Mijn lijst met blogs

donderdag 30 april 2015

Bomen en sterren

Allereerst heet ik mijn nieuwe volgers welkom. Ik vind het erg leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben. Ik hoop jullie (soms) te kunnen inspireren. Met dit kaartje bijvoorbeeld.
Gewoon een eenvoudig kerstkaartje. Niet te veel poespas en niet te veel werk, in een verloren half uurtje gemaakt. De kaartjes die elke donderdag gepost worden lopen iets terug. Dat zal ook wel aan de periode van het jaar liggen. En als het zulk mooi weer is als vorige week, ben je ook meer buiten.
Bij 52 weeks to Christmas is vandaag een uitdaging begonnen. Gebruik kerstbomen en sterren op je kaart. Ook op mijn kaartje van vorige week zaten ze er al op. Ook daar was ik een week te vroeg mee en voor deze week een andere gemaakt. Ik hoop dat jullie kaartjes blijven maken. Het kost niet veel tijd en aan het einde van het jaar zijn jullie er blij mee.
Design papier is van een blokje van het Kruidvat. De overige papiertjes komen uit de restjesbak. Het touw komt van de rommelmarkt. Dat waren opgerolde bollen om voor de sier op te hangen, ik maak er strikjes van, heel voorzichtig want het touw breekt snel.
Challenges:
Retrosketches: sketch
CCC: alles mag
CHCC: 20 minuten kaartje
CHCC: extra alles mag
Groetjes, Nelleke

11 opmerkingen:

Louise zei

Super leuk kaartje Nelleke!

Groetjes. LOuise

Nancy Soetaert zei

Het hoeven niet altijd kaartjes te zijn waar je uuuuuren aan bezig bent, klopt! Mijne is ook een snel-k(l)aartje deze week! Tof idee met die bomen!
groetjes, Nancy

Antoinette Voorn zei

Less is more he? Schitterend past echt goed bijelkaar Nelleke.

Anoniem zei

Helemaal leuk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Hermien zei

Heel mooi Nelleke ik vind het knap hoe je het elke keer weer voor elkaar krijgt om met zo weinig zoiets moois neer te zetten!

groetjes Hermien

Anja zei

Wat een mooie kaart! En zo zie je maar dat restjes overal goed voor zijn :-)
Groetjes Anja

Corrie zei

Je hebt het weer voor elkaar hoor Nelleke, ik vind dit toch een gave kerstkaart, leuk om met restjes te werken, de boompjes doen het goed.
Lieve groetjes,Corrie

Jantine zei

Leuk kaartje, idee om te onthouden!
Groetjes
Jantine

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaart. Zo leuk dat je in een verloren half uurtje ook zoiets moois kunt maken. Groetjes Joanne

Rosina zei

Heel mooi je kerstkaartje Nelleke....prachtig designpapier gebruikt en daar die kerstboompjes op.....super leuk...
groetjes Rosina

Nancy Soetaert zei

Hé Nelleke, zie net dat je binnenkort stempels zal kunnen kleuren hoor! Je hebt gewonnen bij CCHchallenge met dit kaartje! Proficiat!
groetjes, Nancy