Mijn lijst met blogs

zaterdag 18 februari 2017

Oude bekende

Op de labeltjes van thee zitten leuke vragen. Vragen waar je zonder al te veel moeite een gesprek mee kunt beginnen.  Zo hadden we op het werk de vraag: wat heb je van je eerste geld gekocht wat je verdiende? En eigenlijk kon iedereen zonder veel moeite deze vraag beantwoorden, zelfs de clienten. Bij deze vraag had ik iemand in de gedachten. Een hele tijd had ik haar niet gesproken, in december heb ik haar  gebeld en dan praten we weer verder waar we gestopt waren. Binnenkort spreken we weer wat af, en voor haar heb ik dit kaartje in de gedachten. Ik kan me daar nu al op  lopen te verheugen om daar naar toe te gaan en even daarvoor deze kaart te sturen.
Lieke en ik kleuren met de alcoholmarkers. Deze komt uit een boekje om te kleuren voor volwassenen. Mooie frisse kleuren. Lieke doet het voor de leuk, ik kijk of ik er nog meer mee kan voor een kaartje bijvoorbeeld. Toch jammer om al die leuke kleurwerken in de la te laten liggen. Theekan en label waren snel gevonden, net alsof het bij elkaar hoorde.
Verder viel het niet mee, het was zo moeilijk om er bijpassend papier bij te vinden. Na heel wat zoeken, passen en meten is het dan zo geworden.
Door het kleurijke kleurwerk het eenvoudig gehouden. Designpapier van de action. Verder effen papiertjes bijgezocht, een kant gevonden en de bloem op effen papier gestempeld. Een strik wat glitters en rondom een randje gestikt. Dat mislukte doordat de onderdraad veel te strak was. En dan baal je even en heb ik het maar uitgehaald en zo gelaten. En het stikrandje op het blauwe maar getekend.
Challenges:
Cheerfulsketches: sketch
Creachickys: bloemen.( als dit kleuren ook goed is)
Een fijne zondag allemaal.
Groetjes, Nelleke

17 opmerkingen:

 1. Ik vind hem helemaal leuk! Prachtig gekleurd en super in blauw en wit! EN wat leuk dat thee labeltje eraan. Heel origineel!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig om een kaartje te sturen vóór je afspraak
  Misschien wist je het al maar van mijn naaimachinehandelaar kreeg ik een hele goede tip: hou een speciale naald voor papier, daarna ging het stikken stukken beter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi dit "Delfsblauwe" kaartje Nelleke ...wat heeft Lieke die mooi ingekleurd ...en een heel gaaf idee om er zo een thee labeltje met een vraag eraan te hangen....zal vast weer een leuke afspraak worden met je kennisje...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit leuk gedaan zeg...supermooie kleuren en prachtige details!
  Veel plezier met je afspraak...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart. Mooie kleuren en leuk met dat labeltje. Dankjewel voor je deelname bij Cheerful sketches. Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk om zo'n kaartje te versturen net voor een afspraak! En wat een toepasselijke tekst op het labeltje. Dat is toch super! Ik vind je kleurwerk geweldig en ook goed bedacht om zo'n kleurplaat op een kaart te verwerken. Inderdaad zonde om in de kast te laten liggen. Je hebt nu in ieder geval een leuk stikrandje om je kaart, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kaart Nelleke en zo leuk met dat theelabel.
  Fijne zondag,
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En leuk dat je meedoet bij de challenge van de Crea Ckicky's.

   Verwijderen
 8. Mooie kleurrijke kaart Nelleke, wat lief dat je deze voor je afspraakje gemaakt hebt, leuk dat je meedoet aan de challenge bij Cheerful Sketches....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is prachtig Nelleke!
  De tekst is heel toepasselijk en de theepot is prachtig ingekleurd!
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig kleurwerk Nelleke, mooie frisse kleuren heb je gebruikt. En leuk hé die vragen op het label van een theezakje!

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg leuk Nelleke....het kleurrijk theepotje komt goed tot zijn recht!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kaart en zo leuk dat je het volhield om hiermee een kaart te maken. Blauw kan soms heel moeilijk zijn om te combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk gedaan! Past helemaal bij mijn theeweekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat springt die mooie theepot er mooi uit Nelleke! Prachtige kaart.
  Bedankt voor het gebruiken van de schets van Cheerful Sketches!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een prachtige kaart.
  Leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cheerful Sketches.
  Bedankt en succes !
  Carla (DT)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief