Mijn lijst met blogs

vrijdag 25 november 2016

Ze was een beetje dom......

Een beetje een rare titel maar zo was het wel even. Woensdag avond ben ik aan dit kaartje begonnen, ik vond de uitdaging van de liftchallenge zo mooi en wilde hier graag aan mee doen. De basis was snel klaar, ik gebruikte papier uit een kit van IDEE & Post van vorig jaar. Veel te weinig gebruikt terwijl het zulk mooi papier is. Ik kwam met de afwerking er niet helemaal uit probeerde wat stanjes maar dat was het niet. Ik maakte wat letters en vroeg aan GerJanne of zij wat had. Dat had ze wel en ik sprak met haar af dit donderdag middag na werk en boodschappen op te halen. Ze had 2 kleuren uit gestanst: zwart en donker grijs met een glans. De laatste was het mooiste en die nam ik mee. "Neem die andere ook maar mee, dan kan je die ook nog voor een kaart gebruiken." zei GerJanne nog...
Thuisgekomen was het boodschappen opruimen een hapje eten en een uurtje op de bank. (echt nodig)
Ik dacht daarna,  ik maak gelijk het kaartje af en dan kan ik nog een foto maken omdat het weer zo helder is.
Ik pak mijn spullen, het zat in een doorzichtig mapje, en ging er mee naar mijn kamertje. Toen ik alles uit het mapje schudde, dacht ik nog: straks ben ik er één kwijt.... Ik had dat echt niet moeten denken want het was echt zo! En juist die grijze! Ik ben wel 2x de route naar de auto gelopen om te kijken of ik hem zag liggen. Foetsie. Toen toch maar de zwarte letters gebruikt en het kaartje verder afgemaakt met glitter en wat parels.
De rest van de middag liet het me eerst ook nog niet los. Enerzijds moest ik inwendig best wel grinniken om zoveel stommigheid. En anderzijds moest ik toch nog eens extra kijken of het toch nog ergens lag.
Nu is het over en lach ik er maar om.
Challenges:
Liftchallenge: overlappend design papier.
DCL: kleuren die in elkaar overlopen.
Een fijne dag vandaag!
Groetjes, Nelleke

15 opmerkingen:

 1. Hahaha je bent de enige niet die zoiets gebeurd :-) je zou me af en toe moeten zien zitten, zoekend naar het èèn of ander dat ergens onder geschoven ligt.... ik vind dit idee geweldig, heb ook nog best wel wat van dit papier over en het zou zomaar kunnen dat ik je lift ga liften ;-) Mooi gedaan Nelleke en nog een geluk dat je de zwarte letters ook mee had genomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha leuk om te lezen. Maar met zwart is die ook erg mooi.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihihi dat probleem had ik vandaag met gestanste sterretjes.......;) je kaart is erg leuk! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een verhaal Nelleke wel heel herkenbaar, alles op z'n kop zetten en nog niets vinden! Je kaartje is heel mooi, prachtig zo in die witte tinten past perfect bij kerst/winter.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht al...nu toch het woord in heel donkergrijs? Terwijl die andere zo mooi was? Hij zit vast ergens tussen, kan niet weg zijn. Maar het is een mooi kaartje en deze is in het echt ook mooier dan hier op de foto, maar dat heb je toch meestal!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat overkomt mij ook weleens Nelleke. En ongetwijfeld duikt het nog een keertje op. Maar ook met deze kleur is het een mooi kaartje geworden.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hahaha, tja die dingen gebeuren... Maar wat een mooie kaart! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Moet je niet bij je boodschappen doen, ik vond eens zoiets terug in de koelkast . . .
  Maar het zwart komt wel mooi uit, de andere joy's komen nu beter uit op de achtergrond (vind ik dus) Een hele gave lift!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave lift !
  En , ja het kan gebeuren .....kwijt !!!!!
  Het verhaal van Marfien komt me bekend voor....
  de koelkast !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie lift, Nelleke! Ik vind het Joy er zo ook wel mooi uitspringen en dat mag dan ook wer bij DCL :) Dank je wel voor het meedoen aan beide challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi is je liftkaartje geworden nelleke....zo leuk met die zwarte tekst stans erop....en die andere komt vast nog wel een keertje tevoorschijn...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige kaart Nelleke en het komt vast wel weer te voorschijn.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kaart. Supertoffe kleuren en geweldige layout.

  Grtjs
  Claudia
  http://creativesketchygirls.blogspot.be/
  http://knutselmeisjes.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb t grijs niet gezien, maar ik gind dit wel heel sprekend. Wat kan zo'n kaart je dan bezighouden niet?! Mooi resultaat, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief