Mijn lijst met blogs

donderdag 14 januari 2021

2x hergebruikt



En ja hoor, het is weer donderdagavond en dan kom ik met nog 2 kerstkaarten. Vandaag was mijn werkdag, de kleinkinderen kwamen, we keken naar een Nieuwsjaarsconcert en ik kreeg een telefoontje. 
En dan is het alweer laat. We zitten inmiddels in onze keuken/woonkamer. Nog kaal en hol, maar we pakken elke dag iets aan. Een foto van de keuken maak ik wel als die klaar is, er moeten daar nog  een paar dingen aan gebeuren. 
Ik maakte 2 kaartjes. De afbeeldingen lagen in mijn bakje met leuke afbeeldingen van gekregen kaartjes. De onderste is al een oudje. Ik had wat sketches verzameld, maar kwam er niet uit. Mijn inspiratie is er ook nog niet echt.
Alles maar laten varen en zomaar begonnen. Het roze papier had ik al snel en het designpapier is van MD. Ik had het begin al klaar liggen en toen ik de uitdaging van FMS zag hoefdeik het verticale strookje maar iets in te korten naar hun sketch. (dus toch een sketch) Naast de roze lijst hoefde er verder niet zoveel bij dan wat boompjes van Marleen, wat sterren en tekst.
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart.
FMS : sketch 468
CHCC: alles mag, optie animal

                                                    
De plaatjes van Anton Pieck blijf ik geweldig vinden. Omdat die toch wel vrij groot is, het kaartje rustig gehouden. Het spreekt wel voor zichzelf. Voor wat meer kleur een donkeroranje bloem erbij gedaan . Het lijkt wel rood, maar dat is het niet. Alleen kerst gestempeld en fijne weggelaten, dat was te veel tekst.
Challenges:
Groetjes,
Nelleke 

22 opmerkingen:

Rosina zei

met deze 2 prachtige kerstkaartjes sluit jij de rij vandaag Nelleke, en het zijn echt niet de minste hoor. De onderste kaart vind ik helemaal leuk ...met een prachtige afbeelding erop
groetjes Rosina
DT 52 WTC

marijke zei

Twee mooie kaartjes en dat a.pieck plaatje vind ik prachtig. Leuk gedaan. Fijn dat je meedoet met zelfs 2 kaartjes met 52WTC. Groetjes Marijke.

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een leuke kerstkaartjes Nelleke, de eerstee de dieren erg mooi en de tweede is nostalgisch, anton piek, je zegt het al, meer is nietnodig.. bedankt dat je deze week weer mee doet bij 52 WTC. Groetjes Ingrid

GerJanne zei

Nou ze zijn allebei leuk! En ja Anton Pieck heeft prachtige tekeningen gemaakt. Mooi opgelost zo.
Helaas deze week geen twee kaartjes voor kerst van mij, die moet ik dus inhalen..

Linda Callahan zei

Oh those raccoons are so cute! Fun wintry scene! Glad you shared it at FMS! And your second card is gorgeous!

Sarah zei

Ik hou van zulke recycle kaarten. Ze zijn beide heel mooi. Succes met de aanpassingen in huis. Stap voor stap en daarna volop er van genieten! X

Anita van Deur zei

Wat leuk gedaan Nelleke ik hou ervan Anton Piek blijft favoriete.

Angélique zei

Twee heel verschillende kaarten, allebei heel mooi hergebruikt. Ze zijn beiden fijn om naar te kijken.

Annemarie en Merit zei

Het zijn twee hele mooie kaartjes, heel verschillend.
Gezellig dat je meedoet deze week.Liefs Annemarie en Merit DT52WTC

Martina zei

Amazing card with a picture, soft to nostalgic. Really very nicely done and accompanied by the inscription. Thank you for joining the CCAYR call. I hope you will take part in our next call. Martina-DT

Daphne zei

Wat handig om zo'n bakje te hebben met leuke plaatje, bij mij slingeren dat soort plaatjes overal en nergens.
2 Hele verschillende kaarten, maar alletwee erg leuk.

Jantine zei

Twee heel mooie kaartjes met je hergebruik plaatjes, Nelleke. Recycling is altijd goed en je hebt er echt twee schitterende nieuwe kaarten mee weten te maken.
Gezellig dat je meedoet met 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Kaartenkraam zei

Wat een leuke hergebruik kaarten zijn dit geworden. Je hebt beide erg mooi verwerkt zodat de plaatjes goed tot hun recht komen.

groetjes van Ank

Ilse zei

Twee heel mooie kaarten, tof dat je de plaatjes hergebruikt, Ze zijn te mooi om ze niet te gebruiken en ze komen heel mooi tot hun recht.
Groetjes,
Ilse

Monique zei

Leuk dat hergebruiken. Je hebt er 2 mooie kaartjes mee gemaakt. Ik probeer het wel maar uiteindelijk belanden ze toch in de oud papierbak.
Fijn weekend, liefs Monique

Angelique zei

Ook al is er nog geen inspiratie, de kaart met de wasbeertjes is echt superleuk, de roze rand maakt hem lekker fleurig. Die van Anton Pieck is prachtig.
lieve groetjes Angelique

Trijntje zei

Wat een leuke kaarten Nelleke. Groeten Trijntje

Ellen zei

Heel leuk Nelleke! Wie wat bewaart, ff zitten en dan heb je ook wat...top!
Ben heel benieuwd naar de foto’s van de keuken hoor...succes gewenst en fijn weekend!
Groetjes Ellen

Aartje zei

Jij bent wel echt de koningin van het hergebruik Nelleke en het levert steeds weer een mooi resultaat op.
Groeten, Aartje

Jen Brum zei

This is such a cute card! I just love those raccoons and their gifts! So sweet! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

Jacquie Southas zei

The raccoons are adorable (not something I thought I'd ever say!). Thanks for playing along with us at FMS!

Marjan zei

Oh wat leuk die kaart met de wasbeertjes, echt een topper! ook je kaart met het Anton Pieck plaatje is mooi, ik hoorde vandaag op de radio dat er zoveel kerstkaartjes zijn verstuurd en dat heel veel mensen erg gek zijn op dit soort kaarten, schot in de roos dus.