Mijn lijst met blogs

donderdag 13 mei 2021

Jingle all the way!


Dank jullie wel op alle leuke reacties op mijn kaartjes van gisteren. Op dit moment zit ik achter mijn pc, en de zon komt van rechts, heerlijk in de zon. Het was vandaag  buiten goed toeven. Ons fietstochtje vandaag ging niet door, maar bezoek aan de tuintafel van een neef van Wim was heel gezellig. Tot het toch te fris werd buiten. Dat is soms een nadeel van buitenaf wonen, je hebt eerder en meer last van de wind. Maar er valt genoeg te genieten hoor! 
Nu dan het kaartje. Van de winter was ik heel fanatiek aan het reepjes plakken. Een aantal gebruikte ik al, er bleven er een aantal liggen op het bureau. En daar kan ik niet zo heel goed tegen als er overal nog wat ligt wat niet af is. Niet iedereen heeft dat weet ik, zelf heb ik dat wel. Ook ruim ik na elke kaart mijn bureau op eer ik met een volgende kaart begin. Om overzicht te houden😉, maar ook om stempels en stansen weer op te ruimen, want daar ben ik zuinig op. Ik pakte dus het kaartje met de reepjes, gebruikte een stans met geschulpte randjes en matte dit op groen parelmoer papier. Dit alles kwam op een basiskaart.
Tot slot de bellen uit heel donkergroen papier gestanst, op de kaart geplakt, wat sterretjes en toepasselijke tekst. meer is toch niet nodig toch?
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag
groet, Nelleke 

13 opmerkingen:

Jantine zei

Knap hoor, dat je telkens alles zo netjes opruimt. Dat lukt mij niet. Je kaart met de reepjes is heel leuk geworden, met die vrolijke kerstklokken erop.
Bij ons werd het vanmiddag ook ineens te fris in de tuin. En niet veel later betrok het en ging het regenen.
Gezellig dat je er weer bent bij 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Kaartenkraam zei

Ik heb er bewondering voor dat je telkens alles opruimt. Heel verstandig want als je dat niet doet zoals ik kun je vaak dingen niet terug vinden.
Je kaart si hartstikke leuk met die reepjes achtergrond. Een mooie manier om restjes op te maken!

groetjes van Ank

marijke zei

Een mooi kaartje met al die reepjes! Meestal ruim ik mijn restjes ook weer op of stop het in een plastic mapje voor een volgende kaart. Daar komt vanalles bij en heb ik weer een volgende kaart! Groetjes Marijke

Diny zei

Wat leuk gedaan met de reepjes Nelleke....mooi kaartje!
Ook je vorige kaarjtes zijn allebei erg leuk.
Groetjes Diny

GerJanne zei

Heel leuk effect met die reepjes. Op die manier restjes wegwerken is ook handig! Mijn tafel is ook weer leeg. Eigenlijk gaat het hier best goed...

GerJanne zei

Ik bedoel natuurlijk met opruimen na iedere kaart ;-)

Margo zei

Wat een superleuke kaart, echt knap vind ik dat dat je na elke kaart opruimt, dat zou ik misschien toch ook maar moeten doen. Maar mijn knutseltijd is vaak eerder beperkt, dan wil ik echt gewoon aan de slag
Groetjes
Margo

Nancy Soetaert zei

ik ben niet zo van het onmiddellijk opruimen van mijn hobbytafel, maar jij bent daarin dus veel verstandiger! bespaart je alvast het nadenken over welk malletje dan waarbij hoort ;-)
Mooie kaart, goed idee met die strookjesachtergrondjes!
groetjes
Nancy 52WTC

Creatiels zei

Leuke kaart heb je gemaakt. En knap dat je na elke afgewerkte kaart alles terug opbergt. Bij mij lukt dat niet, ik laat altijd wel wat liggen, want ik kan dat nog wel eens iets mee..... Maar ook dat lukt niet altijd.
Groetjes
Els

Elle-Jeanne zei

Prachtige kerstkaart met de reepjes.
Mooi om restjes te verwerken.
Ik probeer ook iedere keer mijn tafel leeg te hebben.
Het lukt niet altijd.
Maar ik ruim wel mij mallen en stempels op.
Groetjes Elle-jeanne

Doris knippenenplakken zei

Wat een super leuke kaart met de mooie achtergrond, de klokken stans is ook heel mooi.
Fijn weekend,Groetjes Doris

Trijntje zei

Het is een hele leuke kerstkaart geworden Nelleke. Ik was al een paar keer op je blog... maar het lukte me niet om een reactie achter te laten.. ik hobby in de kamer of keuken... geen hobbykamer dus dan moet je je spullen ook opruimen. Ik ruim de mallen ook gelijk op als ik er klaar mee ben... anders vind je ze ook niet terug als je er weer mee aan de slag wil... en dan moet je zoeken en dat is jammer van de tijd. En ze blijven ook mooier als je ze weer netjes opruimt.. Je jij kaart van hieronder is ook heel erg mooi. Het blauwe papier past er zo mooi op. Fijne dag nog. Groeten Trijntje

flossbite zei

Wonderful card. Thanks for sharing with us at Crafty Hazelnut's Christmas Challenge.