Mijn lijst met blogs

donderdag 28 september 2017

'N in de lift

Eerst wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor alle leuke reacties op mijn KKT kaartje. Het lukte woensdag niet om te reageren. Maar later kan ook nog.
Op dit moment ben ik 3 dagen met mijn zusjes op pad. 3 dagen fietsen in de buurt van Gouda. Wat hebben we veel beleefd, picknicken in de regen, wachten op het pontje, en deze gewoon laten gaan omdat we zo lekker op het muurtje zaten. Een fotosessie op de Kinderdijk,  een band plakken, nou ja mijn zussies plakten ze, en wij haalden wat eten. Samen een kop soep eten met zicht op de molens. Buiten met de invallende duisternis met de kaarsjes aan op de tafel.
Nu dan het kaartje. De liftchallenge is erg leuk deze keer en daar ben ik mee bezig geweest. Nou weet ik niet of de te liften kaart wit moest zijn, ik maakte hem in kleur, lekker anders. Ik kocht houten letters, en heb deze met distress oxide bewerkt. Je ziet de nerf er nog door heen en dan zie je ook dat ze verschillende kanten oplopen. Misschien misschien toch eerst met gesso doen?
Op de letters een pijl gestempeld. Daarna de letters op een zwarte ondergrond geplakt want dan komen ze beter uit. Dit op een houten ondergrond geplakt. Hij is namelijk voor mijn zwager en werkt in groen en hout. Dan mag het ook stoer zijn. Een randje gestikt. En een felicitatie gestempeld. Toen die klaar was merkte GerJanne op dat de N verkeerd om zat. Ik zag er ook al wat aan... Niet de eerste keer. Maar goed, ik hoorde weer dat dat soms expres gedaan wordt. Haha, en daar houden we het maar op. Ik ben toch wel tevreden en wat anders dan anders.
Fijne dag!
Groetjes. Nelleke 

18 opmerkingen:

 1. wat stoer. Mooie kaart gemaakt. En met die letter N, geen probleem, staat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk gedaan, de N geeft een extra stoer effect vind ik! toffe lift, geniet verder van jullie fietstocht!
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke stoere kaart, Nelleke! Ik dacht dat je de N expres andersom had gedaan, vanwege het stoere effect :-)
  Leuk dat jullie zo lekker aan het fietsen zijn, klinkt goed!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een hele stoere kaart hoor....en eigenlijk wel grappig dat die N verkeerd om zit.....net wat je zegt, gewoon expres gedaan. Dat heet nou CREA....hahahahaha. Je was bij mij in de buurt Nelleke.....Gouda is niet ver van Lekkerkerk. Wij gaan graag winkelen in Gouda....en fietsen bij de molens. Bij Lekkerkerk heb je alleen een fietspontje naar de overkant maar dat is juist leuk. We vinden een andere omgeving altijd mooier maar zo heel slecht wonen is het nog niet bij ons in Lekkerkerk.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie lift! Heel stoer. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stoere kaart Nelleke!...heeft wel iets dat de N verkeerd hebt opgeplakt. Zo te lezen heb je het gezellig gehad met je zusjes.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha.....grappig de letter N omgekeerd...ik zag het meteen! Wat leuk dat jullie een zussendriedaagse houden....gaaf hoor!
  Groetjes en nog vel plezier,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super kaart Nelleke en zeker de N doet het goed...top!
  Plezier nog met elkaar!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een mooie stoer kaart en die N geeft net wat extra's.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn, zulke genietdagen Rosina! De liftkaart hoeft niet wit te zijn, je eigen draai is juist leuk. Goed opgelost met de houten letters en een stoere lift met een twist (de N)! Dank je wel voor het meeliften!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat fijn dat je zo een leuke dagen heb gehad met je zusjes Nelleke...dat was weer echt genieten...
  Jeliftkaartje is ook erg mooi gemaakt en ja die N is wel een leuk detail hoor
  Ik ben benieuwd of je zwager het in de gaten heeft...

  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. heerlijk om zo samen 3 dagen op stap te gaan, en zo te lezen en aan de foto's op facebook te zien hebben jullie het reuze gezellig gehad. Je kaartje voor John ziet er leuk uit lekker stoer!

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahaha, ja, juist heel leuk! EN wat zullen jullie genieten met zijn vieren. Herinneringen maken is zo belangrijk! Geniet er van hoor!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt als goede dagen en veel positieve energie die is opgedaan!
  Je kaart is prachtig stoer! Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat hoort bij handmade cards toch? en het stoort me niet. De kleurencombi vind ik gaaf en stoer. Dus bij elkaar gewoon een super mooie lift geworden. Bedankt Nelleke en geniet lekker met je zussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heerlijk dat je zo genoten hebt. Ik zie en hoor het als ik je verhaal lees. Wat de kaart betreft ik dacht dat je het bewust gedaan had.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Weer een beetje uitgerust? Vast wel gezellig geweest, de pont laten gaan, ja dat doe je als je het goed hebt . . .
  Mooie mannenkaart en leuk gelift, goed idee voor mijn zwager met 3 letters, de andere namen passen op deze manier niet op een kaart :-)

  BeantwoordenVerwijderen

 18. Stoer gedaan, erg leuk kaartje, met de stikrandjes,
  en met de omgedraaide N heeft wel wat ja ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-Beterschap}

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief