Mijn lijst met blogs

maandag 14 augustus 2017

Probeersels

We zijn een week in Denemarken, het zit er bijna op woensdag gaan we weer naar huis. Een mooie week gehad op een geweldige camping waar muziek de hoofdrol speelt. Elke avond is er een open podium waar mensen spontaan gaan optreden. Een geweldige ervaring, het geeft een band welke nationaliteit je ook hebt. Ondertussen het 1 en het ander gezien van de omgeving. Een prachtig land is het, om vaker te komen. Genieten van het rustig beginnen van de dag en om met zijn tweetjes weg te zijn. Niets moet. En straks weer fijn om naar huis te gaan met mooie herinneringen.
Voor deze week had ik iets meer knutsels pullen meegenomen als de eerste week. Een blokje designpapier met bijpassende effen restjes papier en een setje mask.
Gisteren met de oxide inkt wat geprobeerd. Met de rozenmask eerst geel toen blauw en toen weer gele inkt gebruikt en telkens de mask verschoven. De kaart naar een sketch gemaakt van FMS,  daar mag ik graag mee werken. Een vlinder uit de bak en wat parels en een stempeltje hoera gebruikt. Beperkte middelen, en een speld om gaastjes te prikken voor een net iets ander effect.
Groetjes, Nelleke 

12 opmerkingen:

 1. Heel leuk gedaan, Nelleke. Leuk dat je knutselspullen mee hebt op vakantie.
  Klinkt als een fijne vakantie. Ik ben eind juni in Denemarken geweest en vond het ook erg leuk en voor herhaling vatbaar :-)
  Groetjes,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jullie zo genieten Nelleke. En wat een mooie zonnige kaart is dit. Prachtige kleurtjes heb je gecombineerd.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je geniet van je vakantie Nelleke. Wij waren in juli al voor de vierde keer in Denemarken, smaakt naar nog. Zo mooi, zo rustig, zoveel variatie in streken, steden, natuur, ...
  Mooie kaart met je oxide-inktjes!
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat jullie in Denemarken aan het genieten zijn van een heerlijke vakantie...ff de accu weer wat opladen....en je hebt een ssuper mooi kaartje gemaakt...leuk detail die geprikte randjes...
  Geniet van de laatste vakantiedaagjes

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk land he? Wij kwamen hier in IJsland Denen tegen en toen we vertelden dat we graag in Denemarken kwamen omdat het zo' n mooi land is, zeiden ze: " ja, maar zo plat". Moet je tegen Nederlanders zeggen!! Whahaha....
  Fijn dat jullie zo genieten! Ik ben benieuwd naar de verhalen. Je kaart is supermooi. Prachtig effect met die rozenmask en de kleuren inkt.
  Leuk hè, dat uitproberen.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. A pretty combination of colors and a great use of the sketch! Thanks for joining us for Freshly Made Sketches' 300th challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Grappig, wij vertrekken over een paar weken naar Denemarken! Fijn dat jullie het er zo naar de zin hebben, dat gaat ons ook vast lukken ;-) Met de spullen die je mee hebt genomen heb je een leuke kaart gemaakt, ik werk ook graag met maskers en je krijgt steeds een ander effect. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie creatie !!!!!!
  En dat met zo weinig materialen !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is heel gaaf Nelleke. Mooi zoals je met het stencil schuiven dit resultaat kreeg. Eigenlijk hebben we dus helemaal niet zoveel "nodig" om iets moois te maken...LOL
  Lijkt me heel bijzonder om op een camping te zijn waar muziek een hoofdrol speelt, geniet ze nog.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi kaartje Nelleke.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kaart, mooi hoe je met de inkt deze achtergrond hebt gemaakt. Denemarken staat op m'n verlanglijstje om eens heen te gaan. Fijn dat jullie zo genoten hebben.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief