Mijn lijst met blogs

zondag 28 november 2021

GerJanne in de lift


Afgelopen vrijdag was GerJanne harig. Het kaartje had ik woensdag al meegenomen. 
Ik had bedacht om de uitdaging van de liftchallenge te gebruiken. Ook wist ik al snel welk designpapier en stempels ik wilde gebruiken.
Ik dacht ik ga de kaart letterlijk liften en dus ook bloemen stempelen. Maar dat is onzin natuurlijk, want ik wilde deze bijpassende stempels bij het papier gebruiken en dan krijg je een heel ander effect. Ik heb verschillende bloemen gestanst en wel zo veel dat ik er 3 kaarten mee kon maken, waarvan je er nu 2 ziet.
Bij beide kaarten heb ik de lay out van de liftchallenge gebruikt alleen verschillend effen papier: donkerroze en wit.
Na het stempelen en uitknippen van de bloemen kon het schikken beginnen. De blaadjes zijn op wit papier gestempeld en met een groene marker ingekleurd.  Tekst stempels zijn van Pronty en nog wat dots zoals op het voorbeeld.
                                         
Op deze kaart nog 65 erbij geplakt omdat deze naar iemand gaat die 65 wordt .
Challenges:
Liftchallenge: lay out volgens voorbeeld.
Vanmorgen kwam de zon nog even door, nu is het grijs en regenachtig, echt weer om in huis allerlei leuke dingen te doen en aan te rommelen. Ik geniet ervan!
Groetjes, Nelleke 

16 opmerkingen:

Marja zei

Mooie kaart maakte je voor GerJanne!
Slim om er gelijk twee te maken door de verschillende kleuren zijn ze toch heel anders.
Groetjes Marja.

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
ja, ik heb hem vrijdag morgen opengemaakt en hij hangt aan de lijn in de woonkamer. Net een feestelijke slinger!
Je kaart voor mij vind ik heel mooi! Door het warme rood..
De andere is ook mooi, maar ben blij dat je die met rood voor mij had gemaakt...
Ja, donker he?! En nog niet eens de kortste dag.

!neke zei

Ze zijn erg leuk geworden !!!!
Groeten Ineke

Hermien zei

Een mooie bloemengroet voor GerJanne. Het andere kaartje voor de 65e is ook prachtig. Vanmorgen heb ik met een vriendin een wandeling gemaakt, en daarna ook lekker in huis wat aan het rommelen geweest. Veel mensen mopperen over de kou en het grijze weer, het is nu eenmaal de tijd van het jaar en met de kachel en de kaarsjes aan vind ik het heerlijk binnen.

Groetjes Hermien

Diny zei

Twee hele leuke kaartjes heb je volgens de sketch van DCL gemaakt Nelleke. En gerJanne was heel blij met de keuze die jij gemaakt hebt!
Ja gezellig binnen met dit donkere weer....heerlijk!
Groetjes Diny

Irene zei

Wat leuk om al die oude MD stempels weer eens te zien - ze waren één van mijn eerste aankopen! Je hebt er 2 leuke kaarten mee gemaakt en GerJanne is helemaal blij met die van haar lees ik!
XxIrene ,

Marfien zei

Leuke vrolijke kaarten heb je gemaakt, heb ook nog wat restanten van dit papier, dus wie weet, ga ik deze tzt liften :-)
vroeg donker ja, maar we moeten toch voor 17.00 uur thuis zijn

Trijntje zei

Wat twee leuke vrolijke kaarten heb je gemaakt. Mooie stempel heb je gebruikt. ik ken deze... Heb er ook in het verleden kaarten mee gemakt. Het is erg leuk om ze zo te gebruiken. Erg mooi bij dit papier. Groeten Trijntje

Anita van Deur zei

Een en al vrolijkheid op beide kaarten, mooie stempel heb je er bij gezocht.

Aartje zei

Prachtige kaarten Nelleke, mooi hoe je de bloemen gestempeld hebt.
Groeten, Aartje

Daphne zei

Heel mooi gelift.
Met ander dp krijg je meteen een hele andere kaart hè. Dat vind ik altijd zo leuk aan een lift, dezelfde lay-out maar toch verschillende kaarten.
Bloemen zijn altijd leuk voor een verjaardag.

Marjan zei

Prachtgie stemepls die heel geschikt zijn voor de challenge en wat een leuk papier heb je gebruikt! Twee heel gave kaarten en fijn dat je meedoet, met DCL, Nelleke.
Ik zag je reactie op mijn blog over het foilen, ook ik gebruik een foil apparaat hoor. Ik maak eerst een ontwerp met Photoshop en dat wordt geprint in de laserprinter en dan gefoiled. En leuk is het zeker om te doen!

Nicole Parmentier zei

Twee heerlijk frisse kaartjes heb je gemaakt Nelleke. Gerjanne is vast blij met deze lift. Dankjewel voor de bijdrage aan de liftchallenge.

Femminde zei

Wat een super kaartjes Nelleke! Zo lekker vrolijk.
Fijne dag!!
Groeten van Femminde

Cornelie zei

Bij mij moet er nodig een kaartje naar GerJanne, want haar verjaardag is er bij ingeschoten oeps! Maar dat ga ik goedmaken ;-)
Jouw kaartjes zijn erg leuk geworden. Kleurtjes en de stijl van de bloemen. Tof!
Leuk dat je er weer bij bent Nelleke, dank je wel!

Elizabeth Hart zei

Love the layers of flowers and patterns! Thanks so very much for joining us this time at the Creative Fingers Challenge, Elizabeth