Mijn lijst met blogs

zaterdag 11 november 2017

Dreaming in de lift

De liftchallenge heeft een mooie uitdaging. Maak een kaart met een dromenvanger erop. Leuk om mee te doen en ik maakte er gelijk 3. Voor mijn eigen dromer die vandaag 21 is geworden. Dromen over een vervolgopleiding waar we vandaag zijn wezen kijken. Is dit wat ze dacht? We gaan het zien, eerst alles laten zakken en verjaardag vieren.
Ik wilde een stempel gebruiken, maar ik kwam deze cirkels tegen. Ze komen uit een behangboek en ik vond ze jammer om weg te doen.
Eerst maakte ik papier nat en daarna deed  ik er druppels ecoline op. Deze gingen mooie doorlopen. Daarna drogen en de cirkels erop geplakt. Een rand gemaakt van zwart papier. De veren was een klus op zich want de echte veren bleven haast niet plakken. En om het touwtje te bevestigen werd mijn geduld op de proef gesteld. 
21 is van hout, daar ook ecoline op en wat glimmers erop. Verder nog wat glitters.
Challenge: liftchallenge.
De cirkel was er ook in het grijs. Ik vond een papier wat iets bewerkt is met grijs. Hoe dat gedaan is  weet ik niet want ik heb dit gekregen. Van een binnenkant van een envelop de cirkel gestanst en wat veren. Ik vond de kleur grijs zo mooi, daarom bewaard. Wat veren van glimmend karton en zwart om het net iets pittiger te maken. Op de veren gestempeld met donker grijs en glimmerpen.
Challenge: Dutch Card Lovers: CAS kaart
                          
Ik vond nog meer bewerkt papier , dat zie je op deze kaart wel  beter als de vorige. Dat paste goed bij de laatste cirkel. Daar moest goud bij. Ja, dat kreeg ik van Wim, een hele rol. Naast de gouden veren veertjes van onze kippen gebruikt, die zijn er haast niet meer want ze zijn uit de rui. Hier ook met gouden draad vast gezet en een lichtbruine kraaltjes gebruikt. Hier ook de leeftijd opgeplakt, maar meer hoe ik de tekst zou gebruiken, het kan nog makkelijke veranderd worden.
Het was heel leuk om hier aan te werken, net even anders en door het kleur en materiaal gebruik heeft elke kaart z'n eigen sfeer.
Welke ik nou gegeven heb? Ja toch de eerste en ze vond hem ook de mooiste. Ze was al zo benieuwd wat ik zou maken. Een fijne avond.
Groetjes,
Nelleke


21 opmerkingen:

 1. Allereerst gefeliciteerd met je dochter haar verjaardag!
  Je kaarten zijn mooi hoor, de achtergrond van die eerste vind ik supermooi!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn prachtig! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende lift, vooral de eerste het lijkt net of die in de wolken is en daar ben je vaak met mooie dromen
  Lieke van harte gefeliciteerd, hopelijk lukt het je dromen te realiseren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig zijn deze 3 liftkaartjes Nelleke...hele leuke dromenvangers zijnhet geworden zo mooi met dat prachtige behangpapier...en ook nog gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige liftkaartjes Nelleke!
  Lees bij jou altijd van alles wat je gebruikt op je kaarten waarvan ik denk hoe kom je erop en het geeft vaak een heel mooi resultaat. Ik ben nog al snel van gooi maar weg. Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog gefeliciteerd met je dochter! wat ben jij goed besig geweest voor de Liftchallenge :-) Ze zijn alle drie anders en alle drie mooi. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van Lieke, wat een gave dromenvangers heb je op de kaartjes gemaakt, geweldig!! En de achtergrond van ecoline is heel mooi. Ik vindt de eerste ook het mooiste , fijne dag. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je dochter Lieke ...21 Lentes...een speciale leeftijd! Je dromenvangers zijn spectaculair Nelleke, heel creatief gedaan...prachtig!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je dochter. Wat een gave kaarten/dromenvangers heb je gemaakt! Ze zijn stuk voor stuk prachtig, vooral de 1e en 3e! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Lieke. Dat is een bijzondere leeftijd vond ik vroeger, zó volwassen hihi. Inmiddels weet ik beter..LOL.
  Prachtig vind ik je serie maar inderdaad die voor Lieke is het allermooist. Die achtergrond en de combinatie van de materialen...gááf.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie kaarten, erg gaaf gemaakt!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze schitterend Nelleke...alle 3!
  Gefeliciteerd en een gezellige dag gewenst!
  Lieve groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte met je dochter! En wat een prachtige dromenvangers, hoe leuk dat je zo enthousiast aan de slag ging! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge èn met DCL, dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel erg gaaf gedaan Nelleke....je hebt gelijk een hele serie gemaakt!
  Je dochter zal er vast heel blij mee zijn....gefeliciteerd met haar verjaardag!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige serie kaartjes, wat zijn die dromenvangers mooi! Gefeliciteerd met je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Van harte met je dochter! Gewoon drie stuks heb je gemaakt! Mooi gedaan, ook de achtergrond en deze cirkels kon je er goed voor gebruiken idd! En dat het een priegel klusje was...vertel mij wat ;-) ik ben net zo bezig geweest haha
  Dank je wel voor het meedoen Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtig!! Xxx
  Heel tof hoe je je materiaal gebruikte!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo!! Dit is een echte kanshebber, volgens mij. Hij is super mooi!! Allebei trouwens, maar die voor Lieke is een plaatje!! Ik ben er nog steeds niet uit, vind het een lastige challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, wat een prachtige kaarten maakte je voor deze moeilijke challenge en dan nog wel drie. Leuk dat ze zo verschillend ogen door de kleuren.
  Nog gefeliciteerd met Lieke haar verjaardag. Ik hoop dat ze een vervolgopleiding naar haar zin vindt.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtige kaarten hoor bedankt voor je deelanme aan DCL?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. I enjoyed over read your blog post.
  Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
  I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  ตารางบอล

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief