Mijn lijst met blogs

zaterdag 9 april 2016

Oud en nieuw voor Eline Pellinkhof

Daar ben ik dan eindelijk met een kaartje voor Eline. Gisteren zag ik in de gauwigheid al verschillende voorbij komen, vandaag plaats ik alsnog mijn kaartje
Gisteren vierde mijn Wim zijn verjaardag. Gezellig en druk. Na vier uur kwamen de kinderen en kleinkinderen en ze bleven patatjes eten, met z'n alleen rondom een grote tafel op de deel. Zo noemen wij die ruimte nog, dat is het nu niet meer, maar vroeger wel. Gisteren was er ook een kraan bij huis bezig om een plaat beton weg te halen, en de tuin om te woelen. Het is aan 1 kant van het huis en bij de schuur 1 grote zandbak. We zijn er blij mee, vroeger lag het achterhuis lager als de weg, dat is al veranderd. Het pad naar de schuren lag nog te laag. Dit is het laatste stuk wat ook opgehoogd wordt, ingezaaid en een pad van klinkers komt er ook nog.  
Met echter nog een paar afspraken erbij was de dag wel een beetje te vol en dan moet je dingen niet doen. Dat was het geval met dit kaartje, omdat ik daar even voor moest gaan zitten.
Een tijdje geleden had Eline een hele gave actie. Twee volgers, Janneke en Miranda hadden bedacht om massaal een kaartje voor Eline te maken. Dat heb ik ook gedaan.
Lastig vond ik eerst om een begin te maken. Het papier wat ik gebruikt heb, is al heel oud, uit 2011 dacht ik. Verder een sketch gebruikt uit het boekje van Inge Blom. Dus een beetje van haar, van Eline en van mij en is dit kaartje er uit gerold.
Ze heeft de kaartjes inmiddels ontvangen. Ook op Facebook komen ze voorbij.
Een geweldige actie om iemand in het zonnetje te zetten.
Groetjes, Nelleke

18 opmerkingen:

Joanne kramer zei

wat mooi en vrolijke!! groetjes Joanne

Claudia's kaartjes zei

kei schattig kaartje.

grtjs
Claudia

Margot zei

Superleuk kaartje!

Antoinette Voorn zei

Wat een schatje Nelleke!

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
wat een leuk idee en ook erg lief om Eline te verrassen met heel veel mooie kaarten..Ik zag ze allemaal voorbij komen bij Janneke..ook jouw kaartje ziet er prachtig uit..
groetjes,
Ans

Nancy Soetaert zei

Je ging net als ik (en nog anderen) voor het olifantje, bij mij ook een mix van oud en nieuw, waarom niet als we nog zoveel moois hebben!
Fijn dat het een leuke familiebijeenkomst was
en zal tof zijn als het rondom het huis wordt zoals je gehoopt had!
groetjes,
nancy

Jantine zei

Gefeliciteerd met je man!
Leuke kaart heb je gemaakt voor Eline! Daar zal ze blij van worden!
Groetjes,
Jantine

Ans S. zei

Nog gefeliciteerd met je man, wat een schattig kaartje heb je voor Eline gemaakt.

Groetjes Ans

Diny zei

Een leuk kaartje met oude en nieuwe spulletjes Nelleke! Nog van harte gefeliciteerd met je man.
Groetjes en een fijn weekend,
Diny

Plony zei

Een hele leuke kaart Nelleke, lief dat olifantje en je steekjes geven ook al zo'n schattig effect op deze kaart. Heel mooi gedaan. Nog gefeliciteerd met je man en met alles wat er verder om jullie heen gebeurde kan ik me voorstellen dat je wel genoeg aan je hoofd hebt gehad. Nu weer even bijkomen dan maar. Fijne zondag, xxx Plony

Hermien zei

Nog gefeliciteerd met Wim Nelleke een drukke dag lees ik hier...
Je kaartje voor Eline is mooi.

Groetjes Hermien

Dora zei

Wat een gave kaart. Zo goed dat felle roze.

Crea Ankie zei

Heel mooi Nelleke.

Rosina zei

Een heel mooi kaartje heb ook jij voor Eline gemaakt Nelleke...prachtig die felle kleurtjes en daar dat schattige olifantje en het leuke speelse naaiwerk op ....een prachtig geheel

groetjes Rosina

GerJanne zei

Heel leuk kaartje! Lekker vrolijk van kleur. Keert de rust weer even terug deze week?
Groetjes,
GerJanne

Renate zei

Gefeliciteerd nog, met de verjaardag van je hubby. Gezellig, om met de hele meute frietjes te eten, die lust ook eigenlijk iedereen wel Er wordt nog op z'n best bij jullie aan huis.
De afgelopen dagen heb ik een heel aantal beestje van Eline voorbij zien komen. Ze zijn ook wel er-rug leuk. Ook jij hebt er een waanzinnig leuk kaartje mee weten te maken. Dit papier heb ik ook nog in mijn hobbycollectie zitten. Ook de wat oudere papiertjes blijven nog altijd wel leuk om mee te werken, het is juist zonde, om ze in de kast te laten liggen.

-xies- Renate.

Original handmade by Janneke zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Wim.
Je hebt een prachtige kaart gemaakt voor Eline en ik ben blij dat de aktie geslaagd is.
Nogmaals hartelijk dank voor jou bijdragen!

Groetjes Janneke

Miranda V zei

Super leuk dat je ook mee deed Nelleke, bedankt daarvoor! Het mooie van de producten van Eline is dat ze altijd leuk blijven, hoe oud het ook is. Super leuk dat je hierdoor deze combinatie van oud en nieuw kon maken, vrolijke opvallende kleuren heb je gebruikt en de stoere randjes maken het helemaal af! Groetjes, Miranda