Mijn lijst met blogs

zondag 20 juni 2021

Voor opa en oma

Voor de nieuwe uitdaging van de Egel willen we halve onderdelen zien. Ik gebruikte deze voor een kaartje voor Peter en GerJanne die vorige week opa en oma werden van een prachtige kleinzoon. De kleertjes van Marleen lagen al een hele tijd te wachten om gebruikt te worden. Daar was dit een perfecte gelegenheid voor.  Inmiddels hebben ze hem natuurlijk al dus kan hij getoond worden. GerJanne appte dat er op het geboortekaartje van Jesse ook een waslijn  met kleertjes stond . Hoe toevallig en leuk is dat. Wat speelse elementen toegevoegd zoals de sokjes die onder het lijntje liggen en een banaan. Dat heeft weer met de kaart voor Willemijn te maken, die laat ik een andere keer zien. De halve onderdelen zie je bij mij boven en onder aan de kaart.
Naast het frisse blauw zilvergrijs gebruikt voor de waslijn en de letters opa en oma.
Challenges:
Veel plezier met de uitdaging, we zijn weer heel benieuwd naar jullie creativiteit.
Groetjes, Nelleke 



11 opmerkingen:

Elle-Jeanne zei

Leuke kaart voor de oma en opa.
Ook de sketch is leuk die je hebt gebruikt.
Groetjes Elle-jeanne

Scraptastisch zei

Hoe kon je het zobenken Nelleke ook een waslijntje net als op het geboorte kaartje! Super lief kaartje en een heel mooi voorbeeld voor de Egel! Met deze zondag zit je goed met je winners ...gefeliciteerd hoor!
xx Gerie

Creatiels zei

Leuke kaartjes heb ik hier weer zien verschijnen in verschillende berichten.
Mooi werk
Groetjes en nog een fijne dag
Els

Trijntje zei

Jij hebt een prachtige kaart voor GerJanne en Peter gemaakt. Leuk met de waslijn.. bij zit die ook nog in de verpakking… zal er binnenkort weleens uitkomen.. jij hebt de waslijn er leuk opgezet. Mooie kleuren.Groeten Trijntje

Hermien zei

Prachtig kaartje voor GerJanne en Peter.

Groetjes Hermien

Angélique zei

Heel leuke kaart! Ik ben wel vooral benieuwd waarom die banaan daar ligt eigenlijk.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, ik was al zo benieuwd wat die banaan daar deed Nelleke, ik ben benieuwd. Je kaart is superleuk, heel mooi zoals je de halve onderdelen hebt toegepast.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Ja, hij is echt heel erg gaaf en hij hangt hier te shinen in de woonkamer. De lijn was te lang voor in mijn knutselkamer, dus toch de huiskamer gekozen.
Gefeliciteerd met je winnende kaarten. Mooi begin van de week!

Nancy Soetaert zei

superleuke kaart voor de kersverse oma en opa!
Nancy

Nicolette zei

Superleuke kaart Nelleke. Ik heb de waslijn ook en ben hem nu ook eindelijk voor het eerst aan het gebruiken, wat is die leuk. Groetjes Nicolette

Marfien zei

Lief kaartje voor opa en oma, en ook de kaart hangt al aan de waslijn :-)