Mijn lijst met blogs

donderdag 29 oktober 2020

Egel viert Kerst


Oeps helemaal vergeten om van de  Kerstkaart een foto te maken en te posten. Druk met de zorg voor Lieke (gaat goed) met het sjouwen van cool packs, maken van Smoothies, drankjes, medicijnen enz. Verder werken (thuis), boodschappen, bouw en bezoek. 
Maar nu nog snel een foto gemaakt, niet de mooiste en dit kaartje gepost. We doen het ermee.
Ik ben wel enthousiast over de kaartje. Weet je waarom? Omdat ik een volgende uitdaging van kaartjes afmaken ben aangegaan. GerJanne schreef er al over dat we 6 jaar geleden allebei een pakket van 10 euro kochten op een beurs. De papier zat er ook in. Ik wist niet zo goed wat ik hier mee moest doen, had alles door midden gesneden en bijpassende basiskaarten bij gezocht. En zo lag het met wat uit gestanste stansen te wachten in een doosje. Ik vond het helemaal niet leuk wat er lag, en dan blijft het liggen. Tot van de week ik het toch weer tevoorschijn haalde. Het papier happy Christmas in zijn geheel op een basiskaart geplakt. 2x de kerstkrans uit gestanst. De eerste is wat glimmend papier, hou er niet echt van maar kan wel op de kaart. In het pakketje van destijds zat groen glimmend papier wat ik niet leuk vond maar de achterkant was wel mooi en daar de 2e kranst van gestanst. Een egeltje had ik nog over en kreeg in plaats van een paddenstoel een kerstbal in zijn handen gedrukt. Een heleboel besjes in de krans geplakt met bovenin een klein vogeltje dat van een besje zit te spullen. Tot slot wat sequens en van boven de kaart een stukje afgesneden omdat het dan een mooier geheel werd. En nog 2 ronde hoeken gemaakt.  
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag.
groet, Nelleke 

13 opmerkingen:

GerJanne zei

Hij is heel leuk! Ik heb volgens mij nog en paar van die kaarten. Heb er toen een keer allemaal truitjes en rendieren op gedaan. Deze krans is super, maar helemaal met de Egel en het schattige vogeltje. Wat fijn dat het goed gaat met het herstel van Lieke. Ben je nu naast bouwopzichter ook nog mantelzorger in je eigen huis ;-0

Anita van Deur zei

Schattig kaartje Nelleke, goed te horen dat het beter gaat met je dochter.
Fijne dag.

Ingrid's Scrapfrutsels zei

O jee Nelleke, nu ook nog de zorg voor Lieke erbij, ik hoop dat het niet al te ernstig is...druk baasje ben je...Je kaartje is heel leuk, ik dacht even toen ik de tekst zag, dat er een nieuwe challenge bij de Egel was, maar de egel staat centraal op je kaartje... mooi de krans erbij...Sterkte met alles, en beterschap voor Lieke. Bedankt voor je deelname bij 52 WTC. Groetjes Ingrid.

Danielle zei

De foto is misschien niet de mooiste, maar het kaartje is ontzettend leuk!! Mooi bij elkaar bedacht. Succes met alle drukte!

Jantine zei

Wat goed dat je met die spullen aan de slag bent gegaan. Als ik heel eerlijk ben dan schuiven materialen waar ik steeds niks mee doe toch vaak door naar iemand anders, maar jij laat zien dat er absoluut iets moois mee te maken is, Nelleke.
Fijn dat het met Lieke goed gaat.
Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Annemarie en Merit zei

knap hoor dat je met de spullen (die je eigenlijk niet echt leuk meer vond) een kaart hebt gemaakt!!!
En zo leuk dat hij is uitgepakt!!!
Wat een 0peratie heeft Lieke ondergaan heftig hoor, veel beterschap voor haar...en ze maar flink verwennen...maar zo te horen komt dat wel goed.
Gezellig dat je meedoet van de week.
liefs Annemarie en Merit DT52WTC

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat goed van je om zo toch je spulletjes uiteindelijk te gebruiken. Ik vind het een leuke kerstkaart geworden Nelleke.
Nog even teruggelezen over Lieke, die heeft een pittige operatie ondergaan en wat sneu dat het niet ineens helemaal gelukt is. Wens haar maar beterschap. Jij hebt het er allemaal maar druk mee ;)
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Laurespage zei

Een hele mooie egel en de kransjes vind ik super ! Heel fijn en mooi afgewerkt. En ook het vogeltje is een mooi accentje !
Groetjes, laurette

Enny zei

Oh, wat een mooie kaart, prachtige krans met een schattig vogeltje en zo'n lief egeltje ! Groetjes, Enny

flossbite zei

Wonderful card! Thanks for sharing with us at Crafty Hazelnut's Christmas Challenge. Hope to see you again.

martina's kaartjes zei

mooi, lief kaartje heb je gemaakt
fijne zondag,
grtjs,martina DT 52 WTC

Femminde zei

Leuk om het nu toch af te maken en dat het zo mooi wordt. Succes met de zorg voor Lieke. Gelukkig dat het de goede kant op gaat.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Trijntje zei

Wat een leuke kaart met deze leuke egel in de krans. Groeten Trijntje