Mijn lijst met blogs

zondag 5 juli 2020

A message for you

De tijd vliegt, het is vandaag alweer 5 juli en dan begint er weer een nieuwe uitdaging bij de Egel. 
Vandaag gaan we liften. De bedoeling is dat je een kaart met een vouw maakt, en de binnenkant ook versierd. Op de 2e foto zie je dat goed. Op de Egel zie je de beschrijving van deze kaart en het, al zeg ik het zelf, makkelijk en echt heel leuk om te doen. Ik heb er dan ook met veel plezier aan gewerkt. 
Eerst maakt je de basiskaart volgens de beschrijving. Daarna plak je binnen en buiten met designpapier. Ik gebruikte het mooie heren papier van JOY!
Daarna komt het versieren. Ik maakte een verjaardagskaart voor mijn oudste zoon die de 16e jarig is. 
Ik besloot de typemachine te gebruiken. Die heb ik nog niet zo lang en hij is zo leuk! Met de letters van het letterbord maakt ik zijn naam, die gebruik ik graag omdat het een mooie maat is. 
Voor de binnenkant gebruikte ik de JIJ stans, 1 van mijn favoriete stansen. Ik stanste van harte nog eens uit en een blauw ballonnetje. Op het ballonnetje staat zijn leeftijd aan 2 kanten die hangt in de kaart als je hem openklapt.
Hier nog even alle foto's in 1 foto.
We zien jullie creaties graag op de Egel terug en in verband met de vakantie periode hebben jullie de tijd tot 5 audgustus!
Challlenges:
Ally's angels: alles mag
Creative sketchy girls: mannenkaart.
Een fijne zondag en tot een volgende kaart.
Groet, Nelleke 




11 opmerkingen:

Henriët zei

Heel mooi gedaan Nelleke. Alles klopt aan dit kaartje!
Groetjes van Henriët

Daphne zei

Wat een leuk model.
Ik ga zeker meedoen!!
Deze mannen variant is erg goed gelukt.
Lastig, soms, voor een man en kaart maken, maar het is jou goed gelukt.

Kaartenkraam zei

Wat een prachtige kaart! Schitterend zoals alles bij elkaar past. Leuk om de typemachine te gebruiken, ik heb hem ook maar nog nooit gebruikt (schaamrood op de kaken)

groetjes van Ank

Monique zei

Wat een prachtige kaart voor je oudste zoon. Ik was er niet helemaal bij met mijn gedachten en was al een berichtje naar GerJanne aan het sturen....oudste zoon die 16 wordt? Tijdens het appen las ik nog een keer en toen goed....39! Zo zie je maar weer dat goed lezen het halve werk is...hahahaha.
Het is een leuk model die ik zeker ga proberen. Er is voor jou nog iets onderweg maar dat duurt nog eventjes.
Fijne zondag nog, liefs Monique

Ellen zei

Wat een gave kaart voor je zoon Nelleke...die JIJ stans doet het altijd goed hè op een kaart, ik heb hem niet! Mooi papier en alles past goed bij elkaar! Het model is top!
Fijne dag, groetjes Ellen

Trudy zei

Heel erg mooi kaartje voor je zoon! Net als Monique las ik het eerst ook verkeerd en dacht ook dat hij 16 werd, totdat ik in de kaart 39 zag staan! Een erg groot verschil!
Groetjes Trudy

Marjan zei

Ik zag de kaart van GerJanne ook met een hoek eruit. Deze is ook tof zeg! Heel gaaf gedaan, Nelleke!

Anonymous zei

Ben hier om te getuigen hoe deze krachtige spellcaster genaamd Dr. Ilekhojie me heeft geholpen mijn relatie te herstellen. ik was diepbedroefd toen mijn verloofde me vertelde dat hij niet langer geïnteresseerd is om met me te trouwen omdat hij een affaire had met de andere vrouw waar hij werkt. Ik huilde en snikte elke dag, totdat het zo erg werd dat ik contact opnam met internet voor hulp, dat was toen ik een recensie las over het geweldige werk van Dr. Ilekhojie, toen nam ik contact met hem op voor hulp om mijn geliefde terug te krijgen, hij hielp me een krachtige (verzoeningsliefde spreuk) uit te spreken en tot mijn grootste verrassing kwam mijn verloofde na 48 uur van de liefdesspreuk terug op zijn knieën en smeekte hem hem te vergeven. We zijn nu gelukkig getrouwd en alle dank gaat uit naar Dr. Ilekhojie voor het helpen van mij bewaar mijn relatie kunt u contact opnemen met Dr. Ilekhojie via zijn e-mailadres: (gethelp05@gmail.com) of WHATSAPP hem op +2348147400259

Anita van Deur zei

Mooi kaart Nelleke met deze vouw.
Fijne dag.

Scraptastisch zei

Een hartstikke mooi voorbeeld kaartje voor de lopende challenge Nelleke ook de binnenkant is super leuk!!!
xx Gerie

Femminde zei

Wat een top kaart Nelleke!! En ja die typemachine is zo gaaf, Ik blijf hem heel veel gebruiken. (al 5 jaar in mijn bezit denk ik).Goede aanschaf!!
Fijne week!! ( en ik ben benieuwd wat je bij GerJanne hebt gemaakt)
Groeten van Femminde