Mijn lijst met blogs

zondag 6 maart 2016

Vakantie

Gisteren een dag weggeweest met clienten, nu heb ik een week vakantie. Ik heb mij voorgenomen om in die week elke dag te gaan wandelen, freubelen en wat op te ruimen en schoon te maken in huis. Ik zit in een opruim modes, ga de kasten langs wat weg kan, en soms krijgt iets weer een nieuwe bestemming. Zo heb ik al meer dan 30 jaar kruidenpotjes in de kast liggen. Ik heb er wel wat in gebruik, maar erachter lagen lege potjes. De bruine doppen al eens eraf gehaald, maar ik kon er nog niet toe komen om ze weg te doen. Tot vrijdag. Toen bedacht ik dat die potjes helemaal geschikt zijn voor alle glittertjes en sequins die ik heb en in allemaal verschillende potjes zitten. En zo krijgt het alsnog weer een bestemming.
Vanmorgen werden we al vroeg gewekt, we hoorden dat er een schaap aan het blaten was. Dat betekent in deze tijd van het jaar iets. En ja hoor er liepen 2 lammetjes bij moederschaap. Altijd zo mooi om te zien!
Vanmiddag toen de zon scheen heb ik een stuk gewandeld. Door het bos waar allemaal sneeuwklokjes te zien waren. Groen wat uitloopt, de lente komt eraan.
Thuisgekomen zag ik de sketch van Oma Dee en dacht o, daar kan ik wel een kaartje van maken. Even, echt even in mijn hobbykamer gedoken en dit kaartje gemaakt met papier uit de kit van vorig jaar. Met een algemene tekst. Het spreekt verder wel voorzich. Er zijn mensen in mijn omgeving die wel een opkikker kunnen gebruiken en dat moet niet atijd een somber of stemmig kaartje te zijn.
Ik hoop dat het lukt om vanavond verder te gaan met het bekijken van het KKt kaartjes en wat blogs te bezoeken.
Tot de volgende keer!
Groetjes, Nelleke 

16 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Wat een leuke kaart, vrolijk! Succes met je voornemen om te wandelen, freubelen en op te ruimen. Ik hoop dat je tijdens het opruimen en schoonmaken niet te veel wordt afgeleid door creatieve gedachtenspinsels! Heel handig bedacht die kruidenpotjes te gebruiken voor glitters en dergelijken. Fijne vakantieweek! groetjes Joanne

!neke zei

Super leuk !
Geniet van de week, de tijd vliegt!
Ineke

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Mooi kaartje voor een opkikkertje, lekker fris, zoals het voorjaar..geniet van je vakantie Nelleke , mooie plannetjes heb je al gemaakt..inderdaad soms moet je gewoon opruimen en al krijgt het dan een goede bestemming, mooivtoch? Enjoy...

Diny zei

Ook jouw kaartje is heel erg leuk Nelleke!
Wat heerlijk dat je zo kunt genieten buiten he....wij hebben dat gisteren gedaan en een hebben een uur gewandeld met de kleinkinderen....dat was echt genieten!
Groetjes Diny

Mariken zei

Heerlijk joh, een weekje vrij! Goeie plannen, lekker wandelen, wat freubelen, beetje opruimen...gezellig! Geniet ervan. En, tof kaartje heb je gemaakt!!

Rosina zei

Dat is dus deze week genieten Nelleke ...zomaar een weekje vrij...en je plannen klinken goed...ik hoop voor je dat het allemaal ook zo verloopt...Je kaartje is weer erg mooi geworden..leuke sketch gebruikt..heeft een al een lenteachtige uitstraling...

groetjes Rosina

Hermien zei

Mooi kaartje Nelleke, geniet van je vakantie!

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Wat een mooi snel kaartje! En het lijkt me heerlijk die opruimmodus! En lammetjes, wat leuk. Ik weet het nog van vorig jaar dat we langs fietsten en lammetjes zagen. Zo schattig! Geniet van je weekje vrij!
Groetjes,
GerJanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke kaart Nelleke en wat heerlijk om een weekje vrij te zijn om aan te keutelen. Véél plezier en ontspanning gewenst ;p
Lieve groetjes Miranda

Jantine zei

Wat lekker zo'n weekje vrij. Geniet ervan, met al die voornemens komt dat vast goed.
En lief, lammetjes. Lente!
Je maakte ook nog eens een hele mooie kaart, vandaag, Nelleke.
Groetjes,
Jantine

Judith zei

Lekker vooruitzicht om een weekje vrij te zijn! Ik hoop voor je dat het een zonnige week wordt, waarin wandelen veel energie geeft!
Leuke kaart met vrolijke kleuren!
Geniet van de komende dagen en succes met opruimen!
Groetjes, Judith

Nancy Soetaert zei

Geniet van je weekje vrij!
hier ligt er wat sneeuw buiten in de tuin... Doet niet aan voorjaar denken, jouw lammetjes wel!
groetjes, Nancy
oh, vergat ik nog te zeggen dat dit een tof kaartje is!

Claudia's kaartjes zei

Leuk kaartje.

grtjs
claudia

Gerrina zei

Leuke vrolijke kaart!
Klinkt heerlijk jou plannen voor deze week! Die opruimen- en schoonmaken-zin is vast een goed teken voor komend lekker weer! (Hoop ik...) Groetjes, Gerrina

Monique zei

Ook deze is prachtig Nelleke! Ik heb ook al last van schoonmaakkriebels. Zolang de zon maar schijnt. Fijne vakantie.
Lieve groetjes, Monique

Dora zei

Hoi Nelleke,
Wat leuk twee lammetjes. weer zo mooi gezicht.
je kaart is mooi! mooie swirl zit erop.