donderdag 25 juli 2024

Kerstpapier?


 In maart gingen Wim, Thomas en ik een midweek naar Chaam. Op wat haakwerk na gingen er geen knutselspullen mee. Tot we de volgende dag bij de Action liepen…… ik zag daar een blokje liggen,  gave papiertjes, en het begon me toch te kriebelen! Ik kocht dat blokje, ging voor de bijl, een pakje basiskaarten en een flesje lijm. Middags ging ik in het huisje aan de slag. Er lag daar een grote schaar in het huisje en dat was mijn uitdaging om zo netjes mogelijk te knippen. Dit is 1 van de basiskaarten die ik toen maakte. Thuis maakte ik er een kerstkaart van met een plaatje van een serie waar ik een poos geleden mee bezig was. Die matte ik op rood papier, en dit kwam op de kaart. Nog een tekst en ster om het af te maken. En zo kwam deze kerstkaart tot stand. Altijd als ik deze kaart zie moet ik lachen. Ik vertelde het verhaal aan GerJanne en zij wist gelijk welk blokje het was, want ook zij had dit blokje al in huis…. Gebeurd wel vaker dat we los van elkaar dezelfde dingen kopen…
Een paar weken later zag ik weer iets moois, kocht het niet, om het de volgende dag te kopen😄. Eenmaal daar liet ik het toch liggen, uiteindelijk heb ik genoeg 😅. Wat kan ik dan een schik om mijzelf hebben.
Challenge:
Vandaag gaan we weer naar huis, de dagen zijn omgevlogen, we hebben een mooie tijd in Vammen gehad.
Gisteravond heb ik in de stube met een groep mensen a capella gezongen, 3 liederen. Ik heb mij overlaten halen, het begin was heel spannend omdat wel overal in de zaal begonnen te zingen en gaandeweg naar de piano zouden lopen. Het klonk zo mooi, ik heb het toch maar gedaan.
Tot een volgende kaart,
Groetjes Nelleke 

14 opmerkingen:

  1. Leuk kerstkaartje Nelleke
    En haha wat herkenbaar, dst koopgedrag en dat wikken en wegen...
    Zooohee dat is knap acapella zingen en dan ook nog op die manier,leuk zeg dat je het hebt gedaan!
    Fijne tijd en reis terug, liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooo, de Action...! Daar moet je niet te vaak komen, want er komt bijna 'vanzelf' wel iets in het mandje te liggen dat mee naar huis gaat. Gelukkig is hier geen winkel dichtbij!
    Je kaart is mooi!
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om te lezen hoe deze mooie kaart tot stans is gekomen.
    Gaat hier al net zo als ik in de Action ben. Het lijkt wel alsof we nooit genoeg knutselspullen hebben.
    Fijn dat jullie hebben genoten van de vakantie!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk je kaart !!!!
    En herkenbaar , in het mandje en er toch weer uit !!!!!
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, zo loop ik ook altijd te dubben en in mijn hoofd hele discussies met mezelf te houden. Je hebt een mooie kerstkaart gemaakt Nelleke, altijd leuk een kaart met een verhaal. Wat knap dat je a-capella ging zingen, ik zing niet in gezelschap want dan loopt iedereen weg LOL.
    Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
    Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je hebt een hele mooieckaart gemaakt met dit mooie papier. En dit plaatje is ook erg mooi. Dit papier heb ik volgens mij ook. Er zitten mooie kleuren in. Ik ben heel kritisch met spullen van de action… je moet ze gebruiken… en inderdaad we hebben al heel veel… vooral papier. Het raakt nooit op.. Herkenbaar discussies met jezelf. Fijn dat jullie mooie dagen in Denemarken hebben/hadden. Leuk dat je gezongen hebt. Lekker genieten. alvast een goede reis naar huis. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een mooi kerstkaartje met deze mooie papiertjes! Die winkel heeft altijd wel iets. Ik kom er niet te vaak meer, want het is allemaal wel een beetje veel wat ik nog heb! Knap dat je dat met de schaar hebt gedaan! Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een heel toffe kerstkaart met die mooie papiertjes en het kerstplaatje.
    Wat tof om samen te gaan zingen en nog wel a capella. Jammer om weer naar huis te gaan hè? Maar eenmaal thuis zal dat ook wel weer fijn zijn. Ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige kaart heb je weer gemaakt Nelleke! Je verhaal is herkenbaar hoor en weet zeker dat we niet de enige zijn haha!
    Fijn dat jullie het leuk hadden!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja, hahaha....dat was inderdaad grappig. En je hebt een leuke kaart gemaakt met dat niet echte kerstpapier! Wat leuk dat samen zingen! Was het in het Deens? Petje af!
    En goede terugreis gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuk verhaal heel herkenbaar, Je kaart is prachtig geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk in Chaam, dan was je in de buurt! Ik ben daar ook wel eens bij de A geweest, mooie winkel. Ik mijd het knutselpad zoveel mogelijk, veel te verleidelijk en de kast ligt al zo vol (zelfs nu ik voor de verhuizing heb opgeruimd). Ik kan ook wel eens zo staan dubben en dan een beetje om mezelf grinniken.
    Wat goed dat je hebt gezongen, een hele ervaring!
    En het is een hartstikke leuke kerstkaart geworden (ik zou het haast vergeten te schrijven).
    Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC.
    Groetjes
    Jantine DT 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je hebt weer een mooi verhaal bij je kaartje. Ik moet dan altijd lachen, omdat het zo herkenbaar is..Het is een mooi kaartje geworden Nelleke, ik herken het plaatje niet, maar het geheel is prachtig. Bedankt dat je meedoet bij 52WTC. Groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. leuke kaart, een grote schaar? Jantje de knipper knipte hele teksten met een superschaar . . .

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.