Mijn lijst met blogs

woensdag 3 februari 2016

Grapje wat eigenlijk geen grapje is

Er zijn van die momenten dat je allerlei ideetjes hebt, mee wilt doen met uitdagingen, maar eer je de kaart klaar hebt is deze al weer verlopen. Zo ook dit kaartje. De bedoeling was om mee te doen met de uitdaging van Fresly Made sketches. Het lag al klaar, alleen moest het nog uitgewerkt worden. Het bleef liggen. Lieke wilde een kaartje voor een vriendin, en zij heeft een uitgesproken mening hoe die moet zijn, zoekt alvast op Pinterest voor ideeën en stuurt die naar mij op. Dit is de eerste. Het designpapier iets scheef op de basiskaart geplakt, een grote zwarte ster en een sticker van Zeeman, ( wat zijn ze leuk he?) en een felicitatie erop. Helemaal goedgekeurd en is inmiddels op de bus.
Challenge:
Scrap Cardschallenge blog: alles mag als er maar een strik op zit.
Ook vroeg ze om een kaartje voor haar nicht/vriendin die al 14 dagen ziek is. Kun je iets maken met een pleister op de kaart? Ja dat kan wel zei ik, ik heb wel zo'n stansje. Dat is zo klaar zei ze met een tekst erbij en kost niet zoveel tijd. Ze zoekt weer op Pinterest  en komt iets anders tegen waar ze heel hard om moest lachen.  Het was  in 5 minuten gepiept, zij typt de tekst, ik zoek papier.Zij print uit als voorbeeld, ik leg de oplegkaart op de geprinte tekst die zij weer uitprint. Ik pas de kaart aan voor de basiskaart, en pak de kurk, zij tekende en ik knip en zij plakt het weer op de kaart en zet de lijntjes erop. Klaar, wat een samenwerking.
Ook die kaart is op de bus. Wat we toen nog niet wisten is, dat ze vanmiddag opgenomen is in het ziekenhuis omdat ze niets kan drinken vanwege een ernstige keelontsteking en antibiotica nog niet aanslaat. Ze zal er vast wel de lol ervan in zien en hopen dat ze gauw weer opknapt en naar huis kan, want zaterdag is ze jarig. Zij is zo iemand die gezond is en ten gevolge van de griep in het ziekenhuis beland, wat vanavond in het nieuws was.
Groetjes, Nelleke 

22 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige kaarten....wat heb je toch een originele ideeën. Ik geniet er elke keer weer van....Dit koop je echt niet in een winkel....supers.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moest lachen toen ik de kaart zag. (2e). Ze zijn allebei erg leuk geworden. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave kaarten! Maarre...heeft Lieke zelf geen zin om kaarten te maken ;-). Ik vind die 2e kaart echt geniaal. Maar wat naar dat ze in het ziekenhuis ligt door de griep. Ik zag het gisteren op het journaal en dacht;'het zou je maar gebeuren...'Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat zijn jullie een perfecte samenwerkende venootschap hahahaha ! leuk te horen hoe de kaartjes tot stand kwamen. allebei erg leuk geworden, hopelijk is de patient snel weer beter
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Uit deze samenwerking zijn wel twee hele leuke kaartjes gekomen. Hoorde het gisteravond ook in het nieuws, naar hoor, beterschap voor de patient!


  gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt weer 2 gave kaartjes gemaakt Nelleke,
  ook ik vind de 2de helemaal te gek..
  hoop dat ze weer snel beter is..
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Nelleke,
  Geniale kaarten heb je gemaakt!!! Ik hoop dat het zieke nichtje snel weer naar huis mag, shit zeg! haha
  En een strik is een strik! Gezellig dat je mee doet met de Challenge van Scr@p-Cards met je mooie kaart voor Liekes vriendin!!
  Liefs Gerie en DT

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Nelleke,
  dat is toch ook wat! Tjee, zo maar in het ziekenhuis met griep....Je kaartjes zijn super! Ik moet toch echt vandaag nog naar Zeeman. Zag bij Colien ook al van die leuke stickers.
  En wat een samenwerking met Lieke. Lekker snel en de perfecte kaart!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi Nelleke. Ja ook ik las het in de krant en moet er eigenlijk niets van hebben.
  Maar ik heb vorig jaar genoeg antistoffen opgedaan denk ik en dan iedere dag tabletjes van Aegina force voor weerstand. Dus hopen we hier er het beste van.
  Maar je kaartje is een voltreffer. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke kaarten Nelleke! Stoere strik op de eerste kaart :) Hopelijk is ze snel weer beter!
  Gezellig dat je mee doet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
  Groetjes Chantal
  DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 2 prachtige supergave kaartjes zijn het geworden Nelleke - supermooi!
  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Twee prachtige kaartje Nelleke!
  En wat leuk dat je het samen met je dochter hebt gemaakt! Bedoelde je dat het cijfer 18 een sticker is van Zeeman? Die is inderdaad heel erg gaaf!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk om zo met z'n 2-en een kaart te maken! En leuk dat jullie beiden zo creatief zijn! Om de 2e moest ik ook heel erg lachen... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een teamwork Nelleke en heerlijk toch hè om op Pinterest inspiratie op te doen. Het zijn twee hele leuke kaarten geworden, inderdaad hopen dat ze snel opknapt.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super team zijn jij en je dochter. Ik vind het leuk bij de eerste kaart dat je het designpapier scheef hebt geplakt. De tweede is wel heel erg leuk, vervelend voor jullie nichtje dat ze in het ziekenhuis is beland. Hopelijk is ze snel weer thuis.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Geinige kaarten Nelleke, en hopelijk knapt de zieke snel op!

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goed team, in recortempo 2 knappe kaartjes! jammer natuurlijk dat de ziek in het ziekenhuis beland is! Hopelijk snel beter en thuis om de verjaardag te vieren!
  groetjes, nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke kaarten,vooral die voor je nichtje, hoewel dat uiteindelijk serieuzer uit bleek te pakken. J hopelijk knapt ze snel op.
  Groetjes,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het zijn 2 leuke kaarten en wat een gedoe zeg dat je door een griep in het ziekenhuis kan belanden. Dat verwacht je niet bij zo'n jong persoon.
  Hopelijk knapt ze snel op.
  Fijn weekend en groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 20. 2 hele verschillende maar mooie kaarten.
  De kleuren van de eerste vind ik erg mooi.
  En de tweede maakt zelfs een zieke aan het lachen volgens mij.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat 2 ontzettend leuke kaartjes!
  Het idee om het strikje vast te zetten met een nietje is zó leuk, die ga ik onthouden.
  Je beterschapskaart is hilarisch! Je moet er maar opkomen.
  Daar zal zelfs een zieke om moeten lachen. Hopelijk knapt ze snel op!
  Lieve groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief