Mijn lijst met blogs

zondag 19 augustus 2012

Veel sterkte


Even een kaartje plaatsen. Ik zit nu even buiten maar eigenlijk is het daar te warm voor maar goed.
Vrijdag een hele leuke dag gehad, we hebben een mooi stuk gefietst van Kijkduin naar Hoek van Holland. Gebruik gemaakt van het nieuwe fietspad wat boven op de duinen loopt en dan al fietsend, uitzicht op zee. Enorm getroffen met het weer en helemaal verkleurd thuiskomen.

In onze omgeveing zijn er mensen die een sterkte kaartje kunnen gebruiken. Daar ben ik mee bezig geweesten er verschillende gemaakt. Dit is er één van.
Ook onder de bloglezeressen zullen er ongetwijfeld mensen zijn die een sterkte kaartje kunnen gebruiken, ook voor hen is dit kaartje bestemd.
Het papier is van het Kruidvat, met een beschrijving voor schilderijtjes. Dat heb ik niet gedaan, ik heb er kaarten van gemaakt en er een eigen draai aan gegeven. Leuk om te doen, maar nu  vooreerst weer genoeg.
Ik heb nog zoveel ideeen en plannen, maar ja de tijd hè. Ik merk ook doordat ik volgende week weg ga, ik mijn agenda anders gebruik. En ja dan moet je dingen laten. Nog even druk met de gang, woensdag krijg ik daar een nieuw behang waar 2 dames mij mee komen helpen. Maar eerst moet alles wel glad zijn zodat ze gelijk kunnen beginnen.
Er zal vast nog wel even een momentje zijn om te freubelen en jullie blogs te bekijken.
Geniet, ondanks de warmte van deze stralende dag!
Dit kaartje doet mee met de Creatieve Zebra en een Hoop Inspiratie.
Groetjes, Nelleke

17 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Nelleke,

een soortgelijke kaart viel er bij ons in de bus.
Heel erg mooi!! In het echt zijn ze toch altijd mooier....
Succes met het behang....jij hoeft toch alleen maar koffie te schenken???
Groetjes en tot donderdag!

GerJanne

GerJanne zei

p.s. En bedankt voor het meedoen met de challenge bij ons van EHI!!

Corrie zei

Ja Nelleke je hebt gelijk er zijn altijd mensen die zo'n kaartje heel goed kunnen gebruiken,jammer maar het is helaas maar al te waar.Ik neem mijn petje voor je af dat je met deze hitte zo bezig bent met alles en dan behangen,meisje toch.Ik zou als ik jou was maar heel veel stijfsel maken voor de baan geplakt is ,is de lijm al droog ben ik bang met deze hitte.Je kaart spreekt me zeer aan ,geweldig gemaakt
Groetjes Corrie

Nelleke zei

Het zou eerst in juni gebeuren, maar we hebben het toen verschoven naar augustus.
Hopenlijk is woensdag de grootste warmte weg. We beginnen al vroeg: om 8 uur.
rustig aan, dan breekt het lijntej niet zullen we zeggen.
Kun je het nog een beetje volhouden met deze warmte?
Groetjes, Nelleke

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Nelleke,
Wat een lief gebaar van je om zo'n kaart te maken. Hij ziet er super uit. Succes met het behangen. Dat je dat niet zelf doet, behangen is net zo iets als scrappen maar dan met hele grote vellen papier, vind ik altijd. Maar ik kan me ook voorstellen dat je dat niet ziet zitten.
Groetjes mirande

Jeannette zei

hallo Nelleke, fijn dat jullie zo lekker hebben gefietst, is goed te doen met dit weer vooral aan de kust staat meestal een lekkere wind waardoor het net iets aangenamer voelt, mooi kaartje is ook dit weer, grappig he? dat het toch altijd net weer iets anders wordt, dat zijn de creatieve geesten haha, sterkte met behangen van de week en dan wordt het nog een weekje genieten, groetjes, Jeannette

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Hoi Nelleke
mijn petje af hoor dat je nu gaat behangen ik zou er geen puf voor hebben .maar niet ieder is het zelfde he .je kaartje is mooi en ik hoop voor jou dat ze het ook mooi vinden maar dat zal wel we zijn altijd blij met een kaartje. liefs Rianne

Ans S. zei

Je sterkte kaartje ziet er mooi uit.
Succes met behangen woensdag.

Groetjes Ans

Dora zei

hallo Nelleke.
wat heb je heerlijk gefietst als ik je bericht lees. prachtig weer. ja...dan wil het wel om een bruin/rood tintje te krijgen.
je kaart is heel erg leuk gemaakt. die vlinder is ook erg leuk gedaan. en dan nog een nietje erbij....hele leuke details gebruikt.
succes met het behangen. fijn dat je nog hulp erbij hebt.
groetjes

Janny Jager zei

Hele mooie kaart Nelleke
en succes met het behangen.
gelukkig word het ietsje minder warm

Groetjes Janny

Anoniem zei

Een mooie kaart Nelleke die vlinder vind ik heel bijzonder.Groetjes Joke

Marfien zei

Met dit motief kun je eindeloos variëren het blijft altijd mooi. En wat je 10 minutenkaart betreft; als je weet wat je wilt en je spullen liggen klaar kun je veel 10 minutenkaarten maken. Maar juist het bedenken, weghalen, opnieuw proberen, andere kleuren enz. daar gaat de meeste tijd inzitten.
En van de restjes behang kun je weer leuke kaarten maken.
groet, Marfien

Anita Meijer zei

Wat is je kaartje mooi geworden Nelleke en inderdaad er zijn heel veel mensen die wel wat sterkte toegewenst kunnen krijgen. Ik vind je kaart heel erg mooi geworden.
Groetjes van Anita

Marcella zei

wat een lief kaartje
Leuk dat je mee doet met de Challenge van EHI
Groetjes Marcella

Josje zei

Je hebt een leuk kaartje gemaakt. En succes met het behangen!!
groetjes Josje

Jan Hennings zei

very pretty..love the butterfly :)

Wil zei

Mooi kaartje Nelleke. Sterkte zullen een hoop mensen, zo nu en dan, kunnen gebruiken. Zelf heb ik net een operatie achter de rug, dus ik nu ook :) Ben gelukkig na een week weer thuis.. en nu herstellen.
Jij succes met behangen.

groetjes, Wil