Mijn lijst met blogs

vrijdag 7 september 2012

Liftchallenge
                                                  

De liftchallenge deze keer is om een kaart na te maken in één kleur. Het voorbeeld is erbij gegeven.
Nou dat was voor mij een echte uitdaging. Niet om het in één kleur na te maken,  maar mijn voorraad stansen is nog niet zo groot,  en dan moet je roeien met de riemen die je hebt. Mijn eerste keuze was om de kaart in het zwart na te maken. Met het ponsen van de rand met mijn handpons ging het mis. Het papier was te dik, en aangezien ik daar mijn mooie pons niet aan wil wagen en ook geen geschikt dunner papier had, ben ik naar mijn 2e keus gegaan. Nu heb ik kraftpapier gebruikt. En bij deze lukt het wel, de rand dubbel geponst even goed opletten dat alles goed tegen elkaar uit komt. De rondjes zelf geknipt en met een schaar ruw gemaakt.
Ik had alles klaargelegd met de reden om het de volgende dag allemaal op te plakken. Niets erop gelegd natuurlijk, en het papier was al weer verkleurd. En ja je legt het klaar maar niet helemaal recht dus... Het basispapier omgedraaid en de rest er ondanks het kleurverschil er opgeplakt. Nu maar weer een dag laten liggen zodat de kleuren weer bijtrekken.
Hoe druk kunnen we soms zijn.....
Het is dat ik er geen tijd meer voor heb, anders zou ik er nog wel één willen maken, want helemaal naar mijn zin is de kaart niet.
Desondanks vond ik het wel heel erg leuk om dit soort kaarten te maken, dat heeft niet iedereen, maar ieder zijn ding toch? Deze kaart doet mee met de liftchallenge.
 
Groetjes, Nelleke

19 opmerkingen:

Jeannette zei

hoi Nelleke, weer een heel andere dan anders kaart, maar erg leuk, is toch leuk om aan die challenges mee te doen, dat daagt je uit om over je grens te stappen, en wat je dan allemaal blijkt te kunnen, gaaf hoor, groetjes en succes met de challenge, Jeannette

GerJanne zei

ha Nelleke,
dat is ook een goede oplossing zo hoor!! We kunnen ook niet alles zomaar kopen, he?? Heel mooi met dat kraftpapier!
Wat verkleurt dat snel zeg!! Dat had ik niet gedacht.
ben heel benieuwd welke kaart gaat winnen.

groetjes,

GerJanne

Anoniem zei

Hoi Nelleke
Je hebt een mooie kaart gemaakt met de middelen die je hebt.Groetjes Joke

Marfien zei

Hij is echt mooi geworden zeg. Vind je ornament ook goed geslaagd.En zoals we wel vaker zeggen:
gewoon maken met de spullen die je in huis hebt.
(heb deze week nog geprobeerd te embossen met een deegroller,gaat ook) lichtbak werkt beter.
Straks nog een receptie, groet Marfien

Nadine zei

Wat een heerlijk verhaal heb je erbij Nelleke, leuk om te lezen. Ik vind dat je het super creatief allemaal hebt opgelost. Je kaart mag er zijn hoor! En dan maak je er later toch lekker nog een? Leuk dat je in ieder geval met onze challenge meedoet! Bedankt!

Corrie zei

Jij hebt ook al zo'n mooie kaart gelift,ik vind dat jij er ook tevreden mee moet zijn hoor, hij is prachtig. Maar als je er zelf niet echt achter staat wordt het een ander verhaal ,maar ik vind hem super
Groetjes Corrie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Nelleke,ik moest lachen bij je verhaal achter de kaart,leuk is dat.Toch gaaf als het lukt met wat je hebt en je maakt iets wat je nog nooit gedaan hebt?Misschien kom je nog onontdekt talent bij jezelf tegen,hihi.Succes met de liftchallenge,groetjes Miranda

Anita Meijer zei

Nou lekker dan zit ik een berichtje voor je te tikken wil hem versturen krijg ik weer een hele rare medeling dat je berichten niet in een frame wilt hebben???? Nou hier nog een poging. Wat een mooi resultaat is het geworden Nelleke zo in één kleur, ik vind hem top geworden. En eh kijk even op de blog van Een Hoop Inspiratie Challenge als je dat nog niet gedaan hebt, daar staat een hele leuke verrassing voor je.
Groetjes van Anita

Ans S. zei

Geweldig mooi gemaakt met de spullen die je in huis hebt.

Groetjes Ans

José zei

Mooie lift Nelleke. Zo te lezen was het een hele toer!
Dank je wel dat je meedoet met onze liftchallenge!

martina's kaartjes zei

een mooie, stijlvolle kaart
grtjs, martina
x

Hermien zei

ik vind dat het je goed is vergaan Nelleke, het kaartje is erg mooi.

groetjes

Cornelie zei

Je bent er in ieder geval lekker mee bezig geweest! Mooi opgelost allemaal, en de embossingmal is mooi!
Dank je wel weer voor het meedoen!

Henriët zei

Mooi kaartje heb je er van gemaakt Nelleke. Ik vind het niet erg dat je kraftpapier wat verkleurd is. het geeft nl. wel een leuk effect!
Zelf heb ik dit keer 2 keer een kaartje ingestuurd voor de liftchallenge.
Groetjes van Henriët

Unknown zei

Hoi,
Nou ik ben de laatste voor de reaktie maar dat neemt niet weg dat het een mooie challengekaart is.

Grt.Joyce

Annerieke zei

Hoi Nelleke,

Gelukkig lees ik dat het bij jou ook niet altijd "super" gaat. Maar ja, waar gewerkt wordt, vallen spaanders, zo is het toch? Toevallig, dat we beide kraftpapier hebben gebruikt voor de liftkaart. Ik vind jouw kaart toch wel mooi, misschien dat het kraftpapier zich niet zo heel goed leent om in 1 kleur te doen? Ik weet het niet hoor, maar ik denk dat ik hetzelfde gevoel heb over mijn kaart als jij over de jouwe, niet helemaal tevreden. Goed opgelost met de stansen!

gr Annerieke

Bep zei

Hoi Nelleke,

Leuke kaart hoor en knap opgelost zo.

Gr...Bep

Karin zei

Leuke kaart, de embossing en de geponste rand zijn heel mooi en de vlindertjes geven toch dat extra accentje!
Groetjes

Janny Jager zei

Mooie kaart zo in een kleur

Groetjes Janny