Mijn lijst met blogs

zondag 23 maart 2014

Uiltjes voor JelleDank jullie wel voor al jullie lieve en leuke reacties en felicitaties op mijn vorige kaarten.
Zelf was ik wat afwezig in blogland. Dat had een mooie reden. Afgelopen donderdag, op Thomas zijn verjaardag, is Jelle geboren, onze derde kleinzoon. Terwijl zijn broers bij hem waren op zijn verjaardag, zijn wij avonds met Lieke even naar onze dochter en schoonzoon geweest om hem te bewonderen. Geweldig om te zien en dit weer te mogen meemaken.
Jelle kwam 14 dagen eerder dan we gedacht hadden, zeker niet op Thomas zijn verjaardag, eerder op de verjaardag van mijn man begin april. Dat betekende dat er nog even flink gewerkt moest worden.
Op de babykamer hebben ze een boom met uilen, daarom een uilenkaart. Dat was  mooi een reden om de uilen stans, die ik al zo mooi vond, aan te schaffen. Het idee lag er al, het moest alleen nog uitgewerkt worden. Dat moest vrijdag, na een dag werken en het feestje van Thomas.........Hoezo alles komt tegelijk?
De basis is kraft, en voor de labels en uil ander wat donkerder kraft gebruikt. Rood en geel papier bij gezocht. Nog meer ballonnen erbij werd te druk dus het zomaar gelaten. Misschien had er een vlaggenlijn bij gekund, maar het is goed zo.
Challenges:
NKU: sketch, gebruik kraft en 2 andere kleuren.
Marianne Design: thema: feest
Marianne Design kaartenwedstrijd 35: geboorte
Vorige week zondag kwam ik via een blog bij het blog van Lola terecht. En zij maakt zulke mooie dingen. Ik ben helemaal weg van het uiltjestutteldoekje en was er al aan begonnen. Donderdag tussen de bedrijven door er verder aangehaakt, maar ik kon mijn gedachten er niet echt bijhouden, wat duurt wachten lang zeg! Ook deze vrijdagavond afgemaakt. Kaart en tutteldoekje zijn goed ontvangen.
Thomas heeft ook wat voor de baby gemaakt. Op de mozaiekafdeling waar hij elke maandag werkt, heeft hij dit gemaakt. Helemaal in de kleuren van de babykamer. Toen Marjolein 2 weken geleden jarig was, moest en zou hij dit meenemen voor haar. Ook al zeiden wij dat het voor als de baby geboren zou worden was, hij moest en zou haar dit nu al geven. Natuurlijk heeft hij dat die avond gedaan. En ze was  aangenaam verrast en showde hem de volgende dag op Facebook.
Thomas reageerde leuk op het feit dat Jelle op zijn verjaardag geboren is. Hij zei: nou ben ik op 20 maart jarig, en Jelle is ook op 20 maart jarig". En hij had al bedacht dat hij met haar en de baby wil wandelen....
Bedankt voor het lezen van dit lange bericht, kijken en reageren.
Groetjes, Nelleke
 

 

36 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Van harte gefeliciteerd met je derde kleinzoon. Wat een mooi geschenk erbij. Een leuke stoere kaart laat je zien en dat uilen-knuffeldoekje is zóó leuk, mooie kleuren heb je gebruikt. Wat heeft Thomas ook een mooie gemozaiekte uil gemaakt voor Jelle, complimentjes hoor want een mozaiek maken is niet gemakkelijk. Ik heb genoten van je post, lieve groetjes Miranda

Henriëtte zei

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon. Wat een lieve kaart heb je gemaakt.

groetjes Henriëtte

Christine zei

Een dikke proficiat met jullie kleinkind! Het derde al, wij zitten nog maar aan ééntje ;-) Prachtige uiltjescreaties hebben jullie gemaakt!
Liefs
Christine

Rosina zei

Gefeliciteerd Nelleke met de geboorte van je kleinzoon....heel leuk nu dat gelijk op de verjaardag van Thomas is....die voelt zich waarschijnlijk heel vereerd nu.... hij heeft een prachtige uiltje gemaakt voor op de babykamer...heel mooi met dat mozaiek...het kaartje en haakwerkje wat jij gemaakt hebt is ook PRACHTIG!!!!

groetjes Rosina

Diny zei

Wat ontzettend leuk Nelleke....van harte gefeliciteerd met je derde kleinkind! Wat een mooi moment is dat weer voor jullie...en natuurlijk is je zoon trots dat de baby op zijn verjaardag is geboren.
Je hebt er een prachtig tutteldoekje voor gemaakt.....en de mozaiek van je zoon....ja...dat is tocht super! Ook je kaartje is helemaal in uiltjes stijl.....wat leuk gedaan.
Ook wij worden weer opa en oma....ook van ons derde kleinkind....maar dat is allemaal nog heel erg spannend.

Groetjes en geniet van alle kleine momentjes,
Diny

Ans Gilbert zei

Hoi Nellek,e
Van harte gefeliciteerd met jullie kleinzoon Jelle, wat een verrassing dat de baby op de verjaardag van Thomas geboren werd..Je hebt een prachtige uiltjeskaart gemaakt en je tutteldoekje, daar ben ik helemaal weg van..Wat heeft Thomas ook een prachtige uil gemaakt, super..liefs Ans

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
daar is al het moois voor Jelle! Superkaartje, met die uil (jij verzint toch elke keer weer een goede reden om iets moois voor de hobby aan te schaffen...;-))
Het doekje heb je snel gemaakt zeg! Wauw, wat is dat leuk geworden!!
En de uil van Thomas is echt helemaal geweldig!! Leuk dat Marjolein hem meteen op FB had gezet!
Geniet ervan, lijkt me toch weer anders als en dochter bevalt of een schoondochter...of is dat niet zo?
Liefs ook voor opa Wim;-)
GerJanne

Marfien zei

Heerlijk als alles weer achter de rug is en er een gezond kindje in je armen ligt. Samen hartelijk gefeliciteerd met zoon en kleinkind.
groet, Marfien

Henriët zei

Gefeliciteerd met jullie kleinzoon. Wat een rijkdom! Je hebt een prachtige kaart voor hem gemaakt en je haakwerk ziet er ook super uit. En het mozaiek van Thomas vind ik een geweldig kado!
Groetjes van Henriët

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je kleinzoon! Blijft toch steeds weer heel bijzonder de geboorte van een kleintje en helemaal als het zo eigen is!
Wat een prachtig kaartje heb je voor hem gemaakt. Vind de mozaïek en het knuffeluiltje ook erg leuk.
groetjes, Bernadet

Jeannette zei

Hoi Nelleke, van harte gefeliciteerd met de geboorte van Jelle, niet gek hoor dat je er even niet bij was met je gedachten, dat wordt in het vervolg dus een drukte op 20 maart, geniet er maar met volle teugen van. en wat is je kaartje mooi en je knuffeldoekje, zo lief die uiltjes en dan ook nog de prachtige mozaieken uil door je kleinzoon gemaakt, groetjes Jeannette

Bea zei

Hallo oma Nelleke, van harte proficiat met je nieuwe kleinzoon, dat wordt wel druk de volgende 20e maart met 2 verjaardagen op 1 dag, maar geniet maar fijn , wat leuk alles gemaakt met die uiltjes....

groetjes Bea.

Bep zei

Hoi Oma Nellke,

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Jelle, dat wordt druk de volgende 20e maart maar wel leuk.
Je kaart is ook helemaal geweldig SUPER.

Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

Aartje zei

Hallo Nelleke, van harte gefeliciteerd met je zoon en kleinzoon. Mooie dingen hebben jullie voor Jelle gemaakt. En inderdaad een goede reden om de uilenstans te kopen.
Groeten, Aartje

Anita van Merode zei

Gefeliciteerd nog met je zoon en kleinkind.
Jeetje je hebt niet stil gezeten. Mooie kaart en prachtige creaties. Petje af, hier heb ik echt geen geduld voor.
Groetjes Anita

Louise zei

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Jelle!
Prachtige kaart heb je gemaakt, leuk hoor die Uil. Ik vind je tutteldoekje erg leuk geworden en wat een prachtige moziëk heeft Thomas gemaakt ben er helemaal weg van!

Fijne dag,

LOuise

Ingrid Reyners zei

Wat een geweldig nieuws Nelleke, van harte gefeliciteerd met je kleinzoon, wat bijzonder dat hij op de verjaardag van Thomas is geboren. Je hebt mooie uilencreaties laten zien hier, super leuk blijft de mal van Marianne, en ook het doekje is geweldig, wat een mooie kleuren. En ook de creatie van Thomas is helemaal geweldig super. Geniet van je kleinzoon Nelleke. Groetjes, Ingrid.

marja kenter zei

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie 3e kleinzoon. Wat een verrassing, zo op de verjaardag van Thomas.
Je hebt mooie uiltjes gemaakt en die van Thomas is ook helemaal geweldig.
Fijne dag en groetjes Marja

CherrieLola zei

Nogmaals gefeliciteerd :D Wat heb je een mooie kleuren gebruikt voor het tutteldoekje! Was het patroon een beetje goed te volgen?
Liefs,
Lola

Misseke zei

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon Jelle.
Prachtig kaartje heb je voor hem gemaakt Nelleke - superleuk met die uil. Ook je tutteldoekje is super geworden, heel mooi.
En de mozaik van Thomas is helemaal geweldig!
Groetjes,
Misseke

Annemie zei

Gefeliciteerd Nelleke met de geboorte van de kleine Jelle!
Wat leuk zo op de verjaardag van Thomas.
Wat een leuk kaartje en tutteldoekje heb je gemaakt, in zo'n
mooie en vrolijke kleuren. De mozaiek van Thomas is ook
geweldig mooi... de kleine Jelle wordt al goed verwend :-)

Lieve groeten, Annemie.

Marleen zei

Ontzettend leuk al die uiltjes en van harte met de geboorte van Jelle!
Groetjes, Marleen

Marjan zei

Van harte gefeliciteerd, Nelleke! Een kleinzoon, leuk hoor! Wat een leuke uilen zie ik, jouw kaart, maar ook de tutteldoek en de mozaïek uil zijn super!

Anita zei

Nelleke van harte gefeliciteerd met je kleinzoon.
Een leuk kaartje heb je voor hem gemaakt.
Gezellig dat je meedoet met onze feestchallenge

Gr. Anita
MDblog

Gerrina zei

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon! En natuurlijk ook met de verjaardag van je zoon! Wat heeft hij die uil mooi gemaakt! Kan me voorstellen dat je dochter 'm wou showen! Jouw uilenkaart is weer prachtig van kleur, de tutteldoek zo leuk... Groetjes, Gerrina

jolanda zei

mooie creaties

Yvonne zei

Hartelijk gefeliciteerd Nelleke met je kleinzoon.
Dat is tochwel een feestkaart waard.
hij is heel leuk geworden.
Gezellig dat je meedoet aan de feest-challenge

Groetjes,
Yvonne.
MD challenge blog.

Renate zei

Dikke proficiat voor de geboorte van Jelle.
Ik heb je bericht met een brede glimlach zitten lezen. Je hebt hier een paar geweldig mooie creaties gemaakt zeg. Het tutteldoekje is echt de kers op de slagroom. Wauw!

-xies- Renate.

Jolanda zei

wat een enige kaart Nelleke! van harte met je kleinzoon, geniet ervan:0)
het doekje vind ik ook geweldig
gezellig dat je meedoet bij de NKU!
grtz Jolanda

mieke zei

Gefeliciteerd !! Super leuk kaartje.
Leuk dat je meedoet.

Mieke, MD Challenge blog

anncreatief zei

Mooie uitwerking van de sketch Nelleke, ik vind de kaart prachtig zo met het uiltje.
Leuk dat je meedoet aan de challenge van de NKU, dank je wel en succes.
Fijn weekend
Liefs van Anneke

Kaartenkraam zei

Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon! Wat een leuke kaart en mooie werkstukken hebben jullie voor hem gemaakt, prachtig!

groetjes van Ank

Boukje zei

Zeker bijzonder, precies op zijn verjaardag! Gefeliciteerd met je kleinzoon. Mooi kaartje met de uil! Leuk dat je meedoet met de MDfeestchallenge!
Groetjes Boukje.

Wilma zei

Van ♥-e Gefeliciteerd Oma Nelleke met de geboorte van Jelle en wat een LIEF en "WIJS" kaartje heb je gemaakt. Ook de andere uiltjes mogen er zijn.....SUPER.
LEUK dat je met de uitdaging bij NKU meedoet.
Liefs Wilma ☺☺☺

netsoojmik zei

Nog van harte gefeliciteerd met jullie kleinzoon, hopelijk maken jelle en zijn moeder het goed..! Leuk om te.zien dat de cadeaus zo mooi bij.mekaar passen! Het is een stoere uilenkaart geworden..!

netsoojmik zei

Nog van harte gefeliciteerd met jullie kleinzoon, hopelijk maken jelle en zijn moeder het goed..! Leuk om te.zien dat de cadeaus zo mooi bij.mekaar passen! Het is een stoere uilenkaart geworden..!