog niet helemaal naar mijn zin, maar ben bang dat ik hem dan verknal. 
Vooreerst weer voldoende kaarten gemaakt. Er staan er nog wat op mijn to do lijstje maar nu weer eens hele andere dingen doen.
En even wat zon op mijn gezicht laten schijnen.
groet, Nelleke 

28 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Zo Nelleke je dacht ik ga er gelijk voor zitten en maak er een aantal. Super leuke kaarten stuk voor stuk.Ik heb al een wandeling gemaakt het is fijner dan gisteren niet meer zo`n koude wind.
Liefs xx

Diny zei

Wat heb je prachtige kaartjes gemaakt Nelleke....ondanks dat je vond dat je niet goed begon is het eindresultaat heel erg leuk!
Ik moest lachen toen ik las dat het paars uit een theedoosje kwam......ik zie ook altijd overal wat in....blij dat ik niet de enige ben....hahaha!
Groetjes Diny

Nancy Soetaert zei

toch een hele reeks mooie kaarten Nelleke. ik vind voor het moment ook mijn 'creatieve draai' niet. Als ik teveel zorgen heb komt er niet zoveel leuks uit mijn handen. Kreeg een uurtje geleden telefoon dat mijn pa opgenomen is in het ziekenhuis, hartklachten, maar hij is longpatiënt, moet in quarantaine. Zo bangelijk allemaal, en dan kan je niet op bezoek...

Ellen zei

Zo jij bent lekker bezig...top hoor deze serie en ik vind ze goed gelukt! Wat is die distressinkt toch een heerlijk product hè...ik hou ervan!
Geniet van het zonnetje en blijf gezond!
Groetjes Ellen

Marianne zei

mooie kaarten Nelleke

Claudia's kaartjes zei

Superleuk kaartje. Echt mooi
Je uitwerkingen zijn ook super en allemaal zo verschillend. super gedaan in de KKT kleuren.
Claudia

http://creativesketchygirls.blogspot.be/
http://knutselmeisjes.blogspot.be

Marfien zei

wat heerlijk dat het kliederen met inkt zulke leuke resultaten oplevert, medicijnendoosjes zijn ook prima voor teksten, net iets dikker dan gewoon DP en theedoosjes.
Ben net een uurtje in de tuin bezig geweest, zo kom ik ook aan mijn frisse lucht :-)

Laurespage zei

Nelleke, je hebt ook een mooie serie gemaakt. En allemaal verschillend. Ik probeer (probeer), van zodra we de kleurencombinatie weten iets samen te stellen of na te denken, welke techniek ga.ik gebruiken, welke stempel en soms leg ik dan dingen bij mekaar in een bakje, maar soms wordt het ook totaal iets anders... groetjes, en hou het gezond,
Laurette

Marijke zei

Een mooie reeks kaartjes en allemaal zo leuk en verschillend! Meestal kom ik niet verder dan eentje!Maar die achtergrondjes zijn wel weer erg leuk( moet ik toch ook weer eens doen). Groetjes Marijke.

Jantine zei

Zo wat een mooie serie kaarten maakte je Nelleke! Heel leuk en heel divers.
Groetjes
Jantine

gerrie zei

Nelleke, wat heb je een prachtige kaarten gemaakt, ik vind ze echt schitterend alledrie .Alhoewel de eerste mij direct heel erg aansprak, zo mooi.Soms is het moeilijk met inkt, dan is het donkerblauw terwijl je dacht dat het paars is hé, dat herken ik.
Je hebt er een stencil onder gebruikt bij die eerste kaart hé.

Creatiels zei

Dag Nelleke, wat een mooie reeks heb je gemaakt. En ja inkten geven soms niet het resultaat dat je verwacht, maar die belanden dan in de achtergronddoos voor een andere keer. Ik vind ze allemaal even mooi.
Bedankt voor je reactie op mijn Blog en hou je gezond
Els

Margreet zei

Je hebt er flink wat in de gevraagde kleuren gemaakt, Nelleke. En allemaal zijn ze mooi geworden. In het echt zijn de kleuren vaak ook mooier.
xxx Margreet

marja kenter zei

Ik vind ze allemaal mooi Nelleke en zelfs de onderste heeft mijn voorkeur.
groetjes

GerJanne zei

Jeetje Nelleke, jij had wel een boel inspiratie zeg. Wat een mooie kaartjes heb je gemaakt in deze kleuren. Heel verschillend en ik zou toch niet kunnen kiezen welke ik het mooist vind. Ook genoten van de zon? Lekker he?

martina's kaartjes zei

Helemaal toppie ! wat ben jij lekker wild gegaan met deze kleurencombo ! Mooie resultaten alleszins
blij met je deelname !
grtjs,martina

Scraptastisch zei

Ja wat een uitdaging hè Nelleke met oxides we moeten oefenen, oefenen, hihi Die type machine heb ik ook aangeschaft ik denk vorig jaar en ook nog niet gebruikt...errug!!! maar het is zeker een hele leuke stans! Mooie kaartjes Nelleke en ik probeer ook zoveel mogelijk het zonnetje op mijn bol te laten schijnen en even te wandelen!
xx Gerie

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat ben je ijverig bezig geweest Nelleke in de kleuren van het KKT, allemaal even mooi...Groetjes Ingrid.

Rosina zei

Jij bent ook aardig creatief bezig geweest Nelleke...heel erg leuk die met die distress achtergrondjes maar ook de andere mogen er zijn..zeker de 3e heeft een prachtige bloem...Het zijn stuk voor stuk toppertjes...
lieve groetjes
Rosina

Nancy zei

Hey Nelleke,

Wat maakte je een leuke set kaartjes...

Jouw varkenskot-opmerking is best grappig... Wij zeggen daar weer een stal tegen... Tja... Bij ons in het Antwerpse wordt die uitdrukking 'Ik ga naar mijn kot' wel eens meer gebruikt...
Maar het is helemaal niet slecht bedoeld hoor... Sommige mensen stoorden zich aan die uitdrukking... Ik vind ze best plezant...

Ik maakte vanmorgen ineens een serie 'Blijf in uw kot-kaarten' voor mijn kinderen en de grotouders, die gaan morgen allemaal op de bus.

Hou jullie allemaal veilig!
Blijf in jullie kot!
Groetjes vanuit mijn kot!!

Liefs,
Nancy

Daphne zei

Nou, jij bent ook niet te stoppen zeg.
Ze zijn erg mooi, stuk voor stuk.
De kleuren zijn lastig bij elkaar, maar jij hebt daar geen moeite mee gehad zie ik wel.
De laatste..... Ik denk dat je na al die knal kleuren, deze te "zacht" vind, daarom is het niet naar je zin.
Ik vind het wel een mooie trouwens een doordat je deze tekst gebruikt hebt kun je het nu al versturen, aan iemand waaraan je denk in deze Corona crisis bijvoorbeeld.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Mooie serie kaarten heb je met de gevraagde kleuren gemaakt Nelleke. In de jaren 70 had ik oranje en paars als kleuren in mijn slaapkamer, leuk om het hier nu op kaarten te zien verschijnen. Geniet van het zonnetje :)
Lieve groetjes Miranda

Petra-loves-paper zei

Hoi, sorry voor de late reactie, het is een vreemde tijd waarin we nu leven en soms loopt het heel anders dan je gepland had. Ik wilde tóch nog even bij je komen kijken en ben blij dat ik dat gedaan heb. Wat heb je heerlijk gespeeld met je inktjes, het zijn schitterende KKT kaarten, groetjes Petra

Sarah zei

Dag Nelleke,het is hier zo druk dat ik niet tot bloggen toekom. Maar het KKT rondje dat wil ik echt doen, dus dan met vertraging.
Mooie reeks. Heel verschillend, maar allemaal heel tof! X

Patti zei

I love the bold colors in those pretty daisies this came out really nice! Thank you so much for creating with us this week at Tuesday Morning Sketches!!

Andrea W zei

Wow! The orange and purple are so much fun together and I'm loving all your pretty creations. Thanks for sharing your creativity with us this week at Tuesday Morning Sketches. Take care!

Melissa Craig zei

All your cards are fantastic! The purple and orange is a great look. Thank you for joining us at Tuesday Morning Sketches.

Irene zei

Dank je wel Nelleke!
XxIrene